Integroitava astianpesukone GDV660 - Gorenje
GDV660 Integroitava astianpesukone

Integroitava astianpesukone GDV660

Energialuokka: A+++ 16 kattausta Pesukorien lukumäärä: 3 Täydellinen AquaStop TotalDry - automaattinen oven avaus Moottori: Inventer PowerDrive Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 81.7 × 55.6 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - 16 kattausta

16 kattausta

Yhtä joustava kuin ajankäyttösi tulee olemaan
XXL-astianpesukoneet tarjoavat riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Sen kolmeen tasoon mahtuu jopa 16 henkilön astiat samaan aikaan. Täysin joustava sisustus mahdollistaa erilaiset täyttämistavat, käyttö on yksinkertaista ja pesutulokset täydelliset.
_products/features/icon - 15 min SpeedWash

15 min SpeedWash

Pese nopeasti niin voit hidastaa tahtia
Kuvittele järjestäväsi päivälliskutsut, joilla pääruoan astiat tulevat pestyiksi samalla aikaa kuin tarjoilet jälkiruoan. SpeedWash-toiminnolla varustettu pikaohjelma pesee astiasi vain 15 minuutissa. Se sopii täydellisesti suurten astiamäärien käsittelyyn, kun sinulla on paljon vieraita.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - TotalDry

TotalDry

Pitää huolta itsestään
Pesun päätyttyä astianpesukoneen luukku raottuu automaattisesti hieman, niin että ylimääräinen höyry pääsee ulos. Näin koneeseen pääsee raitista ilmaa ja pestyt tuotteet, kuten esimerkiksi muoviastiat, kuivuvat kokonaan. Erinomainen toiminto nopeaan kuivaukseen alhaisella energiankulutuksella.
Lisää
Lähellä

Inverter PowerDrive

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Uusi voimakas, harjaton Inverter PowerDrive -moottori on varustettu nopeudensäädöllä ja takaa erinomaisen tehon huomattavasti hiljaisemmalla käyntiäänellä, alhaisella energiankulutuksella ja pidemmällä käyttöiällä.

SmartControl

Selkeät ohjaustoiminnot
Astianpesukoneen toimintojen käyttö ei ole vielä milloinkaan ollut näin helppoa. Kaikki käyttöpainikkeet on sijoitettu ergonomiseen paikkaan, suoraviivaisesti ja käytön kannalta loogisesti vasemmalta oikealle. Samalla kun kaikki mallit loistavat valkoisella LED-näytöllään, jotkut kehittyneemmistä malleista on varustettu myös kosketusnäytöllä. Pesuprosessin käynnistämiseen riittää vain yksi kosketus.
Lisää
Lähellä

Säädettävät koritasot

Huolellisesti suunniteltu sisäosa
Korit on varustettu korostetuilla siirrettävillä elementeillä ja koritasoja voidaan säätää täyttämisen helpottamiseksi. Helppokäyttöinen kolmitasoinen korin säätöjärjestelmä takaa, että myös suurikokoiset kattilat ja lautaset on helppo laittaa paikoilleen. Alakorin lautaspidike voidaan taittaa helposti kokoon, niin että saadaan enemmän tilaa suurille astioille. Ruokailuvälineet voidaan järjestää siististi erityiseen
telineeseen. Ruokailuvälineet asetetaan erilleen toisistaan, niin että ne eivät naarmuunnu ja pääsevät kuivumaan täydellisesti. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, niin että käyttäminen on erittäin helppoa.
Lisää
Lähellä

Automaattinen ohjelma

Juhlat kahdelle tai kahdelletoista – astioista tulee tahrattoman puhtaat
Joskus sinun on vain huuhtaistava lasit, toisella kertaa astianpesukoneesi on taas täynnä painavia astioita, jotka odottavat pesemistä sunnuntain lounaan jäljiltä. Kehittynyt anturiteknologia säätää pesuohjelman pesemään astiat aina parhaalla mahdollisella tavalla optimoiden samalla veden ja energian kulutuksen. Et tarvitse erillisiä ohjelmia laseille tai tehopuhdistukseen – automaattinen ohjelma mukautuu
kaikkiin tarpeisiisi.
Lisää
Lähellä

ExtraHygiene

Aina puhdas tuttipullo
Tämä toiminto pidentää pesuaikaa ja nostaa lämpötilaa 5 °C:lla, mikä yhdessä teho-ohjelman kanssa merkitsee 75 °C:n lämpötilaa: Tämä tuhoaa useimmat bakteerit. Ohjelma jäljittelee sterilointiprosessia ja on suunniteltu perheille, joissa on vauvoja; vauvojen tarvikkeiden ja
tuttipullojen puhdistamiseen.
Lisää
Lähellä

QuickIntensive

Nopea päivittäinen pesu
Optimoimalla kaikki pesuohjelman vaiheet SmartFlexastianpesukoneet suoriutuvat urakasta vain 1,5 tunnissa. Tämä merkitsee sitä, että saat täyden koneellisen likaisia astioita täydellisen puhtaiksi ja kuiviksi huomattavasti nopeammin kuin käsin, samalla kun vettä ja energiaa kuluu
selkeästi vähemmän.
Lisää
Lähellä

Tilan ilmaiseva LED-valo

Kaikki hallinnassa
Kalusteisiin asennetun astianpesukoneen oven alaosaan asennettu LED-valo ilmaisee pesuohjelman meneillään olevan vaiheen. Näin tiedät aina, onko astianpesukone käynnissä vai onko pesuohjelma valmis.

XXL ruostumatonta terästä

Enemmän tilaa likaisille astioille
Täysin kalusteisiin upotettava astianpesukone, jonka korkeus on 86 cm, on täydellinen valinta keittiöön, jonka työtason korkeus on mukautettu käyttäjälle sopivaksi, Vaikuttava ruostumattomasta teräksestä valmistettu 56 cm pesutila, yksi markkinoiden suurimmista, tarjoaa riittävästi tilaa kaikkiin tarpeisiisi. Tilaa on jopa 35 cm lautasille XXL-kokoisissa ja 31 cm lautasille vakiokokoisissa malleissa!
Lisää
Lähellä

Täydellinen AquaStop

Älä huolehdi vesivuodoista
AquaStop-turvatoiminnon ansiosta voit jättää astianpesukoneen huoletta päälle yöllä tai ollessasi poissa kotoa. Vuodon tai vesivahingon sattuessa AquaStop katkaisee automaattisesti veden tulon samalla kun pumppu juoksuttaa jäljellä olevan veden pois astianpesukoneen
altaasta. AquaStop pysyy toiminnassa koko laitteen elinkaaren ajan.
Lisää
Lähellä

Kuumavesiliitäntä

Korkeampi lämpötila, alhaisempi kulutus
Gorenjen astianpesukoneet voidaan liittää myös kuumavesiliitäntään (kork. 70 °C) kylmävesiliitännän sijaan. Kuumavesiliitännän valitseminen lyhentää pesuohjelman pituutta ja alentaa sähkönkulutusta. Ympäristö- ja lompakkoystävällinen ratkaisu perheellesi.

Säädettävät korit

Gorenje+ -astianpesukoneen todella helppokäyttöinen kolmen tason korijärjestelmä on säädettävissä niin, että saat tehokkaasti pestyä epätavallisen kokoiset keittovälineet, esimerkiksi suuret kattilat, suuret lautaset ja korkeat jalalliset lasit. Säätöjärjestelmää voi käyttää korin kummastakin reunasta käsin, mikä tekee käytöstä erityisen helppoa. Astianpesukoneen sisustan saa nopeasti mukautettua käyttäjän tarpeisiin.
Lisää
Lähellä

DelayStart

Kaikissa Gorenje+-astianpesukoneissa on ohjelmointitoiminto, jonka avulla voit ajoittaa pesun käynnistymään jopa vasta 24 tunnin kuluttua. Voit esimerkiksi ajoittaa pesun käyttämään edullisempaa yösähköä.

3 in 1

Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
Lisää
Lähellä

Astianpesuprosessin valvonta ja muutokset

Kaikkien laitteiden käyttöpaneelit on varustettu selkeällä LCDnäytöllä, joka mahdollistaa astianpesuprosessin vaivattoman valvonnan. Näytöllä näkyy valittu pesuohjelma, mahdollisesti valitut lisätoiminnot sekä ohjelman jäljellä oleva aika. Erityinen lapsilukkojärjestelmä mahdollistaa
käyttöpaneelin lukitsemisen, niin että lapset eivät pääse kytkemään astianpesukonetta päälle tai muuttamaan sen asetuksia.
Lisää
Lähellä

Astianpesuohjelmat

Tehopesuohjelma
Tehopesu ohjelma erittäin likaisille astioille, kuten pannuille, kattiloille ja paistopelleille.

Normaali pesu
Ohjelma normaalilikaisille astioille, kuten lautasille, tarjoilukulhoille, kupeille ja laseille
, joissa on kuivuneita ruoan tähteitä.

Päivittäinen pesu
Päivittäinen astianpesuohjelma. Ohjelma poistaa myös kuivuneet ruoan tähteet, mutta ei todennäköisesti paistopelteihin kiinnipalanutta ruokaa.

Pikapesu
Ohjelma on tarkoitettu normaalilikaisten lasien ja posliinin, esim. kahvikuppien, pesua varten.

Eco-pesu
Sähköä säästävä ohjelma. Tarkoitettu normaalilikaisten astioiden pesemiseen.

Yläosan pesu
Yläkorissa olevien astioiden (kupit ja lasit) pesuun tarkoitettu ohjelma. Vain vähän likaantuneet astiat voidaan sijoittaa alakoriin ohjelman ajaksi.

Alaosan pesu
Alakorissa olevien astioiden (lautaset, ruokailuvälineet) pesuun tarkoitettu ohjelma. Vain vähän likaantuneet astiat voidaan sijoittaa yläkoriin ohjelman ajaksi.

Sekapesu
Ohjelma, joka on tarkoitettu voimakkaasti likaantuneiden astioiden pesemiseen alakorissa ja kevyesti likaantuneiden pesemiseen yläkorissa. Ohjelma sisältää ylimääräisen esipesun ja pidemmän pesuajan kuin alaosan pesuohjelma.

Super-pikapesu
Lyhyt 15 minuutin ohjelma, joka sopii vain vähän likaisten astioiden pesuun.

Kevyt pesu
Jos astiasi ovat vain kevyesti likaiset, on tämä ohjelma oikea ratkaisu. Se on tarkoitettu lasija posliiniastioille, joita on juuri käytetty ja jotka eivät vaadi tehokkaampaa pesuohjelmaa. Sitä voidaan käyttää myös helposti särkyvien astioiden pesuun; erityisen hellävaraisen vaihtoehdon saat valitsemalla Short Dry -kuivaustoiminnon.

Huuhtelu ja kuivaus
Ohjelmaan sisältyy huuhtelu, kuumennus ja kuivaus. Se soveltuu esimerkiksi purkkien huuhteluun ja kuumentamiseen marmeladin tai hillon keittämisen yhteydessä.

Automaattinen pesu
Astianpesukone havaitsee, kuinka likaisia astiat ovat ja säätää veden käytön ja lämpötilan sen mukaisesti.

Aikaohjelma
Ohjelman avulla käyttäjä voi itse asettaa astianpesujakson alkamis- ja loppumisajan. Aika on valittava astioiden likaisuuden mukaan.
0:30 - 1:15 – kevyesti likaantuneet astiat
01:30 - 2:00 – normaalilikaiset astiat
2:15-3:00 – voimakkaasti likaantuneet astiat

Huuhtelu ja pito
Ohjelma huuhtelee astiat sillä välin kun käyttäjä odottaa astianpesukoneen täyttyvän.
Lisää
Lähellä

Automaattiohjelma

Innovatiivisen UseLogic-tunnistinteknologian ansiosta astianpesukone tunnistaa automaattisesti astioiden likaisuuden, eli käyttäjän ei enää tarvitse itse valita pesuohjelmaa. Tietyissä Gorenje+ -malleissa on ohjelma, joka valitsee automaattisesti kulloinkin pestävään astiatyyppiin parhaiten sopivan lämpötila-alueen. Lasi ja posliini saadaan pestyä tehokkaasti alhaisissa lämpötiloissa, kun taas jykeville kattiloille ja vuoille käytetään korkeampia lämpötila-asetuksia. Lisäksi veden puhtausastetta tarkkaileva tunnistinteknologia optimoi veden, sähkön ja ajan kulutuksen.
Lisää
Lähellä

SpeedWash

Kun koneessa olevat astiat eivät ole erityisen likaisia, voit yhdellä napinpainalluksella nopeuttaa pesua ja ohjeistaa astianpesukonetta säätämään veden lämpötilan ja määrän automaattisesti. Astioista saadaan täysin puhtaita ja kuivia lyhimmässä mahdollisessa ajassa.

TotalDry

Gorenje+ -astianpesukonemalleissa on vaikuttava patentoitu ratkaisu, joka kuivaa astiat täysin ja tekee niistä kimaltelevan puhtaita. Pesun jälkeen astianpesukoneen ovi aukeaa automaattisesti raolleen, vain sen verran, että ylimääräinen höyry pääsee poistumaan. Tämä innovatiivinen toiminto helpottaa laitteen käyttöä, sillä astianpesukone on jo auki, kun alat tyhjentää sitä, jolloin astiat ovat jäähtyneet niin, että niitä voidaan käsitellä.
Lisää
Lähellä

Kuuman veden syöttö

Gorenje+ -astianpesukoneet on suunniteltu niin, että ne voidaan liittää kuumavesiliitäntään (kork. 70 °C) kylmävesiliitännän sijaan. Kuumavesiliitännän valitseminen lyhentää ohjelman aikoja ja vähentää astianpesukoneen sähkönkulutusta. Ratkaisu, joka on ystävällinen sekä ympäristölle että lompakollesi.
Lisää
Lähellä

LED: Plussaa astianpesukoneen täydestä hallinnasta

Astianpesukoneen oven alaosaan asennettu LED-valo ilmaisee pesuohjelman meneillään olevan vaiheen. Sininen valo kertoo ohjelman olevan vielä alkuvaiheessa, jolloin käyttäjän on vielä mahdollista lisätä koneeseen astioita haittaamatta pesutulosta. Punainen valo syttyy, kun astianpesuaine on vapautettu. Tässä vaiheessa ei enää ole suositeltavaa lisätä astioita tai keskeyttää pesuohjelmaa muulla tavoin.Vihreä valo ilmaisee ohjelman päättyneen, mistä ilmoitetaan myös lyhyellä äänimerkillä. Vihreä valo palaa kahden tunnin ajan.
Lisää
Lähellä

Alhainen vedenkulutus

Maailman arvokkaimman resurssin, eli veden, tehokas ja taloudellinen käyttö! Gorenje+ -astianpesukoneiden uudenaikaiset teknologiset ratkaisut pienentävät vedenkulutusta jopa 41 prosenttia! Käsinpesuun verrattuna vedenkulutus voi olla jopa neljä kertaa pienempi! Kaikkein tehokkaimmat mallit käyttävät vain 9,9 litraa vettä, kun koneessa käytetään taloudellista pesuohjelmaa.
Lisää
Lähellä

SuperSilent

Hiljaisimpien Gorenje+-astianpesukonemallien äänenvoimakkuus on vain 42 desibeliä, mikä vastaa kahden henkilön kuiskimalla käytyä keskustelua. Hiljainen käyntiääni on seurausta erinomaisesta äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista, korkealaatuisista materiaaleista ja koko astianpesujärjestelmän innovatiivisista ratkaisuista.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 °C

Moottori: Inventer PowerDrive

Valitun ohjelman näyttö

Ohjaus: TouchControl

StatusLight - älykäs pesutilan merkkivalo

Tunnistimet: Veden määrän tunnistin, Veden puhtaustunnistin

Pesulämpötilat: 70, 65, 55, 45, 35 °C

5 Pesuohjelmaa: Automaattiohjelma; Tehopesu; Ekopesu; Huuhtelu & kuivaus; Pikaohjelma 20 min.

Referenssi ohjelma: 3

16 kattausta

Ohjelmamuisti

Teho-pikaohjelma

Automaattiohjelma

SpeedWash -toiminto lyhentää ohjelman kestoaikaa

TotalDry - automaattinen oven avaus

ExtraHygiene

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin: Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Ovipanelin asennus: Lisävaruste

Viivästetty käynnistys 1 - 24 tuntia

Pesukorien lukumäärä: 3

Yläkorijärjestelmä: MultiClack

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 5

Suihkuvarsien lukumäärä: 3

Itsepuhdistuva suodatin

Yläkori: Lankakori - leveät välit; Kahva muovi/logo; Taitettava viinilasipidike -vasen; Taitettava viinilasinpidike -oikea; Leveä veitsiteline; Yksi taitettava lasinpidike

Alakori: Lankakori - leveät välit; Kahva muovisella logolla; Taitettava ja jaettava lautaspidike takana

Työvälinekori: Teleskooppikiskot; Kahva muovisella logolla

Ylivuotosuojaus: Täydellinen AquaStop

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 9.5 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.86 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 2,660 l

Äänitaso: 42 dB(A)re1pW

Korkeus säädettävissä: 70 mm

Pesuvarsien materiaali: Ruostumaton teräs

Sähköliitäntä: 220-240 V

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 81.7 × 55.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 89 × 66.5 cm

Asennusmitat (L x K x S): 60 × 82 × 57 cm

Nettopaino: 35.4 kg

Bruttopaino: 38 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.49 W

Liitäntäteho: 1,900 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 731518

EAN-koodi: 3838782146534

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme