Pesukone WE8564 - Gorenje
WE8564 Pesukone

Pesukone WE8564

Pesukone Täyttömäärä: 8 kg Inverter PowerDrive-moottori
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - SensoCare

SensoCare

Pyykinpesun täydellistymä
SensoCare-teknologia varmistaa, että kaikentyyppiset tekstiilit pestään parhaalla mahdollisella tavalla. Se takaa, että pesukone käyttää aina parasta mahdollista lämpötilan, vesimäärän, ajan ja pyörimisnopeuden yhdistelmää. Jos vaatteesi kuitenkin tarvitsevat aivan erityistä huolenpitoa, puuvillan ja synteettisten kuitujen pesuohjelmia voidaan täydentää ylimääräisillä tiloilla ja toiminnoilla. NormalCare pesee vaatteesi kaikkien neljän parametrin parasta mahdollista yhdistelmää käyttäen. Herkille tekstiileille on valittavana erikoisohjelmia: TimeCare, AllergyCare ja EcoCare. Näin pesu voi olla nopeampi, taloudellisempi tai perusteellisempi ylimääräisten huuhtelukertojen ansiosta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Inverter PowerDrive-moottori

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Tehokas moottori on harjaton, jolloin siinä ei synny mekaanista jännitystä, hankausta tai kulumista. Pesutulokset ovat paremmat, virransäästö huomattava ja pesuprosessi selkeästi hiljaisempi. Myös pesukoneen käyttöikä kasvaa.
_products/features/icon - TotalWeightControl

TotalWeightControl

Ensiluokkaiset pesutulokset pyykin määrästä riippumatta
Anturi säätää kaikki pesuparametrit vastaamaan rummussa olevan pyykin määrää. Tuloksena on optimaalinen veden ja sähkön kulutus, lyhyemmät
pesuohjelmat ja huomattavasti hiljaisempi toiminta. Olipa pyykkikasa sitten suuri tai pieni, pyykistä tulee puhdasta ja miellyttävän tuoksuista.

DuraHeat

Turvallinen ja kestävä
Uusittu ja parannettu lämpövastus on varustettu ylikuumenemissuojalla. Tämä pidentää sen käyttöikää ja tekee pesukoneen toiminnasta turvallisemman.

SpaDrum

Täydellistä hoitoa pyykillesi
SensoCare-teknologiaan perustuva pesukoneen rumpu on valmistettu parhaan laatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on poikkeuksellisen sileä. Näin se pesee, huuhtelee ja linkoaa pyykin huolellisesti, aiheuttamatta pienintäkään vahinkoa.

SoftSound

Käyttäjäystävälliset äänimerkit
Poikkeuksellisen muotoilun lisäksi Gorenjen pesukoneet hivelevät myös korvia. Esiasetetut äänimerkit ja korkealaatuiset kaiuttimet takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös ohjelmanvalitsimen ja toimintopainikkeiden liikkeeseen, pesuaineannostelijaan ja laitteen oveen.
Lisää
Lähellä

SterilTub

Ratkaisu miellyttävän tuoksuiselle pyykille
Tämä ohjelma varmistaa, että pesukoneen sisäosa pysyy täydellisen puhtaana ja steriilinä, niin että tuloksena on miellyttävästi tuoksuva pyykki. Kun pyykkiä pestään pesujauhetta käyttäen alemmissa lämpötiloissa, seurauksena voi olla bakteereiden kannalta ihanteellisten olosuhteiden kehittyminen, mikä puolestaan voi aiheuttaa pyykkiin epämiellyttävän hajun. SterilTub-ohjelmaa käytetään rummun ollessa tyhjä ja se poistaa bakteerit pesukoneen sisäosista.
Lisää
Lähellä

Kestävä FiberTech-allas

Pesukoneiden altaat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista
Korkeilla pyörimisnopeuksilla ja suurilla täyttötilavuuksilla varustettujen pesukoneiden altaat on valmistettu modernista FiberTech-materiaalista. Materiaalilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja erittäin hyvä lämpötilan ja kemikaalien kesto. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin altaisiin verrattuna sillä ei ole myöskään minkäänlaisia korroosio-ongelmia. Toiset mallit on varustettu erittäin kestävästä high-tech-materiaalista valmistetulla CarboTech-altaalla, joka kestää erinomaisesti jopa 1 400 kierrosta minuutissa nopeudella tapahtuvan linkouksen.
Lisää
Lähellä

Lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Luukku pysyy lukittuna pesun aikana estäen uteliaimpiakin lapsia avaamasta sitä. Suojausta voidaan parantaa entisestään lukitsemalla ohjauspaneeli tiettyä näppäinyhdistelmää käyttäen, niin että asetuksia on mahdoton muuttaa vahingossa.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Väri: Valkoinen

Inverter PowerDrive-moottori

SensoCARE

SpaDrum

Täyttömäärä: 8 kg

Rummun tilavuus: 64 l

Ohjauspaneeli: Painike

Näyttö: LED-näyttö

Aloitusviiveasetus (24 t): Pesuajan esivalinta

Linkousnopeus: Linkousnopeuden valinta

Kylmä pesu: Valitsin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

23 ohjelmaa

Pesuohjelmat: Puuvilla, Villaohjelma, Pikapesu, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Kasinpesu

Lisäohjelmat: Allergiapesu puuvilla / Vauvanvaatteet / Hygieniaohjelma / PerfectBlack / Urheikuvaatteet / Hiljainen pesu / Puuvilla 30 - 17min / Puuvilla 20

Esipesu

Linkoius pois valittavissa

Lämpötilan asetus

Pikaohjelma

Äänimerkki

SterilTub

StableTech sivulevyt

SensorIQ - sensoriteknologia

SuperSilent+

TotalWeight

QuickWet

Huoltotarpeen osoitus

Anturit: Vedenkorkeuden tunnistin

DuraHeat

Lapsilukko

Tasapainovahti

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91 × 69 cm

Nettopaino: 79 kg

Bruttopaino: 81 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 2,300 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 530135

EAN-koodi: 3838942093494

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme