Gorenje Smartflex astianpesukoneet | Katso kaikki toiminnot - Gorenje - Gorenje
Astianpesukoneet ominaisuudetHoitaa työt ammattitaitoisesti puolestasi
Uudet SmartFlex-astianpesukoneemme ovat modernin elämäntavan inspiroimia. Koska jokapäiväinen elämämme voi olla sangen vaativaa, olemme luoneet astianpesukoneiden sukupolven, jonka lukuisat kehittyneet toiminnot keventävät kuormaa harteillasi. Laitteen sisäosa on suunniteltu sillä tavoin, että jokaiselle astialle ja ruokailuvälineelle löytyy oma paikkansa, muodosta tai koosta riippumatta. Ne edustavat laitetta, joka sopii täydellisesti elämäntapaasi. Joustavuus. Tarpeisiin vastaaminen. Toimivuus. Nämä olivat suuntaviivamme suunnitellessamme astianpesukoneita, jotka olisivat riittävän joustavia suoriutuakseen kaikista tehtävistä ja mukautuakseen kaikkiin tarpeisiisi. Niiden lukuisat ominaisuudet tekevät vaikutuksen ja antavat sinulle mahdollisuuden nauttia tärkeämmistä asioista elämässä.
Täydelliset tulokset
Älykkäät ratkaisut
Täydellinen käyttäjäkokemus
Gorenje Smartflex opvaskemaskiner
15 min SpeedWash
15 min SpeedWash
15 min SpeedWash
Kuvittele järjestäväsi päivälliskutsut, joilla pääruoan astiat tulevat pestyiksi samalla aikaa kuin tarjoilet jälkiruoan.
IonTech
IonTech
IonTech
Jokainen tuntee pahan hajun, joka tulee puoliksi täytetystä astianpesukoneesta, joka on odottanut käynnistämistä muutaman päivän.
16 kattausta
16 kattausta
16 kattausta
XXL-astianpesukoneet tarjoavat riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Sen kolmeen tasoon mahtuu jopa 16 henkilön astiat samaan aikaan.
TotalDry
TotalDry
TotalDry
Pesun päätyttyä astianpesukoneen luukku raottuu automaattisesti hieman, niin että ylimääräinen höyry pääsee ulos.

Täydelliset tulokset

Hoitaa työt ammattitaitoisesti puolestasi
SmartFlex-astianpesukoneet perustuvat huippuluokan teknologiaan, minkä ansiosta ne tarjoavat parhaat pesutulokset kerta toisensa jälkeen. Kaikki prosessit ovat täysin automaattisia ja takaavat erinomaiset tulokset myös XXL-täyttömääriä pestäessä ja eräitä markkinoiden nopeimpia pesuohjelmia käytettäessä. Myös vauvan astioiden desinfiointi ja vesivahinkosuojaus ovat käteviä ominaisuuksia.

16 kattausta

Yhtä joustava kuin ajankäyttösi tulee olemaan
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
XXL-astianpesukoneet tarjoavat riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Sen kolmeen tasoon mahtuu jopa 16 henkilön astiat samaan aikaan. Täysin joustava sisustus mahdollistaa erilaiset täyttämistavat, käyttö on yksinkertaista ja pesutulokset täydelliset.
_products/features/icon - 15 min SpeedWash

15 min SpeedWash

Pese nopeasti, niin voit hidastaa tahtia
Kuvittele järjestäväsi päivälliskutsut, joilla pääruoan astiat tulevat pestyiksi samalla aikaa kuin tarjoilet jälkiruoan. SpeedWash-toiminnolla varustettu pikaohjelma pesee astiasi vain 15 minuutissa. Se sopii täydellisesti suurten astiamäärien käsittelyyn, kun sinulla on paljon vieraita.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Täydellinen AquaStop

Täydellinen AquaStop

Älä huolehdi vesivuodoista
AquaStop-turvatoiminnon ansiosta voit jättää astianpesukoneen huoletta päälle yöllä tai ollessasi poissa kotoa. Vuodon tai vesivahingon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti veden tulon samalla kun pumppu juoksuttaa jäljellä olevan veden pois astianpesukoneen
altaasta. AquaStop pysyy toiminnassa koko laitteen elinkaaren ajan.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Kuumavesiliitäntä

Kuumavesiliitäntä

Korkeampi lämpötila, alhaisempi kulutus
Gorenjen astianpesukoneet voidaan liittää myös kuumavesiliitäntään (kork. 70 °C) kylmävesiliitännän sijaan. Kuumavesiliitännän valitseminen lyhentää pesuohjelman pituutta ja alentaa sähkönkulutusta. Ympäristö- ja lompakkoystävällinen ratkaisu perheellesi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - QuickIntensive

QuickIntensive

Nopea päivittäinen pesu
Optimoimalla kaikki pesuohjelman vaiheet SmartFlexastianpesukoneet suoriutuvat urakasta vain 1,5 tunnissa. Tämä merkitsee sitä, että saat täyden koneellisen likaisia astioita täydellisen puhtaiksi ja kuiviksi huomattavasti nopeammin kuin käsin, samalla kun vettä ja energiaa kuluu
selkeästi vähemmän.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ExtraHygiene

ExtraHygiene

Aina puhdas tuttipullo
Tämä toiminto pidentää pesuaikaa ja nostaa lämpötilaa 5 °C:lla, mikä yhdessä teho-ohjelman kanssa merkitsee 75 °C:n lämpötilaa: Tämä tuhoaa useimmat bakteerit. Ohjelma jäljittelee sterilointiprosessia ja on suunniteltu perheille, joissa on vauvoja; vauvojen tarvikkeiden ja
tuttipullojen puhdistamiseen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Automaattinen ohjelma

Automaattinen ohjelma

Juhlat kahdelle tai kahdelletoista – astioista tulee tahrattoman puhtaat
Joskus sinun on vain huuhtaistava lasit, toisella kertaa astianpesukoneesi on taas täynnä painavia astioita, jotka odottavat pesemistä sunnuntain lounaan jäljiltä. Kehittynyt anturiteknologia säätää pesuohjelman pesemään astiat aina parhaalla mahdollisella tavalla optimoiden samalla veden ja energian kulutuksen. Et tarvitse erillisiä ohjelmia laseille tai tehopuhdistukseen – automaattinen ohjelma mukautuu
kaikkiin tarpeisiisi.
Lisää
Lähellä

Älykkäät ratkaisut

Vastaus joka ongelmaan
Gorenjen uudet SmartFlex-astianpesukoneet eivät huolehdi ainoastaan astioista ja käyttäjän tarpeista, vaan myös ympäristöstä. Tekniikan huippua edustavat ratkaisut, kuten PowerDrive-moottori, mahdollistavat alhaisen veden ja energian kulutuksen. Muut älykkäät ratkaisut ehkäisevät hajujen syntymistä astianpesukoneen sisällä ja erityinen luukun liukumekanismi mahdollistaa laitteen sijoittamisen kaiken muotoisiin ja kokoisiin keittiöihin.

TotalDry

Pitää huolta itsestään
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Pesun päätyttyä astianpesukoneen luukku raottuu automaattisesti hieman, niin että ylimääräinen höyry pääsee ulos. Näin koneeseen pääsee raitista ilmaa ja pestyt tuotteet, kuten esimerkiksi muoviastiat, kuivuvat kokonaan. Erinomainen toiminto nopeaan kuivaukseen alhaisella energiankulutuksella.
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Ei huolta hajuista
Jokainen tuntee pahan hajun, joka tulee puoliksi täytetystä astianpesukoneesta, joka on odottanut käynnistämistä muutaman päivän. Gorenjen astianpesukoneisiin integroitu kehittynyt IonTech-teknologia toimii luonnollisen ionisaatioprosessin periaatteella, joka poistaa hajut luonnollisella tavalla pitäen astianpesukoneesi raikkaana, vaikka se olisi täynnä likaisia astioita.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SmartLook

SmartLook

Keittiötäsi varten räätälöity astianpesukone
Luukun erityinen liukumekanismi mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen kaikenlaisiin keittiökaappeihin koristepaneelin vaaditusta pituudesta tai jalkalistan tyylistä riippumatta. Lisäksi sisäänrakennettu takaiskuventtiili mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen ergonomiselle korkeudelle. Eikä luukun alla ole rakoa!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tila näytöllä

Tila näytöllä

Kaikki hallinnassa
Astianpesukoneen ulkopuolella oleva ylimääräinen LED-näyttö ilmaisee jatkuvasti pesuohjelman kulloisenkin tilan ja jäljellä olevan ajan. Näin tiedät aina, voitko lisätä koneeseen turvallisesti astioita vai onko astianpesukone juuri keskellä intensiivistä pesuvaihetta, onko kuivaus jo alkanut tai onko pesu päättynyt.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Uusi voimakas, harjaton Inverter PowerDrive -moottori on varustettu nopeudensäädöllä ja takaa erinomaisen tehon huomattavasti hiljaisemmalla käyntiäänellä, alhaisella energiankulutuksella ja pidemmällä käyttöiällä.
_products/features/icon - XXL ruostumatonta terästä

XXL ruostumatonta terästä

Enemmän tilaa likaisille astioille
Täysin kalusteisiin upotettava astianpesukone, jonka korkeus on 86 cm, on täydellinen valinta keittiöön, jonka työtason korkeus on mukautettu käyttäjälle sopivaksi, Vaikuttava ruostumattomasta teräksestä valmistettu 56 cm pesutila, yksi markkinoiden suurimmista, tarjoaa riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Tilaa on jopa 35 cm lautasille XXL-kokoisissa ja 31 cm lautasille vakiokokoisissa malleissa!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - 6,9 litran veden kulutus

6,9 litran veden kulutus

Säästää aikaa ja vettä
Kun astiat pestään käsin, 12 normaalin kattauksen pesemiseen tarvitaan jopa 100 litraa puhdasta vettä. Niiden pesemiseen astianpesukoneella kuluisi 10 kertaa vähemmän vettä. Kehittyneemmät mallit on varustettu erityisellä vesisäiliöllä, joka supistaa veden kulutuksen ainoastaan 6,9
litraan pesujaksoa kohden.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - A+++-10 % alhaisempi energiankulutus

A+++-10 % alhaisempi energiankulutus

Huipputason energiatehokkuus
Gorenjen astianpesukoneissa täydelliset pesuja kuivaustulokset yhdistyvät erittäin alhaiseen energiankulutukseen uuden Inverter PowerDrive -moottorin, optimoitujen ohjelmien ja älykkäiden ratkaisujen, kuten TotalDry, ansiosta.
Lisää
Lähellä

Täydellinen käyttäjäkokemus

Uusi perheenjäsen
Gorenjen uudet SmartFlex-astianpesukoneet on suunniteltu yhtä päätavoitetta silmällä pitäen: tehdä käyttäjän elämästä helppoa ja miellyttävää. Nämä upouudet laitteet tarjoavat poikkeuksellisen hyvän käyttäjäkokemuksen ja saavuttavat nopeasti arvostetun aseman jokaisessa kodissa helpon ja loogisen käyttönsä ansiosta. Jopa perheenjäsenet, jotka käyttävät astianpesukonetta ensimmäistä kertaa elämässään, pitävät SmartFlex-astianpesukoneiden käyttöä helppona ja nautittavana. Sisä- ja ulkopuolen valaistus parantaa käyttökokemusta entisestään samalla kun hiljainen käyntiääni mahdollistaa rauhallisen tunnelman kotona.

SmartControl

Selkeät ohjaustoiminnot
Astianpesukoneen toimintojen käyttö ei ole vielä milloinkaan ollut näin helppoa. Kaikki käyttöpainikkeet on sijoitettu ergonomiseen paikkaan, suoraviivaisesti ja käytön kannalta loogisesti vasemmalta oikealle. Samalla kun kaikki mallit loistavat valkoisella LED-näytöllään, jotkut kehittyneemmistä malleista on varustettu myös kosketusnäytöllä. Pesuprosessin käynnistämiseen riittää vain yksi kosketus.
_products/features/icon - Sisävalot

Sisävalot

Selkeä näkyvyys
Harkiten sijoitetut LED-spottivalot valaisevat elegantilla tavalla astianpesukoneen sisäosan tehden näin koneen täyttämisestä ja tyhjentämisestä helppoa.
_products/features/icon - Säädettävät koritasot

Säädettävät koritasot

Huolellisesti suunniteltu sisäosa
Korit on varustettu korostetuilla siirrettävillä elementeillä ja koritasoja voidaan säätää täyttämisen helpottamiseksi. Helppokäyttöinen kolmitasoinen korin säätöjärjestelmä takaa, että myös suurikokoiset kattilat ja lautaset on helppo laittaa paikoilleen. Alakorin lautaspidike voidaan taittaa helposti kokoon, niin että saadaan enemmän tilaa suurille astioille. Ruokailuvälineet voidaan järjestää siististi erityiseen
telineeseen. Ruokailuvälineet asetetaan erilleen toisistaan, niin että ne eivät naarmuunnu ja pääsevät kuivumaan täydellisesti. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, niin että käyttäminen on erittäin helppoa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tilan ilmaiseva LED-valo

Tilan ilmaiseva LED-valo

Kaikki hallinnassa
Kalusteisiin asennetun astianpesukoneen oven alaosaan asennettu LED-valo ilmaisee pesuohjelman meneillään olevan vaiheen. Näin tiedät aina, onko astianpesukone käynnissä vai onko pesuohjelma valmis.
_products/features/icon - SuperSilent

SuperSilent

Hiljainen kuin kuiskaus
Hiljaisimpien astianpesukoneiden äänenvoimakkuus vastaa kahden henkilön kuiskimalla käytyä keskustelua. Hiljainen käyntiääni on seurausta erinomaisesta äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista, korkealaatuisista materiaaleista ja koko astianpesujärjestelmän innovatiivisista ratkaisuista.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme