Induktio keittotaso GIS77SC - Gorenje
GIS77SC Induktio keittotaso

Induktio keittotaso GIS77SC

Tuotteen mitat (LxKxS): 77 × 5 × 51 cm PowerBoost
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - Upotusasennus

Upotusasennus

Sulavalinjainen ja elegantti
Toisena lisäetuna on ehdottomasti uppoasennus, joka tarkoittaa tasaista siirtymistä keittotason ja työtason välillä. Se on helpompi puhdistaa ja tuo modernin, tyylikkään ilmeen keittiöösi.
_products/features/icon - Personointi

Personointi

Tehty sinulle mieleiseksi
Osa asetuksista voidaan mukauttaa haluamallasi tavalla. Voit asettaa uudelleen merkkiäänen pituuden ja äänenvoimakkuuden. Nyt keittiösi voi olla sopusoinnussa ruoanvalmistustyylisi kanssa, oli se sitten äänekäs ja kiivastahtinen tai hiljainen ja rauhallinen.
_products/features/icon - Induktiolla välittömästi vauhtiin

Induktiolla välittömästi vauhtiin

Se on myös taloudellisempi ja turvallisempi. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Liesi kytkeytyy hetkessä päälle ja pois ja jäähtyy hyvin nopeasti. Ylikiehumisen vaara pienenee, koska lämpötila muuttuu välittömästi, kun säädät sitä kosketuksella. Lisäksi suklaan sulattaminen ja hienojen kastikkeiden tai muiden lämpötiloille herkkien mestariteosten valmistaminen on paljon aiempaa helpompaa.
Lisää
Lähellä

Yksinkertainen SmartControl toiminto

Jokaisella keittoalueella on oma moduuli ja kosketusohjattu ohjelmaajastin. Näin ollen jokaisen keittoalueen keittoaika voidaan asettaa erikseen, ja ajastinohjelma sammuttaa alueen automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja ilmaisee tämän äänimerkillä. Modernit helposti tunnistettavat symbolit helpottavat ohjainten käyttöä.
Lisää
Lähellä

ChildLock

Lukitse koko liesi tai lukitse nykyiset asetuksesi. Lapset ovat turvassa tahattomilta vahingoilta, ja liesi on turvassa lasten tekemiltä muutoksilta.

ExtraSpace: tehokas keittoalueiden asettelu

Kypsentäessäsi ruokaa XtremePower-induktioliesillä keittoastioiden viereen jää aina riittävästi tilaa. Vaikka käyttäisit kaikkia keittoalueita yhtä aikaa, liedellä ei ole koskaan ahdasta. Keittoalueiden asettelu on harkittu tarkkaan kaikissa liesissämme – valitsit sitten 66, 77 tai 90 senttimetrin levyisen lieden.
Lisää
Lähellä

Jälkilämmön merkkivalot

Liedessä palaa valo niin kauan kuin jokin lieden keittoalueista on kuuma. Älä koske keittoalueisiin valon palaessa. Jälkilämpöä voi käyttää pitämään ruokaa lämpimänä tai sulattamaan ruoka-aineita hitaasti, ilman että siihen kuluu sähköä.

Ajastin

Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0–99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Musta

Viistohiottu

SmartControl

SliderTouch

Ajastin

StayWarm, pitää lämpötilan +70 °C

PowerBoost

XpandZone: Flex induction zone

SuperSilent

4 inductions zones
edessä vasemmalla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW,
edessä oikealla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW,
takana vasemmalla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW,
takana oikealla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW

Jälkilämmön merkkivalo

Lapsilukko

Tuotteen mitat (LxKxS): 77 × 5 × 51 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 95 × 14.5 × 61 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 55.8-56 × 6.6 × 49 cm

Nettopaino: 10.2 kg

Bruttopaino: 12.3 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 7,400 W

Art. numero: 475392

EAN-koodi: 3838942016578

Liitteet

Lisätarvikkeet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme