Retroliedet ja tuulettimet Gorenje Classico Collection | Tutustu - Gorenje

Gorenje Classico Collection

Intohimona ruoanlaitto

Keittiö, yhdessäolon ja elämänilon pyhäkkö, on paikka, jossa luomme elämäämme herkullisia ja väärentämättömiä makuja. Koko ihmisen historian ajan keittiö on ollut paikka, jossa elämän tärkeät asiat tapahtuvat. Herkullisten ruokien huumaavat tuoksut houkuttelevat kokemaan menneiden aikojen kulinaariset tarinat uudelleen sekä luomaan omat tarinasi. Hyvä keittiö on aidon elämänilon salaisuus. Juuri tätä asennetta edustavaa Gorenje Classico Collection, jonka keittiölaitteista ovat saatavina värit norsunluu ja matta musta.
Gorenje Classico Collection uunien runsasta ja dynaamista muotoilua täydentää häivähdys klassisuutta. Pehmeät linjat jatkuvat saumattomina ovesta uunin sisäosiin, ja uunin kuviointi ja muotoilu muistuttavat perinteistä kaarevaa uunia. Tunnusomaiset nupit, vanhan messingin värinen kahva ja perinteiseen tapaan muotoiltu elektronisesti ohjelmoitava ajastin antavan uunin täydelliselle ulkomuodolle viimeisen silauksen.

HomeMADE™-teknologia takaa erinomaiset paistotulokset

Uunin sisäosan innovatiivinen muotoilu ja älykäs lämpövastusten sijoitus PerfectGrill ovat saaneet innoituksensa perinteisistä puulämmitteisistä leivinuuneista. Tehokas kuuman ilman kierrätys takaa lämmön tasaisen jakautumisen ja erinomaiset paistotulokset. Kokonaan ulosvedettävät teleskooppiohjaimet helpottavat paistopeltien asettamista uuniin ja tekevät kypsentyvien ruokien tarkkailusta helppoa.

Aina viileä uuninluukku

Uuninluukussa on heijastavat tuplalasit, joiden ansiosta luukun ulkopinta pysyy aina viileänä. Turvallisen ja energiatehokkaan luukun ansiosta uunin energialuokka on A–20 %. Uuninluukun sisäpuolella ei ole uria tai kohoumia, mikä tekee sen puhdistamisesta helppoa.
Hienostuneesti muotoiltujen, laadukkaiden ja teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisten keittotasojen valikoimastamme voit valita mallin, joka vastaa parhaiten niin ruoanlaittotapojasi ja odotuksiasi kuin sisustusvaatimuksiasi ja elintapojasikin. Valikoima sisältää kaasukeittotasoja, joissa on aidot valurautaiset kattilatuet ja kauniisti muotoillut nupit. Värivaihtoehtoina ovat norsunluunvalkoinen ja mattamusta. Lieden timantinmuotoiset kaasupolttimet tekevät ruoanlaitosta helppoa ja mukavaa. Keittotasot sopivat täydellisesti yhteen muiden Gorenje Classico Collection -laitemallien kanssa.

Retronupit mahdollistavat helpon ohjauksen

Tunnusomaiset klassiset nupit henkivät samaa tunnelmaa kuin vanhat keraamiset edeltäjänsä edustaen samalla kuitenkin huipputason modernia tekniikkaa, joka takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Nupit on suunniteltu ergonomisesti ja niissä on miellyttävä pinta.

Valurautainen kattilatuki

Valurautainen kattilatuki pitää keittoastiat vakaammin paikoillaan ja antaa kaasukeittotasolle tyylikkään ulkoasun. Materiaalinsa ansiosta se kestää erinomaisesti käytössä ja korkeimmissakin lämpötiloissa.

Timantinmuoto

Erityiset timantinmuotoiset kaasupolttimet helpottavat ruoanlaittoa. Se tarjoaa enemmän tilaa isoille kattiloille ja pannuille tai kaksi suurempaa ja tehokkaampaa poltinta wokkipannulle erikseen vasemmalla ja oikealla puolella. Valurautaisen kattilatuen muoto täydentää polttimien muotoilun ja antaa tason ulkoasulle viimeisen silauksen.

Wokkikaasupoltin

Ammattimaisen kaasupolttimen kolmirenkainen liekki kuumentaa ruoan erittäin nopeasti ja on erityisen energiatehokas. Lisävarusteena on saatavana erityinen valurautainen wokkipannutuki, joka tuo ruoanlaittoon lisää turvallisuutta, mukavuutta ja tehokkuutta.
Gorenje Classico Collection -valikoiman lasikeraamiset keittotasot ovat muotoilultaan tyylikkäät ja teknisesti täydellisyyttä hipovat. Klassisesti muotoillut säädinnupit ja valumista estävät erikoismuotoillut reunukset ovat saaneet innoituksensa ajattomista menneiden vuosisatojen taiteellisista muotoilusuuntauksista. Laitteiden edistyksellinen huipputekniikka vastaa kaikkiin tarpeisiin ja ruoanlaittotapoihin. Kolmen huipputason lämpövastuksen lisäksi keittotasossa on kaksinkertainen pyöreä lämpövastus, joka mukautuu erikokoisiin kattiloihin ja pannuihin. Tason erittäin sileän pinnan ansiosta ruoanlaitto on miellyttävää ja lieden huolto helppoa. Tämä keittotaso päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Modernia huipputeknologiaa ja häivähdys klassisuutta

Kolmen huipputason lämpövastuksen lisäksi lasikeraamisessa liedessä on kaksinkertainen pyöreä lämpövastus, joka mukautuu erikokoisiin kattiloihin ja pannuihin. Jokaisella keittoalueella on merkkivalonsa, joka palaa niin kauan kuin pinta on kuuma. Lieden sileä pinta on helppo puhdistaa ja sen reunat ovat korotetut valumisen estämiseksi.
Valittavissasi on ulkoasultaan harmonisia ja huipputekniikoita tarjoavia kaasu- ja sähköliesiä. Innovatiiviset tekniset ratkaisut, erilaiset keittotasovaihtoehdot ja tehokas ja innovatiivinen HomeMADE™-uuniteknologia takaavat erinomaiset tulokset joka kerta. Uuni on saatavana sähkö- ja kaasukäyttöisenä. Nuppien moderni muotoilu, analogisella näytöllä varustettu elektroninen ajastin ja tunnusomainen, tyylikkäästi muotoiltu ja pehmeäpintainen kahva tekevät lieden käytöstä helppoa ja miellyttävää.
Gorenje Classico Collection -valikoiman liesituulettimen minimalistinen muotoilu kruunaa koko keittiön sisustuksen. Pehmeiden linjojensa ja kullanväristen yksityiskohtiensa ansiosta liesituuletin sulautuu harmonisesti valikoiman muihin laitteisiin. Tehokkaan ja hiljaisen toimintansa ansiosta se erottuu muista. Nykyajan trendi yhdistää keittiö olohuoneeseen asettaa myös liesituulettimien teholle uusia standardeja. Gorenje Classico -liesituulettimen imuteho on vähintään 750 m3/h, minkä ansiosta se poistaa ihanteellisesti hajuja, kosteutta ja rasvahiukkasia jopa 35 neliömetrin kokoisista tiloista. Sen aidot ja alkuperäiset materiaalit ja muotoilu tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

Messinginväriset nupit ja kahva

Uunin hienostuneen norsunluun värinen tai matta musta muotoilu pääsee oikeuksiinsa tyylikkään messinginvärisen kahvan rinnalla. Nupit mahdollistavat uunin ja sen toimintojen ohjauksen perinteisellä tavalla. Koristeellinen kahva sopii ihanteellisesti koko malliston muotoiluun antaen uunin ulkomuodolle viimeisen silauksen ja korostaen sen perinteistä luonnetta.

Astianpesukoneessa pestävät rasvasuodattimet helpottavat puhdistamista

Gorenje-liesituulettimien metalliset rasvasuodattimet on helppo irrottaa ja pestä. Ne voi pestä käsin tai astianpesukoneessa hienopesuohjelmalla.
Classico-mikroaaltouunit, joita on saatavilla kahdessa värissä – norsunluunvalkoisena ja mattamustana – tuovat keittiöösi ripauksen nostalgiaa. Näiden huippuluokan teknologialla varustetuiden laitteiden tyylikäs muotoilu huokuu entisajan tunnelmaa. Uunin ovessa on antiikkityylinen kullanvärinen kahva, ja myös sen elegantit ja käyttäjäystävälliset säätönupit ovat kullanväriset. Edistyksellinen 360°StirTechnology -mikroaaltojen jakelujärjestelmä antaa onnistuneen kypsymistuloksen, keraaminen alusta tarjoaa runsaasti uunitilaa ja ruoanvalmistus on helppoa mikroaaltojen ja grillin täydellisellä yhdistelmällä. Tämä mikroaaltouuni on siis uskomattoman monikäyttöinen.

360°StirTechnology

360°StirTechnology on täydellinen teknologia mikroaaltojen jakeluun. Mikroaallot ohjautuvat uunin keraamisen alustan alle, josta ne jakautuvat ylöspäin tasaisesti koko uuniin. Koska aallot tulevat alhaalta päin, ne pääsevät läpäisemään ruoan tehokkaammin ja kaikilta suunnilta, niin että ruokaa ei tarvitse turhaan pyörittää alustalla. Ruoka kypsyy nopeammin ja lopputuloksesta tulee maittava.

Keraaminen alusta

Innovatiivisen mikroaaltojen jakelujärjestelmän ansiosta uunissa ei ole tavanomaista pyörivää alustaa. Uunin pohjaa peittää keraaminen levy, joka antaa enemmän uunitilaa useiden ruokalajien kypsentämiseen samanaikaisesti.

Helppo puhdistaa

Uunin keraamisen alustan pinta on sileä ilman kohoumia, mikä tekee sen puhdistamisesta erittäin helppoa. Voit pyyhkiä sen vaivattomasti kostealla liinalla.

Mikroaaltouuni / Grilli

Saavutat ruoanlaitossa uusia ulottuvuuksia yhdistämällä mikroaaltojen ja grillin erinomaiset ominaisuudet. Liharuokien, pizzojen ja muiden tarkkaa paistotulosta vaativien ruokien kypsentäminen onnistuu tässä uunissa vaikuttavan nopeasti.

Galleria

Tilaa uutiskirjeemme