Induktiokeittotaso IS756USC - Gorenje
IS756USC Induktiokeittotaso

Induktiokeittotaso IS756USC

Induktiokeittotaso Tuotteen mitat (LxKxS): 75 × 6 × 51 cm PowerBoost Supreme Lapsilukko
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - PowerBoost

PowerBoost

Loistava apuri nopeaan elämään
Kaikkiin Gorenjen induktiokeittotasoihin sisältyy ainutlaatuinen PowerBoost-toiminto. Se lisää keittotason toimintatehoa ja lyhentää siten merkittävästi valmistusaikaa. 2 litran vesimäärän kuumentaminen 15 ˚C:sta 90˚C:seen kestää vain 5,7 minuuttia eli se sujuu lähes 50 % nopeammin kuin tavanomaisilla HiLight-keittotasoilla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Induktiokeittotasot

Induktiokeittotasot

Nopea ja taloudellinen
Induktiokeittotasot kuumenevat kaksi kertaa HiLight-keittotasoja nopeammin, mikä tekee niistä huomattavasti taloudellisempia ja turvallisempia. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Lämpötila muuttuu yhdellä kosketuksella välittömästi, mikä vähentää ylikiehumisen vaaraa. Tämän keittotason avulla suklaan sulattaminen ja monimutkaisten kastikkeiden tai muiden lämpötilaherkkien mestariteosten valmistaminen sujuu todella helposti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - XpandZone

XpandZone

XXL-pinta erityisen kookkaille padoille ja pannuille
XpandZone mahdollistaa ruoanlaiton lähes induktiotason koko pintaa käyttäen. Kun XpandZone-tila on aktivoituna, keittotason vasemman- tai oikeanpuoleiset keittoalueet yhdistetään yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Yhdistetyt keittoalueet tuovat enemmän tilaa ja lisää vapautta ruoanlaittoon. Ne mahdollistavat suurempien keittoastioiden tai useampien pienempien keittoastioiden käytön, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan yhdistettyä keittoaluetta.
Lisää
Lähellä

PowerBoost Supreme

Älä kanna huolta kiireestä
PowerBoost Supreme kuumentaa kattilan äärimmäisen ehokkaasti ja lyhentää huomattavasti odotusaikaa. 2 litraa vettä alkaa kiehua 4,2 minuutissa, mikä tarkoittaa todellista ajan säästöä. Kaikki Gorenjen induktiokeittotasojen Superior-mallit on varustettu tällä toiminnolla.

ChildLock

Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.

StayWarm

Täydellistä ruokaa myöhästelijöillekin
StayWarm-toiminto pitää ruoan lämpötilan tasaisesti 70 ˚C:ssa, kunnes on aika tarjoilla ateria. Ruoan maku ja lämpötila säilyvät siihen asti, kun se tarjoillaan.

Ajastin

Joku valvoo
Ajastimen ajaksi voidaan asettaa korkeintaan 99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.

Tekniset tiedot

Musta

Viistohiottu tason reuna

SmartControl

Ajastin

StayWarm, pitää lämpötilan +70 °C

PowerBoost

PowerBoost Supreme

XpandZone: Flex induction zone

4 induktiokeittoaluetta
edessä vasemmalla: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW,
edessä oikealla: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW,
takana vasemmalla: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW,
takana oikealla: Ø 20×20 cm, 1.8/3 kW

Lapsilukko

Lapsilukko

Tuotteen mitat (LxKxS): 75 × 6 × 51 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 89 × 18.5 × 66 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 7 × 49 cm

Nettopaino: 12.6 kg

Bruttopaino: 15 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.4 W

Liitäntäteho: 7,200 W

Art. numero: 545555

EAN-koodi: 3838942113536

Liitteet

Lisätarvikkeet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme