Integroitava astianpesukone GDV674X - Gorenje
GDV674X Integroitava astianpesukone

Integroitava astianpesukone GDV674X

Energialuokka: A+++ 14 place settings Pesukorien lukumäärä: 3 Täydellinen AquaStop Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 82 × 55.9 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

SpaceDelux

Kätevä kolmas kori mahdollistaa jopa 14 hengen astiaston pesun! Ruokailuvälineet mahtuvat siihen helposti, ja lisäksi pidemmät ruokailuvälineet ja kahvikupit voidaan asettaa erikseen. Asettelu mahdollistaa paremmat pesutulokset, helppokäyttöisyyden sekä pesutilan ihanteellisen hyödyntämisen.
Lisää
Lähellä

Korin mukava muotoilu

Alin koritaso on suunniteltu tekemään astioiden asettaminen koneeseen mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Jos alatason lautasenpidikkeet taitetaan pois tieltä, erilaisille kattiloille ja vuoille saadaan lisää tilaa. Ruokailuvälinekorissa olevat erityiset urat mahdollistavat sen siirtämisen haluttuun kohtaan, mikä helpottaa astioiden asettelua entisestään.
Lisää
Lähellä

DelayStart

Kaikissa Gorenje+-astianpesukoneissa on ohjelmointitoiminto, jonka avulla voit ajoittaa pesun käynnistymään jopa vasta 24 tunnin kuluttua. Voit esimerkiksi ajoittaa pesun käyttämään edullisempaa yösähköä.

ExtraDry

Erinomaiset pesutulokset myös muoviastioilla ja koneen vähäisellä täytöllä! Unohda pisarat ja kondensaatio. Erityistä kosteudenpoisto- ja tuuletusjärjestelmää hyödyntävä aktiivinen kuivatus takaa kauniin lopputuloksen.

3 in 1

Kun 3 in 1 -toiminto on käytössä, astianpesukoneesi tunnistaa automaattisesti, millaista pesuainetta käytät. Jos käytät tablettia, astianpesukone säätää pesuohjelmaa ja jättää huuhteluaineen käyttämättä, mikä tekee toiminnosta erittäin kätevän. Jos käytät jauhemaista tai geelimäistä pesuainetta, huuhteluainetta käytetään ihanteellisen pesutuloksen ja täydellisen kiillon saavuttamiseksi.
Lisää
Lähellä

Astianpesuohjelmat

Tehopesuohjelma
Tehopesu ohjelma erittäin likaisille astioille, kuten pannuille, kattiloille ja paistopelleille.

Normaali pesu
Ohjelma normaalilikaisille astioille, kuten lautasille, tarjoilukulhoille, kupeille ja laseille
, joissa on kuivuneita ruoan tähteitä.

Päivittäinen pesu
Päivittäinen astianpesuohjelma. Ohjelma poistaa myös kuivuneet ruoan tähteet, mutta ei todennäköisesti paistopelteihin kiinnipalanutta ruokaa.

Pikapesu
Ohjelma on tarkoitettu normaalilikaisten lasien ja posliinin, esim. kahvikuppien, pesua varten.

Eco-pesu
Sähköä säästävä ohjelma. Tarkoitettu normaalilikaisten astioiden pesemiseen.

Yläosan pesu
Yläkorissa olevien astioiden (kupit ja lasit) pesuun tarkoitettu ohjelma. Vain vähän likaantuneet astiat voidaan sijoittaa alakoriin ohjelman ajaksi.

Alaosan pesu
Alakorissa olevien astioiden (lautaset, ruokailuvälineet) pesuun tarkoitettu ohjelma. Vain vähän likaantuneet astiat voidaan sijoittaa yläkoriin ohjelman ajaksi.

Sekapesu
Ohjelma, joka on tarkoitettu voimakkaasti likaantuneiden astioiden pesemiseen alakorissa ja kevyesti likaantuneiden pesemiseen yläkorissa. Ohjelma sisältää ylimääräisen esipesun ja pidemmän pesuajan kuin alaosan pesuohjelma.

Super-pikapesu
Lyhyt 15 minuutin ohjelma, joka sopii vain vähän likaisten astioiden pesuun.

Kevyt pesu
Jos astiasi ovat vain kevyesti likaiset, on tämä ohjelma oikea ratkaisu. Se on tarkoitettu lasija posliiniastioille, joita on juuri käytetty ja jotka eivät vaadi tehokkaampaa pesuohjelmaa. Sitä voidaan käyttää myös helposti särkyvien astioiden pesuun; erityisen hellävaraisen vaihtoehdon saat valitsemalla Short Dry -kuivaustoiminnon.

Huuhtelu ja kuivaus
Ohjelmaan sisältyy huuhtelu, kuumennus ja kuivaus. Se soveltuu esimerkiksi purkkien huuhteluun ja kuumentamiseen marmeladin tai hillon keittämisen yhteydessä.

Automaattinen pesu
Astianpesukone havaitsee, kuinka likaisia astiat ovat ja säätää veden käytön ja lämpötilan sen mukaisesti.

Aikaohjelma
Ohjelman avulla käyttäjä voi itse asettaa astianpesujakson alkamis- ja loppumisajan. Aika on valittava astioiden likaisuuden mukaan.
0:30 - 1:15 – kevyesti likaantuneet astiat
01:30 - 2:00 – normaalilikaiset astiat
2:15-3:00 – voimakkaasti likaantuneet astiat

Huuhtelu ja pito
Ohjelma huuhtelee astiat sillä välin kun käyttäjä odottaa astianpesukoneen täyttyvän.
Lisää
Lähellä

Automaattiohjelma

Innovatiivisen UseLogic-tunnistinteknologian ansiosta astianpesukone tunnistaa automaattisesti astioiden likaisuuden, eli käyttäjän ei enää tarvitse itse valita pesuohjelmaa. Tietyissä Gorenje+ -malleissa on ohjelma, joka valitsee automaattisesti kulloinkin pestävään astiatyyppiin parhaiten sopivan lämpötila-alueen. Lasi ja posliini saadaan pestyä tehokkaasti alhaisissa lämpötiloissa, kun taas jykeville kattiloille ja vuoille käytetään korkeampia lämpötila-asetuksia. Lisäksi veden puhtausastetta tarkkaileva tunnistinteknologia optimoi veden, sähkön ja ajan kulutuksen.
Lisää
Lähellä

Hygieniaohjelma

Hygieniaohjelmassa on ylimääräinen huuhtelu, jota seuraa tavallista pidempi pesu kuumalla vedellä (70 °C:ssa). Tämä saa aikaan steriloivan vaikutuksen. Hygieniaohjelma tuhoaa bakteerit 99,9-prosenttisesti. Se on erityisesti suunniteltu lapsiperheille, joissa pikkulasten lautasten ja pullojen täytyy olla erittäin hygieenisiä.
Lisää
Lähellä

Kuuman veden syöttö

Gorenje+ -astianpesukoneet on suunniteltu niin, että ne voidaan liittää kuumavesiliitäntään (kork. 70 °C) kylmävesiliitännän sijaan. Kuumavesiliitännän valitseminen lyhentää ohjelman aikoja ja vähentää astianpesukoneen sähkönkulutusta. Ratkaisu, joka on ystävällinen sekä ympäristölle että lompakollesi.
Lisää
Lähellä

LED: Plussaa astianpesukoneen täydestä hallinnasta

Astianpesukoneen oven alaosaan asennettu LED-valo ilmaisee pesuohjelman meneillään olevan vaiheen. Sininen valo kertoo ohjelman olevan vielä alkuvaiheessa, jolloin käyttäjän on vielä mahdollista lisätä koneeseen astioita haittaamatta pesutulosta. Punainen valo syttyy, kun astianpesuaine on vapautettu. Tässä vaiheessa ei enää ole suositeltavaa lisätä astioita tai keskeyttää pesuohjelmaa muulla tavoin.Vihreä valo ilmaisee ohjelman päättyneen, mistä ilmoitetaan myös lyhyellä äänimerkillä. Vihreä valo palaa kahden tunnin ajan.
Lisää
Lähellä

Alhainen vedenkulutus

Maailman arvokkaimman resurssin, eli veden, tehokas ja taloudellinen käyttö! Gorenje+ -astianpesukoneiden uudenaikaiset teknologiset ratkaisut pienentävät vedenkulutusta jopa 41 prosenttia! Käsinpesuun verrattuna vedenkulutus voi olla jopa neljä kertaa pienempi! Kaikkein tehokkaimmat mallit käyttävät vain 9,9 litraa vettä, kun koneessa käytetään taloudellista pesuohjelmaa.
Lisää
Lähellä

Aqua Safe -turvatoiminnolla varustettu vuotovarma astianpesukone

Jotta keittiöön ei pääsisi vuotamaan vettä missään olosuhteissa, olemme kehittäneet edistyksellisen turvajärjestelmän nimeltään Aqua Safe. Järjestelmässä on kahdeksan anturia, jotka tunnistavat pienimmätkin vuodot.
1) Gorenje+
-pesukoneissa on anturein valvottu ja ajallisesti rajoitettu veden sisäänvirtaus.
2) Erityinen merkkiääni ja valomerkki varoittavat, mikäli järjestelmässä havaitaan liiallista veden sisäänvirtausta.
3) Jos astianpesukonetta ei ole asennettu optimaalisesti, sen keskitetysti sijoitettu vedenpoistojärjestelmä minimoi vesivuotojen riskin.
4) Synkronoitu moottori, joka voi pyöriä sekä myötä- että vastapäivään, takaa pumpun pehmeän toiminnan.
5) Ulkoinen suojapäällinen, astianpesukoneen ulkopuolella olevat kiinnityspisteet, vedenkestävä pohja, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkuputki, vesivuotoanturit, tiivistetyt tuloaukot ja tunnistimet havaitsevat automaattisesti veden kerääntymisen astianpesukoneen pohjalle ja estävät vuodot. Näin ollen järjestelmä on taatusti vesitiivis ja edessä on vuosien huoleton käyttö.
Lisää
Lähellä

Steel: Tärkeät osat terästä

Gorenje+-astianpesukoneiden kahdeksan tärkeintä osaa on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tätä huolella valittua materiaalia ei käytetä vain ulkokuoressa ja koritasoissa vaan myös lämmittimessä, suihkuvarsissa, kaukalossa, suodattimissa, ylätason suihkuputkessa ja jopa astianpesukoneen tukijaloissa. Teräksen korkea laatu pidentää laitteen käyttöikää, mikä näkyy myös Gorenje+-laitteiden takuuajoissa.
Lisää
Lähellä

Super Cleaning System

Plussaa tehokkaasti pestyistä astioista, joita ei tarvitse huuhdella käsin ennen astianpesukoneeseen asettamista! Patentoitu SCS+-järjestelmä kestää 84 sekuntia ja puhdistaa tehokkaasti astianpesukoneen suodattimen ja sisäosan ennen jokaisen pesujakson käynnistymistä. Kolme sekuntia esipesun jälkeen järjestelmä ruiskuttaa vettä astianpesukoneen kaukaloon kahden sekunnin ajan ja pysähtyy tämän jälkeen viideksi sekunniksi. Prosessi toistetaan kahdeksan kertaa ja siihen tarvitaan noin 1,7 litraa vettä. Näin astiat ovat jo huuhdellut, pesuvesi puhdasta ja raikasta sekä suodattimet puhdistettu itse astianpesuprosessin alkaessa. SCS+ -järjestelmä säästää energiaa, vettä ja aikaa.
Lisää
Lähellä

SuperSilent

Hiljaisimpien Gorenje+-astianpesukonemallien äänenvoimakkuus on vain 42 desibeliä, mikä vastaa kahden henkilön kuiskimalla käytyä keskustelua. Hiljainen käyntiääni on seurausta erinomaisesta äänieristyksestä, tehokkaista moottoreista, korkealaatuisista materiaaleista ja koko astianpesujärjestelmän innovatiivisista ratkaisuista.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++

Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 °C

Valitun ohjelman näyttö

StatusLight - älykäs pesutilan merkkivalo

Tunnistimet: Veden määrän tunnistin, Veden puhtaustunnistin, Täytön tunnistin

Referenssi ohjelma: 1

Astianpesukoneen ohjelma: Yläkori; Astianpesukoneen ohjelma: Alakori

14 place settings

Automaattiohjelma

Lisäkuivaus

Yhden korin pesu

Korkea lämpötila

3 in 1 -toiminto

Valitun ohjelman näyttö

Ohjelman loppumisen merkkivalo

Signaali loppuun syklin

Jäljellä olevan ajan ilmaisin: Jäljellä olevan ajan ilmaisin

Ovipanelin asennus: Lisävaruste

Viivästetty käynnistys 1 - 24 tuntia

Pesukorien lukumäärä: 3

Taittuvat lautaspidikkeet

Vesisuihkutasojen lukumäärä: 3

Suihkuvarsien lukumäärä: 3

Itsepuhdistuva suodatin

Ylivuotosuojaus: Täydellinen AquaStop

Huoltodiagnostiikka

Allas ruostumatonta terästä

Vedenkulutus: 9.4 l

Energiankulutus kWh/ohjelma: 0.83 kWh

Arvioitu vuotuinen vedenkulutus: 2,646 l

Äänitaso: 42 dB(A)re1pW

Korkeus säädettävissä: 50 mm

Sähköliitäntä: 220-240 V

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.6 × 82 × 55.9 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 89 × 68 cm

Nettopaino: 49.5 kg

Bruttopaino: 52.8 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.49 W

Liitäntäteho: 1,700 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 489862

EAN-koodi: 3838942041402

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme