Pesukone WS947LN - Gorenje
WS947LN Pesukone

Pesukone WS947LN

Pesukone Täyttömäärä: 9 kg Linkousnopeus 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400 Energialuokka: B StainExpert Inverter PowerDrive-moottori
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Poistaa tahrat 30 % tehokkaammin
Luonnolliseen ionisaatioon perustuva IonTech poistaa lian tehokkaammin myös alhaisissa pesulämpötiloissa ja ilman lisäkemikaaleja. Pesuaine liukenee veteen paremmin, ja pesuliuos
kulkeutuu pestävien kuitujen läpi tasaisesti.
Kone puhdistaa tahrat 30 % tehokkaammin myös alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi IonTech estää kalkin kertymisen lämmitysvastukseen pidentäen pesukoneen käyttöikää.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - WaveActive-rumpu

WaveActive-rumpu

Käsittelee kaikkia tekstiileitä hellävaraisesti
Rummun ainutlaatuinen aaltokuviointi ja aallonmuotoiset 3D-olakkeet pehmentävät kuidut, käsittelevät tekstiileitä hellävaraisesti ja takaavat puhtaan ja lähes täysin sileän
pesutuloksen.
_products/features/icon - Inverter PowerDrive -moottori

Inverter PowerDrive -moottori

Tehokas ja hiljainen moottori
Tämä hiljainen mutta erittäin tehokas moottori takaa pesukoneesi pitkän käyttöiän. Lisäksi se säästää energiaa jokaisella pesukerralla.

IonWash 59‘

Täydellisen puhdasta pyykkiä alle tunnissa
IonWash 59‘ poistaa nopeasti ja hellävaraisesti 30 % enemmän tahroja, varmistaen näin A-luokan pesutulokset, jopa ¾:n täytöllä.

StainExpert

Tehokas tahranpoistaja
Tehokas tahranpoisto ei enää vaadi korkeita lämpötiloja tai pyykin käsittelyä ennen konepesua. Lämpötilan, pesuajan ja vesimäärän täydellinen yhdistelmä poistaa pinttyneetkin tahrat
automaattisesti. Se tepsii jopa 36 erilaiseen
tahratyyppiin näistä kolmesta pääryhmästä: hedelmät (appelsiinit, tomaattikastike); orgaaniset tahrat (rasva, voi, kananmuna, ruoho) ja kahvi (myös tee, suklaavanukas, pasta, meikit).
Lisää
Lähellä

DoseAid

Annostelee aina juuri sopivan määrän pesuainetta
DoseAid auttaa annostelemaan pesuaineen oikein koneen täyttömäärästä riippumatta – aina taloudellisesti ja ihoystävällisesti.

AutoWash

Aina oikea pesuohjelma
Onko oikean pesuohjelman valinta hankalaa? Kokeile tätä: Valitse AutoWash, ja pesukoneesi valitsee täyttömäärälle sopivan pesuohjelman. Pesuohjelman loputtua kaikki tekstiilit materiaalista riippumatta ovat tahrattoman puhtaita.

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Konetta on helppo käyttää. Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja pesuohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke pesukone päälle, valitse ohjelma ja paina Startpainiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä

EcoEye

Energiankulutus aina hallinnassa
Helposti luettava EcoEye-mittari antaa sinulle reaaliaikaista palautetta siitä, kuinka tehokas valittu ohjelma on, auttaen sinua veden ja energian säästämisessä.

AllergyCare

Lisäsuojaa herkälle iholle
AntiAllergy-ohjelman korkeampi pesulämpötila ja ylimääräinen huuhtelu poistavat pyykistä viimeisetkin pesuainejäämät perusteellisesti. Ohjelma suojaa herkkää ihoa poistamalla epämiellyttävää tunnetta aiheuttavat allergeenit.

StableTech

Ei enää tärinää toiminnan aikana
Parantunut vakaus ja merkittävästi vähentynyt tärinä, StableTechin ja alapaneelien ansiosta, johtavat selkeästi pienentyneeseen melutasoon jopa korkeimmilla pyörimisnopeuksilla.

SterilTub

Aina miellyttävän tuoksuista pyykkiä
Pesupulverilla peseminen alhaisissa lämpötiloissa saattaa aiheuttaa ihanteelliset olot bakteerien kehittymiselle, joka vuorostaan saattaa aiheuttaa inhottavan hajun pyykkeihisi. SterilTub eliminoi mahdolliset bakteerit koneen sisäpuolelta ja varmistaa sen, että pyykkisi tuoksuu aina raikkaalta.
Lisää
Lähellä

Sileä ovi

Täydellinen sisäänkäynti
Suuri ovi, joka on tehty yhdestä muovikappaleesta ilman ruuveja varmistaa vakauden ja ehkäisee ärsyttävät kitinät ja kirskahdukset. Se avautuu täydet 180 astetta, joten rummun tyhjentäminen ja täyttäminen on niin helppoa kuin se voi vain olla.

Pesutilat

Vastaavat täydellisesti pyykkisi tarpeita
Teknologiamme takaa sen, että kaikki tekstiilityypit pestään parhaalla mahdollisella tavalla, ihanteellisella lämpötilan, veden määrän, pesuohjelman keston ja pyörimisnopeuden yhdistelmällä. Näitä asetuksia voi mukauttaa vielä lisää eri pesutiloilla, mahdollistaen sinulle juuri oikean yhdistelmän löytämisen kunkin hetken tarpeisiin.
Lisää
Lähellä

SuperSilent

Valmiina pesemään yöllä
Kaikkein hiljaisimmat WaveActive-pesukoneet toimivat melutasolla, joka vastaa kuiskausta kahden ihmisen välisessä keskustelussa. Hiljainen toiminta on tulosta erityisestä äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista, korkealuokkaisista materiaaleista ja pesujärjestelmän innovatiivisista sovelluksista.
Lisää
Lähellä

SoftSound

Ei enää ärsyttäviä piippauksia
WaveActive-pesukoneet eivät ole ystävällisiä vain pyykeillesi, vaan myös korvillesi. Pehmeät äänet antavat sinulle pehmeää palautetta valitsemistasi toiminnoista tai ohjelmista.

Speed 20‘

Suosikkivaatteesi aina puettavissa päälle
Vain 20 minuuttia riittää uuden t-paitasi tai muiden vähemmän likaantuneiden pyykkien raikastamiseen. Joten suosikkiasusi on aina valmiina.

StopAddGo

Älä huolehdi unohtuneista pyykeistä
StopAddGo-ominaisuuden avulla voit yksinkertaisesti pysäyttää pesuohjelman alkuvaiheissa lisätäksesi tai poistaaksesi pyykkiä.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: B

Kuivaustehokkuusluokka: B

Äänitaso linkousvaiheessa: B

Väri: Valkoinen

Inverter PowerDrive-moottori

WaveActive-rumpu

Linkousnopeus 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400

Täyttömäärä: 9 kg

Rummun tilavuus: 64 l

Ohjauspaneeli: Painike

Näyttö: LED-näyttö

Rummun valaistus: Joo

Aloitusviiveasetus (24 t): Pesuajan esivalinta

Kylmä pesu: 15 C

Selkeä etupaneeli

EcoEye

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

14 ohjelmaa

Pesuohjelmat: Puuvilla, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Villa/käsinpesu

Lisäohjelmat: Allergiaohjelma, joka pesee tehokkaasti lian, mikrobit ja pesuainejäämät / Automaattipesu / SportWash / Pika 20' / IonWash 59‘

Lämpötilan asetus

Pesun tyyppi: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Pesutilat

IonTech

Äänimerkki

SterilTub

StableTech sivulevyt

DoseAid

Ohut ovi

StainExpert

Super Silent+

Lapsilukko

Energiankulutus 100:a sykliä kohden: 50 kWh

Ohjelman kesto (pesu): 200 min

Linkouksen aikainen melu: 76 dB(A)re1pW

Vedenkulutus: 43 l

40-60°C:n ECO-ohjelman energiankulutus sykliä kohden: 0.49 kWh

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 61 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 89 × 69 cm

Nettopaino: 80.2 kg

Bruttopaino: 81.7 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.3 W

Liitäntäteho: 2,000 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 729412

EAN-koodi: 3838782077135

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme