Gorenje+ - Gorenje

Lisää plussia elämääsi

Gorenje+ -valikoimassa yhdistyvät taitavimpien ja vaativimpienkin kotikokkien arvostamat ominaisuudet. Gorenje+ -valikoima erottuu kilpailijoistaan alan viimeisimmän kehityksen mukaisen teknologian, parannetun toimivuuden ja tehon, ylellisen muotoilun sekä erittäin kattavan takuun ja toimivien myynninjälkeisten palveluiden ansiosta. Laitteissa on häivähdys luksusta, joka on sulassa sovussa ympäristötietoisuutemme kanssa. Kalusteisiin asennettavat Gorenje+ -laitteet on suunniteltu ihmisille, jotka ovat aina valmiina lisäämään elämäänsä hieman plussaa. Tästä syystä he valitsevat aina tuoreimmat ainekset ja aromaattisimmat mausteet laittaessaan ruokaa, samoin kuin erityisillä ominaisuuksilla varustetut laitteet kalustaessaan keittiötään.

Uunit Uunit
Mikro-/monitoimiuunit
Keittotasot Keittotasot
Liesituulettimet Liesituulettimet
Kahvinkeittimet Kahvinkeittimet
Kylmälaitteet Kylmälaitteet

HomeChef: plussaa sormenpäällä hipaisemisesta

HomeChef-käyttöliittymä tekee jokaisesta valinnasta lastenleikkiä, myös vaativista asetuksista, joita kokeneet kokit käyttävät ja jotka jakavat ruoanlaiton useampaan monimutkaiseen vaiheeseen. Vuorovaikutteinen väri-TFT-näyttö mahdollistaa helpon ohjauksen yksinkertaisesti hipaisemalla. Sinun ei tarvitse kuin liu'uttaa sormeasi värikuvien ja reseptien päällä loogisten asetusten tekemiseksi valikoissa. Valitse haluamasi kieli ja nauti selkeästä ja siististä sommittelusta. Huipputason ohjausjärjestelmä perustuu uusimpiin teknologia- ja muotoiluratkaisuihin, jotka muuttavat niiden taustalla vaikuttavan monimutkaisuuden pelkistetyn yksinkertaisiksi toiminnoiksi. Tämä kaikki on pakattu tyylikkääseen ulkokuoreen, joka on lisäksi uskomattoman helppo puhdistaa. Kun asiansa osaava kokki tarttuu mausteisiin, hän tuntee oikeat valinnat ja määrät sormenpäissään. Kun asiansa osaava kokki käyttää kalusteisiin asennettavaa Gorenje+ -uunia, taika on samalla tavoin hänen sormenpäissään.
Lisää
Lähellä

Käyttömukavuus: Plussaa harmoniasta

Gorenje+ -laitteet on suunniteltu toimimaan yhteisymmärryksessä. Harmonia alkaa ohjauksesta: kaikkia laitteita ohjataan samalla periaatteella, ehdottoman loogisesta käyttöliittymästä. Myös sisäosan varustukset ovat yhteensopivat: paistopeltejä ja uunipannuja, lihalämpömittareita ja muita varusteita voidaan vaihtaa tarpeen mukaan eri laitteiden välillä koosta tai valitusta kypsennysmenetelmästä riippumatta. Harmoninen muotoilu, jossa silmä lepää, on plussaa itsessään. Henkilökohtaisista laitevalinnoistasi riippumatta kokonaisuus on aina sopusointuinen ja puhdaslinjainen, niin materiaalien kuin muotoilunkin osalta. Joustavien ratkaisujen ansiosta laitteet mukautuvat täydellisesti ympäristöönsä.
Kulinaariset nautinnot perustuvat makujen harmoniaan. Laitteiden harmoninen yhteistoiminta puolestaan viitoittaa tien ruoanlaittonautintoihin hyvällä maulla varustetussa keittiössä.
Lisää
Lähellä

Tilavuus: Plussaa kapasiteetista

Gorenje+ -uunien sisätilavuus on jopa 75 litraa ja näin ne kuuluvat markkinoiden suurimpiin. Uunien muotoilun innovatiivisten ratkaisujen ansiosta laitteiden ulkomitat pysyvät vakiona, vaikka niissä onkin nyt tilaa aiempaa suuremmille paistopelleille. Näin voit paistaa suurempia määriä ruokaa joka pellillä. Lisäksi pellit voidaan sijoittaa viidelle eri korkeustasolle! Uusi ilman puhallus- ja kiertojärjestelmä MultiFlow 360° takaa entistäkin paremmat ja tasaisemmat paistotulokset myös paistettaessa useammalla tasolla samanaikaisesti. Jos juuri oikean maustevivahteen löytäminen erottaa hyvät kokit erinomaisista, uunien kohdalla ero syntyy sisäosan varustelusta ja kapasiteetista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - HomeMade: Täydellinen plussa!

HomeMade: Täydellinen plussa!

Gorenje+ -uuneissa on erityiset, patentoituun HomeMade-järjestelmään perustuvat, pyöristetyt seinät ja katto. Myös järjestelmän harkitusti sijoitettu lämpöelementti parantaa kuuman ilman kiertoa uunissa. Tämä muotoilu yhdistettynä MultiFlow 360°-järjestelmään takaa, että ruoka ruskistuu tasaisesti juuri niin kuin haluat, riippumatta sillä millä tasolla ja millaisella pellillä sitä kypsennetään. Ruoasta tulee sekä mehukasta että rapeaa! Gorenje+ -uunien älykäs muotoilu yhdistettynä lukuisiin uutuustoimintoihin takaa täydelliset tulokset, joilla voit kilpailla jopa todellisten mestarikokkien kanssa.
Lisää
Lähellä

Suunniteltu erilaiseksi

Lasi ja teräs; ruostumaton teräs ja musta; nämä yhdistelmät herättävät ensi silmäyksellä mielikuvan jostain todellisesta ja pysyvästä. Ergonomiset kädensijat ja nupit täydentävät tyylikkään muotoilun ja teknologian herättämän hienostuneen vaikutelman samalla kun laitteiden sopusointuinen ja yhdenmukainen muotoilu yhdistää koko huoneen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Gorenje+ -sarjan muotoilu mahdollistaa lukuisia erilaisia kokoonpanoja ja yhdistelmiä. Samantekevää, onko laitteet koottu torniksi vaiko sijoitettu riviksi, neliöksi tai T:n muotoon, ne loihtivat keittiöösi aina harmonisen ilmeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Invertteriteknologia: Plussaa tasaisesta kypsennyksestä

Invertteriteknologia: Plussaa tasaisesta kypsennyksestä

Invertteriteknologia mahdollistaa erityisen edistyksellisen energian jakautumismenetelmän käytön. Mikroaallot eivät toimi pulsseina, vaan tasaisesti. Näin ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät paremmin. Lisäksi kypsennysaika lyhenee, mistä on seurauksena uunin energiankulutuksen pieneneminen. Tasaisesta energianjakelusta on etua erityisesti uudelleenlämmityksessä ja sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Sekoitin: Plussaa koko paistopellin käytöstä

Sekoitin: Plussaa koko paistopellin käytöstä

Uusi sekoitinteknologia mahdollistaa vakiomallisten paistopeltien käytön mikroaaltouunissa. Näin koko uunin leveyttä voidaan käyttää hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kun mikroaallot jakautuvat tasaisesti koko uuniin, myös ruoka lämpenee kauttaaltaan tasaisesti. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä estää ruokaa kypsymästä osittain liikaa samalla kun se jää osittain raa'aksi tai kylmäksi. Kypsennystulos on täydellisen tasainen ja myös ruoka on näin terveellisempää.
Lisää
Lähellä

ProCook: Erittäin ammattimainen, harvinaisen yksinkertainen

Olipa kyseessä pyrolyysi- tai monitoimiuuni, perinteinen kypsennys tai mikroaaltojen tai höyryn käyttö kypsennyksessä – selkeä pistematriisinäyttö ja suurikokoinen, keskitetysti sijoitettu käyttönuppi tekevät uunin käytöstä vaivatonta ja mahdollistavat sen säätämisen täydellisesti toiveidesi mukaan. Voit joko luottaa esiasetettuihin Auto- tai Simple-ohjelmiin tai tehdä itse omat asetuksesi käyttämällä erittäin monipuolisia, mutta silti helppokäyttöisiä Pro-toimintoja. Uutta STEPbake-järjestelmää käyttäen voit nyt jakaa ruoanlaiton useampiin vaiheisiin. Jos olet hitaasti kehittyvien, pitkiä kypsennysaikoja ja alhaisia lämpötiloja vaativien aromien ystävä, tulet varmasti arvostamaan hitaan kypsennyksen toimintoa. Taustalla toimivan monimutkaisen teknologian käyttö on harvinaisen yksinkertaista: nupilla ja koskettamalla. Muotoilun käyttömukavuus ja hillitty eleganssi ovat omaa luokkaansa.
Lisää
Lähellä

Grillaustoiminnolla varustettu monitoimiuuni

Yhdistelmämikroaaltouuni yhdistää kaikki kolme edellä mainittua kypsennystilaa. Oikealla yhdistelmällä voit valmistaa nopeasti kaikkein haastavimmatkin ruoat. Kuumaa ilmaa voidaan käyttää samalla tavoin kuin perinteisessä puhaltimella varustetussa uunissa ja kiertoilman käyttö yhdessä mikroaaltojen ja grillivastusten kanssa laajentaa käyttömahdollisuuksia vielä huomattavasti. Mikroaaltoihin yhdistetty grillaustoiminto tekee ruoanlaitosta erityisen nopeaa. Lisäksi saat ruokaan helposti herkullisen ja täydellisen rapean kuoren. Voit nauttia rapeudesta myös valitessasi jonkun mikroaaltouunimalleista, joissa ei ole kuumailmatoimintoa, mutta sen sijaan grillivastus.
Lisää
Lähellä

Puhtautta ilman puhdistusaineita

Mikroaaltouunin luukussa on kolminkertainen, suojaverkolla varustettu lasi, ja luukku on muotoiltu siten, että se on helppo puhdistaa. Oven ulkopuolinen osa on helppo irrottaa ja puhdistaa. Oven sisäpuoli voidaan puhdistaa laittamalla uuniin vesijohtovedellä täytetty paistopelti ja valitsemalla AquaClean-toiminto. Syntyvä kosteus pehmentää uunin sisäseinämiin kertyneen lian. Ohjelman päätyttyä uuni tarvitsee vain pyyhkiä kostealla liinalla. Tehokasta, ilman puhdistusaineita, ja näin myös ympäristöystävällistä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Induktiolla välittömästi vauhtiin

Induktiolla välittömästi vauhtiin

Se on myös taloudellisempi ja turvallisempi. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Liesi kytkeytyy hetkessä päälle ja pois ja jäähtyy hyvin nopeasti. Ylikiehumisen vaara pienenee, koska lämpötila muuttuu välittömästi, kun säädät sitä kosketuksella. Lisäksi suklaan sulattaminen ja hienojen kastikkeiden tai muiden lämpötiloille herkkien mestariteosten valmistaminen on paljon aiempaa helpompaa.
Lisää
Lähellä

IQcook: Innovatiivinen induktiokeittoliesi IQ-anturitekniikalla ja ainutlaatuisella höyrykeitto-ohjelmalla

Plussaa innovatiivisesta ja kumouksellisesta tekniikasta ensimmäisessä keittotasossa täysin automaattisella höyrykeittämisellä! IQcook on maailman ensimmäinen keittotaso, joka käyttää nykyaikaista älykästä anturitekniikkaa automaattiseen 100% tehokkuuteen. Se on ensimmäinen keittotaso, joka keittää itsekseen, ilman valvontaa. höyryllä, oikealla lämpötilalla, oikealla teholla, ilman arvokkaiden ravintoaineiden menettämistä. Voit todella luottaa, että se huomaa kaikki muutokset ajoissa ja säätää toimintoa ylikiehumisen, pohjaanpalamisen tai ylikeittämisen välttämiseksi. IQcook on vallankumous keittämisen, paistamisen ja grillauksen täydellisyydessä. Testattu. Patentoitu! Keittotaso voitti 2012 Red Dot Design Award -palkinnon tuotesuunnitteluluokassa.
Lisää
Lähellä

IQcook: Plussaa induktiokeittotason SensorControl-ohjauksesta, turvallisuudesta, ravintoaineiden säilymisestä ja energiansäästöstä.

IQcook-keittotaso säätelee automaattisesti keittoalueiden toimintaa, niin että kypsennystä ei enää tarvitse valvoa paikan päällä. Luotettavat ja tehokkaat keittoalueeseen asennetut IQ-anturit ovat yhteydessä antureihin keittoastian kannessa, jotka valvovat kypsennystä kattilan sisällä. Tuloksena on automaattinen lämpötilan ja tehon säätö optimaalisten keittotulosten saamiseksi. Ylikiehuminen tai pohjaanpalaminen ei enää ole mahdollista, koska patentoitu SmartSense-toiminto on yhteydessä kannessa oleviin antureihin ja keittoalue tunnistaa milloin neste kiehuu tai on haihtunut, ja säätää automaattisesti keittotason toimintaa tai sammuttaa sen. Luotettava automaattinen ohjausjärjestelmä varmistaa täydellisen turvallisuuden ilman jatkuvaa valvontaa. IQcook-keittotaso säästää jopa 40 % energiaa asettamalla käyttöajan ja energiankäytön optimaalisiksi! Kumouksellinen IQcook-keittotaso tarjoaa viisi esiasetettua keitto-, paisto- ja grillaustilaa, joista voit valita. Kolme esiasetettua tilaa on tarkoitettu käytettäväksi siten, että pannun päällä on kansi ja kaksi ilman kantta.
Lisää
Lähellä

FlexZone

Gorenje+ induktiotasoissa ylellinen keittoalueiden yhdistyminen. Keittotaso sopeutuu erikoismuotoisten ja –kokoisten keittoastioiden käyttöön. Voit optimoida keittotason
käyttöä yhdistetyn, laaja-alaisen keittoalueen ansiosta, ja saada täyden tehon induktiotasosta jopa laittaessasi ruokaa ovaalinmuotoisissa astioissa. PowerBoost –toiminto takaa lisätehon tarvittaessa. Valitse liesitaso neljällä tai kahdella FlexZone –kuumentimella. Neljä erikoiskuumenninta voidaan yhdistää kahdeksi laajaksi keittoalueeksi, ja kaksi sulautuu yhdeksi laajennetuksi alueeksi. Plus -ominaisuuksilla!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SliderTouch: Jokaisen keittoalueen joustavaa ohjausta

SliderTouch: Jokaisen keittoalueen joustavaa ohjausta

Innovatiivisen liukusäätimen avulla ohjaat jokaisen keittoalueen tehotasoa vaivattomasti. Kullekin kypsennysalueelle voidaan myös käyttää ajastinta. Liukusäädin+ on tarkoitettu myös tiettyjen erityistoimintojen helppoon ohjaukseen, esimerkiksi ylikiehumisen estämiseen ja Heating+- ja Lock+-toimintojen käyttöön.
Lisää
Lähellä

Yksinkertainen SmartControl toiminto

Jokaisella keittoalueella on oma moduuli ja kosketusohjattu ohjelmaajastin. Näin ollen jokaisen keittoalueen keittoaika voidaan asettaa erikseen, ja ajastinohjelma sammuttaa alueen automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja ilmaisee tämän äänimerkillä. Modernit helposti tunnistettavat symbolit helpottavat ohjainten käyttöä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - LED: plussaa keittotason erinomaisesta valaisusta

LED: plussaa keittotason erinomaisesta valaisusta

Valituissa Gorenje+ -liesituulettimissa on himmennettävä, energiaa säästävä LED-nauha valon optimaalisen jakautumisen ja keittotason parhaan mahdollisen valaisun takaamiseksi. LED-valojen huolellisesti harkittu sijoittelu ja kohdistus takaa keittotason optimaalisen valaisun joka tilanteessa. Himmentimen ansiosta liesituuletinta voidaan käyttää myös tunnelmavalona.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - P.A.S. Plussaa älykkäästä ja kohdistetusta imutehosta vähemmällä melulla!

P.A.S. Plussaa älykkäästä ja kohdistetusta imutehosta vähemmällä melulla!

Gorenje+-liesituulettimien vallankumouksellinen P.A.S. - järjestelmä ei tyydy poistamaan käryä vain liesituulettimen keskiosan kautta vaan kohdistaa imutehoa myös tuulettimen reunoille. Tämä vähentää virrankulutusta ja melua sekä parantaa imutehoa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PowerBoost: plussaa erityisen voimakkaasta tuuletuksesta

PowerBoost: plussaa erityisen voimakkaasta tuuletuksesta

Aktivoimalla PowerBoost-toiminnon saat poistettua välittömästi keittoastiasta nousevan ylimääräisen höyryn. Valituissa Gorenje+ -liesituulettimissa on portaaton SlideTouch-tehonsäätö ja kaksi lisätehoasetusta (power boost).
Lisää
Lähellä

AdaptAir: Automaattinen toiminta

Gorenje+ -liesituulettimet saavat keittiösi tuntumaan siltä kuin sinne olisi lisätty uusi ikkuna. Niiden tehokkuus, moderni ilmastointiteknologia, hiljainen käyttöääni ja useat nerokkaat toiminnot pitävät mitä lupaavat. Automaattisessa toimintatilassa anturi tunnistaa liesituuletinta ympäröivän ilman epäpuhtaudet, höyryn tai kaasut. Kun anturi aktivoituu, liesituuletin reagoi automaattisesti ja säätää imutehon vastaamaan ilmassa olevien epäpuhtauksien määrää. Keittiösi ilma pysyy aina raikkaana.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Timer

Timer

Ennen ruoanlaittoa ja sen aikana voit ajastimen kolmen tason avulla määrittää liesituulettimen toimimaan haluamasi ajan 10
- 30 minuuttiin. Kun määritetty aika
on kulunut, liesituuletin sammuu automaattisesti. Ajastin on varsin hyödyllinen myös ruoanlaiton lopettamisen jälkeen. Aseta aika huoneessa olevan höyryn ja käryn määrän mukaan ja voit huoletta poistua huoneesta. Liesituuletin toimii toiveittesi mukaisesti ja sammuu sitten automaattisesti.
Lisää
Lähellä

Tarkoituksellinen muotoilu

Liesituulettimen tyylikäs muotoilu vahvistaa tilan esteettistä elämystä. Hyvässä liesituulettimessa on kuitenkin muitakin tärkeitä ominaisuuksia: suorituskyky, huoneen kokoon nähden riittävän tuuletuksen mahdollistavat tekniset ratkaisut, tuulettimen alla olevan liesitason valaistus, hiljainen käyntiääni ja muut elämäntyyliisi sopivat ominaisuudet. Gorenje+-liesituuletinten laajasta valikoimasta löydät tarkoituksiisi parhaiten sopivan muodon. Yhdenmukaiset yksityiskohdat takaavat liesituulettimen sointuvan täydellisesti muihin Gorenje+-kodinkoneisiin.
Lisää
Lähellä

Käyttäjän määrittämä ohjelma: plussaa lempiaromistasi

Mausta elämääsi juuri makusi mukaisella kahvilla! Gorenje+ -kahvinkeittimet muistavat tekemäsi makuasetukset sekä käytetyn kahvipapumäärän. Aseta oma kahviohjelmasi määrittämällä lempimakusi sekä haluamasi määrä kahvia. Seuraavalla kerralla sinun ei tarvitse kuin painaa symbolia ja kahvinkeitin hoitaa loput. Kosketusnäppäimien ja LCD-näytön avulla pääset helposti käsiksi tekemiisi asetuksiin sekä kaikkiin muihinkin tarjolla oleviin, kahvin makuun liittyviin asetuksiin. Voit myös säätää makua mieltymystesi mukaan kahvin keittämisen aikana. Kalusteisiin asennettavat Gorenje+ -kahvinkeittimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn yhdistettynä teknisesti kehittyneisiin, mutta silti helppokäyttöisiin toimintoihin. Voit käyttää laitetta erilaisten juomien valmistamiseen. Kahvin lisäksi laitteella voidaan keittää kuumaa vettä teetä ja muita kuumia juomia varten.
Lisää
Lähellä

Vahvuus ja määrä: plussaa mieltymyksistäsi

Kahvin vahvuus ei riipu ainoastaan juomaan käytettyjen kahvipapujen määrästä, siihen vaikuttaa muun muassa myös se, kuinka hienoiksi pavut on jauhettu. Voit joko luottaa automaattitoimintoon tai asettaa jauhatusasteen makusi mukaiseksi. Näin kone tarjoaa viisi eri vahvuutta: erittäin mieto, mieto, normaali, vahva ja erittäin vahva. Jauhettujen kahvipapujen automaattinen annostelija tarjoaa vaihtoehdot: aivan lyhyt kahvi (ristretto), normaali lyhyt kahvi (espresso) tai pitkä kahvi (lungo). Ja mikä parasta, voit myös jakaa nautintosi: voit tehdä kaksi kuppia kahvia samalla kertaa!
Lisää
Lähellä

Autocappuccino: Plussaa väärentämättömästä mausta

Nyt voit nauttia aidosta italialaisesta kahvista vain nappia painamalla. Gorenje+ -kahvinkeittimen erikoispainike, jolla voit valmistaa vaivattomasti joka tavalla täydellisen cappuccinon, sijaitsee siististi ohjauspaneelissa, muiden painikkeiden vieressä. Laite pakottaa veden kahvijauheen läpi tavalla, joka saa sen täyden aromin kehittymään, niin että tuloksena on aito ja väärentämätön kahvin maku. Sisäänrakennetun liukusäätimen avulla voit asettaa maidon vaahdotusasteen joko täyteläistä cappuccinoa tai klassista lattea vastaavaksi.
Lisää
Lähellä

Oikea määrä vasta jauhettua kahvia

Kahvi maistuu parhaalta, kun se on valmistettu vastajauhetuista kahvipavuista. Gorenje+ -kahvinkeittimessä on valittavana 9 eri karkeutta äärimmäisen hienosta erittäin karkeaan. Laite annostelee kahvipavut automaattisesti säiliöstä asetustesi mukaisesti. Kahvipapusäiliö on varustettu ulosvedettävillä kiskoilla, niin että se on helppo täyttää. Sanomattakin on selvää, että säiliöön voidaan laittaa myös valmista kahvijauhetta nopeaa annostelua varten. Kun kahvipavut loppuvat koneesta, näytölle ilmestyy varoitus. Laite puristaa käytetyn kahvijauheen tableteiksi ja muistuttaa myös tabletit sisältävän säiliön tyhjentämisestä.
Lisää
Lähellä

Automaattinen puhdistus lennossa

Kun juomasi on valmis, sinun ei tarvitse kuin painaa CLEAN-painiketta muutaman sekunnin ajan, niin laite aloittaa automaattisen itsepuhdistuksen ja on tämän jälkeen valmis seuraavaa käyttöä varten! Automaattinen "lennossa" tapahtuva puhdistus on Gorenje+ -kahvinkeittimien erityisominaisuus. Puhdistuksella on antibakteerinen vaikutus sekä maidon annostelijaan että laitteen sisäisiin imuputkiin. Joka kerta kun kytket laitteen päälle tai pois päältä, se pesee myös mahdolliset kahvin jäämät pois annostelijan suuttimista. Näin laitetta ei tarvitsee puhdistaa erikseen ja sen suuttimet eivät tukkeudu. Kun laitteelle on suoritettava kalkinpoisto alueilla, joilla vesi on kovaa, näytölle ilmestyy vastaava merkki. Myös kalkinpoisto-ohjelma käynnistetään yksinkertaisesti napista painamalla. Kaikki kahvinkeittimen irrotettavat osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Ylimääräinen vesi ohjataan laitteen pohjalla olevaan säiliöön. Kelluva punainen ilmaisin kertoo, milloin säiliö on tyhjennettävä.
Lisää
Lähellä

Irrotettava maitosäiliö

Gorenjen kahvinkeittimessä on suuri maitosäiliö, niin että voit valmistaa sillä cappuccinon tai caffe latten juuri haluamaasi maitomäärää käyttäen. Säiliöstä riittää maitoa useampaan kupilliseen kuumaa juomaa. Kätevä maitosäiliö on erityisen helppo irrottaa. Voit yksinkertaisesti vetää sen irti laitteesta ja säilyttää jääkaapissa seuraavaan käyttökertaan asti.
Lisää
Lähellä

TotalCool: Gorenje+-jääkaappi-pakastimet ovat entistä lähempänä täydellisyyttä

Niiden ulkonäkö sointuu muihin tyylikkäisiin Gorenje+-kodinkoneisiin, jotka antavat keittiölle kaipaamasi hienostuneen viimeisen silauksen. Niiden sisusta yllättää ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunat heijastavat runsasta valoa ja näyttävät jääkaapin sisällön selvästi. Erilaisissa lokeroissa, hyllyissä ja osastoissa hyödynnetään toiminnallisia ratkaisuja, jotka luovat ihanteelliset säilytysolosuhteet mille tahansa ruoalle. Tuoretuotteet säilyvät pidempään, pienet ruokatarvikkeet ovat kätevämmin esillä ja suuret tuotteet ovat paremmassa säilössä. Viimeisin ilmankiertoteknologia, tarkka lämpötila-alueiden ja kosteusolosuhteiden hallinta sekä kondensaation, huurteen ja jään esto ovat tietysti mukana tämän laatuluokan laitteissa. Kaikki on mietitty huolellisesti etukäteen. Huolellisuudesta plussaa!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - LED-valodiodeja

LED-valodiodeja

Suurimmassa osassa Gorenje+-jääkaappi-pakastimia on huolella suunniteltu LED- valaistusjärjestelmä, joka käyttää erittäin tehokkaita LEDvalodiodeja. Diodit on sijoitettu nerokkaasti juuri oikeisiin paikkoihin, jotka takaavat koko sisustan optimaalisen valaistuksen. LED-valot ovat myös tunnettuja pitkästä käyttöiästään ja suunnattomasta nergiatehokkuudestaan.
Joissain malleissa on lisäksi päivänvaloa simuloiva valkoinen halogeenivalaistus, jonka ansiosta näet jääkaapin sisällön vieläkin selkeämmin!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ZeroZone:  Ruoat säilyvät raikkaina kolme kertaa pidempään

ZeroZone: Ruoat säilyvät raikkaina kolme kertaa pidempään

Plussaa hedelmiin, vihanneksiin ja muihin tuoretuotteisiin vangituista vitamiineista ja aromeista! Säilytä tuoreet hedelmät ja vihannekset Nolla+-lokerossa, jonka tunnistin pitää lämpötilan noin nolla-asteisena. Ruoat säilyvät raikkaina kolme kertaa pidempään ja säilyttävät herkulliset ominaisuutensa. Lokero soveltuu paitsi hedelmille ja vihanneksille myös esimerkiksi tuoreelle lihalle, kalalle ja leivonnaistaikinoille. Ohjauskiskojen ansiosta koko lokeron sisällön näkee helposti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - A++ 40 % enemmän säästöä virrankulutukseen

A++ 40 % enemmän säästöä virrankulutukseen

Tietyt Gorenje+- jääkaappi-pakastinmallit kuuluvat niiden harvojen joukkoon, jotka on luokiteltu maailman kaikkein energiatehokkaimmiksi kodinkoneiksi. Niiden energialuokitus on A++, eli niiden energiatehokkuus on jopa 40 prosenttia parempi kuin A-luokan laitteilla. Tämän huipputehokkuuden salaisuus piilee parannetuissa eristyksissä ja ovien tiivistyksissä sekä uusinta teknologiaa edustavissa jäähdytyskomponenteissa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - CrispZone jossa HumidityControl

CrispZone jossa HumidityControl

Jotkin vihanneslajikkeet menettävät kiinteytensä ja rapeutensa, jos niitä säilytetään väärissä kosteusolosuhteissa. Vihanneslaatikon kosteusolosuhteita voidaan säätää helposti muuttamalla tuuletusaukkojen kokoa kätevän liukusäätimen avulla. CrispZone-vihanneslaatikko on vedettävissä kokonaan ulos, jolloin lokeron sisällön näkee tarkasti.
Lisää
Lähellä

Kiiltävä suoja

Kaikkien Gorenje+-jääkaappi-pakastimien hyllyissä, ovihyllyissä ja lokeroissa on korkealaatuinen ruostumatonta terästä oleva vahvistus. Sisustan ulkomuoto on tyylikkäämpi ja näkyvillä olevat osat saavat näin ylimääräisen suojauksen.
Lisää
Lähellä
Miksi valita Gorenje+ laitteet?
Enemmän Vähemmän

Plussaa muotoilusta

Gorenje+ -sarja tarjoaa kaikki uusimmat tekniset ratkaisut, jotka parantavat laitteiden toimivuutta ja suorituskykyä. Ylellisesti muotoillun laitteen suunnittelussa on luonnollisesti aina huomioitava myös sen käyttökelpoisuus ja luotettavuus. Gorenje+ -laitteiden muotoilu parantaa niiden suorituskykyä yhdessä muiden teknisten ratkaisujen kanssa – esimerkiksi mahdollistamalla laitteen sisäosan suuremman tilavuuden. Muotoilunsa ansiosta Gorenje+ -laitteet sopivat yhtä hyvin niin minimalistisen moderniin kuin runsaasti koristeltuun nostalgisen tyylin keittiöönkin - sekä luonnollisesti myös kaikkiin tyyleihin tältä väliltä.

Plussaa yksinkertaisuudesta

Gorenje+ -laitteiden suunnittelussa on annettu arvoa käyttäjäystävällisyydelle: aina ostovaiheesta asennukseen ja päivittäiseen käyttöön asti. Laitteet on helppo asentaa ja niitä on vieläkin helpompi käyttää. Yksinkertaisuuden periaatetta on noudatettu mahdollisimman pitkälti myös tuotteiden tilauksen, toimittamisen, asennuksen ja myynninjälkeisten palveluiden suunnittelussa.

Plussaa luotettavuudesta

Takuu on tärkeä osa jokaista huippuluokan laitetta ja ylellisten Gorenje+ -keittiölaitteiden takuu on aivan omaa luokkaansa! Huoltopalvelumme muodostuu kattavasta koulutettujen ja vastuullisten huoltoteknikoiden verkostosta, jonka ansiosta kykenemme täyttämään takuulupauksemme erittäin lyhyessä ajassa.

Plussaa ainutlaatuisuudesta

Uudet Gorenje+ -keittiölaitteet on suunniteltu asiantuntijoille ja niitä on saatavana ainoastaan valikoiduista liikkeistä, joissa koulutetut asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan elämäntyyliisi sopivan yhdistelmän.

Plussaa ympäristövastuullisuudesta

Tulet huomaamaan, että Gorenje+-laitteet täyttävät ja jopa ylittävät kaikkein tiukimmatkin ympäristönsuojeluvaatimukset erittäin vähäisellä sähkön- ja vedenkulutuksellaan. Mausta huomaat, että ne myös säilyttävät ruokiesi tuoreuden pidempään. Gorenjella ympäristönsuojeluun sisältyy koko tuotteen elinkaari: aina sen suunnittelusta ja valmistuksesta käyttöön sekä lopulta hävittämiseen asti.

Plussaa alkuperästä

Yli 60 vuoden ajan Gorenje on onnistunut yhdistämään älykkään teknologian, erinomaisen muotoilun, ympäristönsuojelun ja käyttäjän saaman suurenmoisen lisäarvon jokaisessa valmistamassaan laitteessa. Gorenje on yksi Euroopan johtavista kodinkoneiden valmistajista ja yrityksen uutuudet nostavat kerta toisensa jälkeen laatustandardien ja kuluttajien odotuksien rimaa.
Muotoilu
Enemmän Vähemmän

Plussaa muotoilusta

Gorenje+ -sarja tarjoaa kaikki uusimmat tekniset ratkaisut, jotka parantavat laitteiden toimivuutta ja suorituskykyä. Ylellisesti muotoillun laitteen suunnittelussa on luonnollisesti aina huomioitava myös sen käyttökelpoisuus ja luotettavuus. Gorenje+ -laitteiden muotoilu parantaa niiden suorituskykyä yhdessä muiden teknisten ratkaisujen kanssa – esimerkiksi mahdollistamalla laitteen sisäosan suuremman tilavuuden. Muotoilunsa ansiosta Gorenje+ -laitteet sopivat yhtä hyvin niin minimalistisen moderniin kuin runsaasti koristeltuun nostalgisen tyylin keittiöönkin - sekä luonnollisesti myös kaikkiin tyyleihin tältä väliltä.

Käyttömukavuus: Plussaa harmoniasta

Gorenje+ -laitteet on suunniteltu toimimaan yhteisymmärryksessä. Harmonia alkaa ohjauksesta: kaikkia laitteita ohjataan samalla periaatteella, ehdottoman loogisesta käyttöliittymästä. Myös sisäosan varustukset ovat yhteensopivat: paistopeltejä ja uunipannuja, lihalämpömittareita ja muita varusteita voidaan vaihtaa tarpeen mukaan eri laitteiden välillä koosta tai valitusta kypsennysmenetelmästä riippumatta. Harmoninen muotoilu, jossa silmä lepää, on plussaa itsessään. Henkilökohtaisista laitevalinnoistasi riippumatta kokonaisuus on aina sopusointuinen ja puhdaslinjainen, niin materiaalien kuin muotoilunkin osalta. Joustavien ratkaisujen ansiosta laitteet mukautuvat täydellisesti ympäristöönsä. Kulinaariset nautinnot perustuvat makujen harmoniaan. Laitteiden harmoninen yhteistoiminta puolestaan viitoittaa tien ruoanlaittonautintoihin hyvällä maulla varustetussa keittiössä.

Plussaa ainutlaatuisista yhdistelmistä

Gorenje+ -sarjan keitto-, kylmä- ja pesulaitteiden perustana on konsepti, jossa toimivuus, käyttäjäkokemus ja muotoilu on integroitu laitteiden jokaiseen ominaisuuteen. Näin päivittäiset askareet sujuvat helpommin, ruoanlaitto onnistuu paremmin ja keittiö näyttää sopusointuisen tyylitellyltä muista varusteista riippumatta.

Suunniteltu erilaiseksi

Lasi ja teräs; ruostumaton teräs ja musta; nämä yhdistelmät herättävät ensi silmäyksellä mielikuvan jostain todellisesta ja pysyvästä. Ergonomiset kädensijat ja nupit täydentävät tyylikkään muotoilun ja teknologian herättämän hienostuneen vaikutelman samalla kun laitteiden sopusointuinen ja yhdenmukainen muotoilu yhdistää koko huoneen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Gorenje+ -sarjan muotoilu mahdollistaa lukuisia erilaisia kokoonpanoja ja yhdistelmiä. Samantekevää, onko laitteet koottu torniksi vaiko sijoitettu riviksi, neliöksi tai T:n muotoon, ne loihtivat keittiöösi aina harmonisen ilmeen.

Galleria

Tilaa uutiskirjeemme