Integroitava astianpesukone GV68260 - Gorenje
GV68260 Integroitava astianpesukone

GV68260

Integroitava astianpesukone
Energialuokka: A+++(-10%) SpaceComfort 13 kattausta Pesukorien lukumäärä: 3 Täydellinen TotalDry – automaattinen oven avaus IonTech Moottori: Inventer PowerDrive Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 81.7 × 55.6 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

15 min SpeedWash

Pese nopeasti niin voit hidastaa tahtia
Kuvittele järjestäväsi päivälliskutsut, joilla pääruoan astiat tulevat pestyiksi samalla aikaa kuin tarjoilet jälkiruoan. SpeedWash-toiminnolla varustettu pikaohjelma pesee astiasi vain 15 minuutissa. Se sopii täydellisesti suurten astiamäärien käsittelyyn, kun sinulla on paljon vieraita.
Lisää
Lähellä

TotalDry

Pitää huolta itsestään
Pesun päätyttyä astianpesukoneen luukku raottuu automaattisesti hieman, niin että ylimääräinen höyry pääsee ulos. Näin koneeseen pääsee raitista ilmaa ja pestyt tuotteet, kuten esimerkiksi muoviastiat, kuivuvat kokonaan. Erinomainen toiminto nopeaan kuivaukseen alhaisella energiankulutuksella.
Lisää
Lähellä

IonTech

Ei huolta hajuista
Jokainen tuntee pahan hajun, joka tulee puoliksi täytetystä astianpesukoneesta, joka on odottanut käynnistämistä muutaman päivän. Gorenjen astianpesukoneisiin integroitu kehittynyt IonTech-teknologia toimii luonnollisen ionisaatioprosessin periaatteella, joka poistaa hajut luonnollisella tavalla pitäen astianpesukoneesi raikkaana, vaikka se olisi täynnä likaisia astioita.
Lisää
Lähellä

Inverter PowerDrive

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Uusi voimakas, harjaton Inverter PowerDrive -moottori on varustettu nopeudensäädöllä ja takaa erinomaisen tehon huomattavasti hiljaisemmalla käyntiäänellä, alhaisella energiankulutuksella ja pidemmällä käyttöiällä.

6,9 litran veden kulutus

Säästää aikaa ja vettä
Kun astiat pestään käsin, 12 normaalin kattauksen pesemiseen tarvitaan jopa 100 litraa puhdasta vettä. Niiden pesemiseen astianpesukoneella kuluisi 10 kertaa vähemmän vettä. Kehittyneemmät mallit on varustettu erityisellä vesisäiliöllä, joka supistaa veden kulutuksen ainoastaan 6,9
litraan pesujaksoa kohden.
Lisää
Lähellä

A+++-10 % alhaisempi energiankulutus

Huipputason energiatehokkuus
Gorenjen astianpesukoneissa täydelliset pesuja kuivaustulokset yhdistyvät erittäin alhaiseen energiankulutukseen uuden Inverter PowerDrive -moottorin, optimoitujen ohjelmien ja älykkäiden ratkaisujen, kuten TotalDry, ansiosta.

SuperSilent

Hiljainen kuin kuiskaus
Hiljaisimpien astianpesukoneiden äänenvoimakkuus vastaa kahden henkilön kuiskimalla käytyä keskustelua. Hiljainen käyntiääni on seurausta erinomaisesta äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista, korkealaatuisista materiaaleista ja koko astianpesujärjestelmän innovatiivisista ratkaisuista.
Lisää
Lähellä

SmartControl

Selkeät ohjaustoiminnot
Astianpesukoneen toimintojen käyttö ei ole vielä milloinkaan ollut näin helppoa. Kaikki käyttöpainikkeet on sijoitettu ergonomiseen paikkaan, suoraviivaisesti ja käytön kannalta loogisesti vasemmalta oikealle. Samalla kun kaikki mallit loistavat valkoisella LED-näytöllään, jotkut kehittyneemmistä malleista on varustettu myös kosketusnäytöllä. Pesuprosessin käynnistämiseen riittää vain yksi kosketus.
Lisää
Lähellä

Säädettävät koritasot

Huolellisesti suunniteltu sisäosa
Korit on varustettu korostetuilla siirrettävillä elementeillä ja koritasoja voidaan säätää täyttämisen helpottamiseksi. Helppokäyttöinen kolmitasoinen korin säätöjärjestelmä takaa, että myös suurikokoiset kattilat ja lautaset on helppo laittaa paikoilleen. Alakorin lautaspidike voidaan taittaa helposti kokoon, niin että saadaan enemmän tilaa suurille astioille. Ruokailuvälineet voidaan järjestää siististi erityiseen
telineeseen. Ruokailuvälineet asetetaan erilleen toisistaan, niin että ne eivät naarmuunnu ja pääsevät kuivumaan täydellisesti. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, niin että käyttäminen on erittäin helppoa.
Lisää
Lähellä

Automaattinen ohjelma

Juhlat kahdelle tai kahdelletoista – astioista tulee tahrattoman puhtaat
Joskus sinun on vain huuhtaistava lasit, toisella kertaa astianpesukoneesi on taas täynnä painavia astioita, jotka odottavat pesemistä sunnuntain lounaan jäljiltä. Kehittynyt anturiteknologia säätää pesuohjelman pesemään astiat aina parhaalla mahdollisella tavalla optimoiden samalla veden ja energian kulutuksen. Et tarvitse erillisiä ohjelmia laseille tai tehopuhdistukseen – automaattinen ohjelma mukautuu
kaikkiin tarpeisiisi.
Lisää
Lähellä

ExtraHygiene

Aina puhdas tuttipullo
Tämä toiminto pidentää pesuaikaa ja nostaa lämpötilaa 5 °C:lla, mikä yhdessä teho-ohjelman kanssa merkitsee 75 °C:n lämpötilaa: Tämä tuhoaa useimmat bakteerit. Ohjelma jäljittelee sterilointiprosessia ja on suunniteltu perheille, joissa on vauvoja; vauvojen tarvikkeiden ja
tuttipullojen puhdistamiseen.
Lisää
Lähellä

QuickIntensive

Nopea päivittäinen pesu
Optimoimalla kaikki pesuohjelman vaiheet SmartFlexastianpesukoneet suoriutuvat urakasta vain 1,5 tunnissa. Tämä merkitsee sitä, että saat täyden koneellisen likaisia astioita täydellisen puhtaiksi ja kuiviksi huomattavasti nopeammin kuin käsin, samalla kun vettä ja energiaa kuluu
selkeästi vähemmän.
Lisää
Lähellä

SmartLook

Keittiötäsi varten räätälöity astianpesukone
Luukun erityinen liukumekanismi mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen kaikenlaisiin keittiökaappeihin koristepaneelin vaaditusta pituudesta tai jalkalistan tyylistä riippumatta. Lisäksi sisäänrakennettu takaiskuventtiili mahdollistaa astianpesukoneen asentamisen ergonomiselle korkeudelle. Eikä luukun alla ole rakoa!
Lisää
Lähellä

Tilan ilmaiseva LED-valo

Kaikki hallinnassa
Kalusteisiin asennetun astianpesukoneen oven alaosaan asennettu LED-valo ilmaisee pesuohjelman meneillään olevan vaiheen. Näin tiedät aina, onko astianpesukone käynnissä vai onko pesuohjelma valmis.

XXL ruostumatonta terästä

Enemmän tilaa likaisille astioille
Täysin kalusteisiin upotettava astianpesukone, jonka korkeus on 86 cm, on täydellinen valinta keittiöön, jonka työtason korkeus on mukautettu käyttäjälle sopivaksi, Vaikuttava ruostumattomasta teräksestä valmistettu 56 cm pesutila, yksi markkinoiden suurimmista, tarjoaa riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Tilaa on jopa 35 cm lautasille XXL-kokoisissa ja 31 cm lautasille vakiokokoisissa malleissa!
Lisää
Lähellä

Kuumavesiliitäntä

Korkeampi lämpötila, alhaisempi kulutus
Gorenjen astianpesukoneet voidaan liittää myös kuumavesiliitäntään (kork. 70 °C) kylmävesiliitännän sijaan. Kuumavesiliitännän valitseminen lyhentää pesuohjelman pituutta ja alentaa sähkönkulutusta. Ympäristö- ja lompakkoystävällinen ratkaisu perheellesi.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++(-10%)

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 °C

Moottori: Inventer PowerDrive

Valitun ohjelman näyttö

Ohjaus: TouchControl

Status light™ - älykäs pesutilan merkkivalo

Tunnistimet: Veden määrän tunnistin, Veden puhtaustunnistin, Täytön tunnistin

Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 °C

5 Pesuohjelmaa: Automaatti ; Tehopesu; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Pikaohjelma 20 min.

Referenssi ohjelma: 3

SpaceComfort - 13 hengen kattaus

IonTech

Mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia

QucikIntensive programme

Automaattiohjelma

SpeedWash-ohjelma

TotalDry – automaattinen oven avaus

ExtraHygiene

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin: Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Ovipanelin asennus: Lisävaruste

Jopa 24 tuntia

Pesukorien lukumäärä: 3

Yläkorijärjestelmä: MultiClack

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 5

Suihkuvarsien lukumäärä: 3

Itsepuhdistuva suodatin

Liitoskisko – sopii kaikkiin oviin ja sokkeleihin

Yläkori: Lankakori - leveät välit; Kahva muovi/logo; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Leveä veitsiteline; Yksi taitettava lasinpidike

Alakori: Lankakori - leveät välit; Kahva ruostumaton teräs/logo; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana

Työvälinekori: Teleskooppikiskot; Kahva ruostumaton teräs/logo

Täydellinen

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 6.9 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.74 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 1,932 l

Äänitaso: 41 dB

Korkeus säädettävissä: 70 mm

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 81.7 × 55.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 89 × 66.5 cm

Asennusmitat (L x K x S): 60 × 82 × 57 cm

Nettopaino: 38 kg

Bruttopaino: 40.6 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.45 W

Liitäntäteho: 1,900 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 538914

EAN-koodi: 3838942116100

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.