Tietoja Gorenjesta - Gorenje
Om GorenjeGlobaalisti merkittävä eurooppalainen tuotemerkki
1

Elämä voi olla monimutkaista, mutta sen ei tarvitse olla sitä.

Me Gorenjessa uskomme yksinkertaiseen elämään. Kodinkoneemme tekevät arjesta hieman helpompaa, yksinkertaisempaa ja miellyttävämpää. Yksinkertainen elämä tarkoittaa vähemmän huolia, vähemmän aikaa kotiaskareiden parissa ja enemmän aikaa itselle tärkeille asioille. Jokaisella kehittämällämme tuotteella, teknologialla, innovaatiolla ja palvelulla on elämää helpottava tarkoitus, koska uskomme arkea helpottavilla asioilla olevan merkitystä.

Olemme suunnitelleet kodinkoneemme yksityiskohtia myöten vastaamaan tarpeitasi sekä kuvastamaan persoonallisuuttasi ja elämäntapaasi. Helppoja ymmärtää ja käyttää, vähemmän nappeja, yksinkertaiset toiminnot. Arkesi helpottuu huomattavasti.

Älykkäästi suunnitellut ja laadukkaat tuotteet ovat luotettavia ja kestäviä antaen parhaan mahdollisen tuloksen joka kerta. Kattavat tuotesarjat sopivat moneen makuun ja budjettiin, mukaan lukien kuuluisien suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä luodut Gorenjen designsarjat. Eri elämäntyyleihin suunnitellut mallistot tarjoavat sekä retrotuotteita että klassisia ja moderneja malleja.

Innovatiiviset ratkaisut ruoan säilytykseen, ruoanlaittoon, pyykinpesuun ja tiskaamiseen tarjoavat käyttömukavuutta ja vaivatonta toimivuutta. Elämä helpottuu, ja lopputulos on täydellinen ilman turhaa vaivannäköä. Kaiken tämän ansiosta suoriudut kotitöistä nopeammin, paremmin ja mukavammin.

Jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty, ja kätevät ja tehokkaat kodinkoneemme ovat suorituskyvyltään niin korkeatasoisia, että ne säästävät energiaa ja kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän.

Ota Gorenje osaksi henkilökohtaista tukijoukkoasi, niin joudut käyttämään vähemmän aikaa päivittäisissä askareissa. Näin sinulla jää enemmän aikaa itselle tärkeille asioille.

Embrace Simplicity. Embrace Life.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Globaalisti merkittävä eurooppalainen tuotemerkki

Gorenje on suunnitellut ja valmistanut kodinkoneita jo yli 68 vuoden ajan. Gorenje juontaa juurensa slovenialaisista perinteistä ja eurooppalaisista arvoista, ja yritys on tänä päivänä johtava eurooppalainen kodinkoneiden valmistaja.

Olemme sitoutuneet suunnittelemaan korkeimpien vaatimusten mukaisia kodinkoneita, joissa yhdistyvät esteettiset yksityiskohdat ja helppokäyttöinen teknologia. Ratkaisumme ovat älykkäitä ja tehokkaita kuluttaen vain vähän energiaa ja kuormittaen luontoa mahdollisimman vähän.

Six Sigma -mittaukseen perustuva teknologisten prosessien valvonta takaa tasaisen korkean laadun. 100-prosenttisesti turvallinen ja toimiva valvonta sekä vaativat kestävyystestit varmistavat laadun, joka kestää. Lisäksi tiukkojen ympäristövaatimusten (ISO 14001, älykkäät tuoteratkaisut mahdollistavat helpon kierrätyksen) noudattaminen sekä tehokkaat tukipalvelut ovat parhaita laadun takeita.

Tuotesuunnittelumme perustuu muodon ja toiminallisuuden täydelliseen tasapainoon. Selkeät muodot ja linjat sulautuvat loistavasti jokaisen kodin sisustukseen. Teknologiset ratkaisut ovat tarkkoja ja helppokäyttöisiä, tuotteiden muotoilu on tyylikäs, ja niiden pinnat tuntuvat miellyttäviltä koskettaa. Kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtiin, joissa korostuu tuotteiden käytön yksinkertaisuus. Loppusilauksena värit tuovat tuotteisiimme tunnetta. Gorenje on saanut tunnustusta useiden arvostettujen kansainvälisten palkintojen muodossa, mukaan lukien Red Dot Design Awardin, joita sen uuden sukupolven pesukoneet ja kuivausrummut ovat saavuttaneet.

Olemme ylpeitä jokaisesta tehtaaltamme lähtevästä tuotteesta, sillä tiedämme sen olevan valmistettu ja testattu korkeimpien laatu- ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Ennen kaikkea olemme ylpeitä siitä, että kykenemme parantamaan ja helpottamaan asiakkaidemme elämää 90 maassa ympäri maailmaa.

Gorenje Life Simplified

Gorenje Group Nordic A/S

Gorenjen tanskalaisen tytäryhtiön päätoimipaikka sijaitsee Kööpenhaminassa. Vuonna 1976 perustettu Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi, joka vastaa nykyään koko Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta. Yhtiön vaikutuspiiriin kuuluu yli 32 miljoonaa asukasta ja toiminta-alueen koko on yli 1,5 mio km2.

Kodinkoneiden valikoimaan kuuluvat seuraavat 3 merkkiä: Gorenje, ASKO ja UPO, joiden saatavuuden kahdeksassa eri maassa varmistaa kattava ja ammattimainen myyntiverkosto. Gorenje Group Nordic tavoitteena on tarjota laaja valikoima innovatiivisia, muotoilua painottavia tuotteita ja palveluita, joiden yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys tulee näin asiakkaidemme ulottuville eri tuotealueilla ja hintatasoilla.

Jos haluat lisätietoa edustamistamme merkeistä tai haluat ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi, tutustu verkkosivustoomme, joka kattaa asuinalueesi.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Tilaa uutiskirjeemme