Designpalkinnot - Gorenje

Designpalkinnot

Gorenjen upea muotoilu voitti Red Dot -palkinnon

Gorenjen designtiimi keskittyi uusimpien pesukoneiden ja kuivausrumpujen suunnittelussa käyttömukavuuteen, ja lopputulos teki suuren vaikutuksen Red Dot -tuomaristoon.
WaveActive -pesukoneiden ja kuivausrumpujen upea sisä- ja ulkopuolen muotoilu sekä korkealuokkainen intuitiivinen käyttökokemus ovat ylivoimainen yhdistelmä, joka on luotu Gorenjen Life simplified -periaatteen hengessä - “Life Simplified”.
Tämä näkyy useissa pesutoiminnoissa, kuten ionisaatioon perustuvien pesuohjelmien automaattisessa valintatoiminnossa (AutoWash), annostelutoiminnossa, joka auttaa annostelemaan pesuaineen oikein (DoseAid), sekä vaikuttavan tehokkaassa ja raikkaassa kuivauksessa, jossa ionit tunkeutuvat pestäviin kuituihin tuhoten allergiaa aiheuttavat ainesosat. Kuivausprosessin lopulla lisätty höyry tekee pyykistä jopa raikkaampaa ja puhtaampaa kuin ripustuskuivauksessa (SteamTech). Yksi kosketus pesukoneen tai kuivausrummun selkeään etupaneeliin riittää ohjelman valintaan. Gorenjen uusien laitteiden ainutlaatuisin ominaisuus on kuitenkin niiden rumpujen innovatiivinen aaltokuviointi, joka pesee ja kuivaa kaikki materiaalit tehokkaasti, mutta samalla erittäin hellävaraisesti. Gorenjen WaveActive-pesukoneissa on energiatehokas invertterimoottori ja kuivausrummuissa lämpöpumppu, joka – yhdistettynä paranneltuun ja vakaampaan rakenteeseen – tarjoaa hiljaisemman ja tasaisemman kuivauksen.

MUOTOILUN OMAPERÄISYYTTÄ

Jokaisen Gorenje-laitteen muotoilu edustaa täydellistä tasapainoa toiminnallisuuden ja tunteen välillä. Se on rehellistä, ymmärrettävää ja huolellista viimeiseen yksityiskohtaan saakka. Laitteidemme ainutlaatuinen muotoilu ei ainoastaan saa niitä näyttämään hyviltä, mutta se ennen kaikkea tekee niistä erittäin käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä, tarjoten täydellisen mutkattomuuden kokemuksen.

ICOGRADA Excellence Award 1996 -palkinto

Gorenje Simple & Logical

Olemalla ensimmäisen elektroninen ja oikeasti helppokäyttöinen pesukone, Gorenjen kehittämä Simple & Logical oli alan läpimurto. Neljä helposti ymmärrettävää kuvaketta, tärkeimmille ohjelmille ja kahdelle likaisuustasolle, mahdollistivat oikean ohjelman helpon valitsemisen, jopa taitamattomammille käyttäjille.

+X AWARD 1996 -palkinto

Gorenje Retro Collection

Alkuperäinen muotoiluratkaisu kehitettiin ja julkaistiin vuoden 1999 alkupuolella. Innovatiivisen lähestymistapansa ansiosta, käyttämällä menneen elämän muistoja tunnusomaisena ja emotionaalisena elementtinä, Gorenjen retro-jääkaappi on inspiroinut alalla lukuisia seuraajia. Päivitetty muotoiluratkaisu, jota täydentää laaja värivaihtoehtojen valikoima ja edistyksellinen, uusinta teknologiaa oleva jäähdytysteknologia, on yhä menestyksekäs markkinoilla.

ICSID BIO 18 Excellence Award 2002 -palkinto

Gorenje Touch the Future

Gorenjen Touch the future -laitemallisto oli ensimmäinen, joka integroi kosketusohjatut näytöt vuorovaikutteisten ohjainten kanssa. Innovatiivisuus saavutettiin myös integroimalla pesukone ja kuivausrumpu yhdeksi tuotteeksi.

RED DOT -voittaja 2005

Gorenje Premium Touch

Vuonna 2005, Gorenje sai ensimmäisenä slovenialaisena yrityksenä Red Dot -palkinnon. Itse asiassa kaksi näistä palkinnoista meni pyykinpesutuotteille, joita nykyisin kuvailtaisiin älylaitteiden edelläkävijöiksi. Koko käyttöprosessi tapahtui suorakosketusnäytöllä, erityisesti suunniteltujen ”pesuvelhojen” opastuksella. Lisäksi laitteiden ominaisuutena oli erittäin tunnusomainen dynaaminen muotoilu.

L’OBSERVEUR DU 2009 -palkinto

Gorenje Smart Table

Innovatiivisesti suunniteltu jääkaappi yhdistettynä älypöytään sai Pariisissa vuonna 2008 palkinnon luokassa "muotoiluinnovaatio, joka on inspiroitunut liiketoiminnasta ja ihmisistä".

+X AWARD 2010 -palkinto

Gorenje Simplicity Collection

Simplicity Collection oli ensimmäinen kodinkonemallisto, joka tarjoaa yksinkertaistettua vuorovaikutusta. Tämä tapahtui harvempien ja huolellisesti valikoitujen ohjelmien ja toimintojen ansiosta. Yhden keskusnupin käyttö, helposti valittavat ohjelmat, sekä lasipinnan ja aitojen materiaalien käyttö ilmaisivat huomiota herättämätöntä, mutta kuitenkin ainutlaatuista ja tunteellista estetiikkaa.

RED DOT -kunniamaininta 2011

Gorenje HomeChef

Intuitiivisella, helppokäyttöisellä värinäytöllämme inspiroimme monia alan myöhempiä ratkaisuja. Edistynyt teknologia käännettiin käyttäjäystävälliseksi ja houkuttelevaksi ratkaisuksi, joka sallii ohjelmien valinnan tunnepitoisten valokuvien kautta. Erilaisilla hallintatiloilla, kuten SimpleBake-tilalla, ja patentoidulla StepBake-teknologialla uuni muokkautuu käyttäjän taitotason mukaan.

X+XAWARD ja RED DOT -voittaja 2012

Gorenje IQCook

Gorenje IQCook on patentoitu ratkaisu, joka mahdollistaa ruoanvalmistusprosessin automaattisen hallinnan. Edistynyt teknologia on yhdistetty keittovyöhykkeisiin. Siirrettävä anturi voidaan kiinnittää minkä tahansa tyyppiseen kanteen.

RED DOT -voittaja 2012

SensoCare 10

Gorenje SensoCare 10 -pesukone erottuu läpikotaisin suunnitellulla intuitiivisella käyttöliittymällään, jossa on yksinkertainen ohjelman valinta ja parantunut ergonomia sekä patentoitu oven avausmekanismi.

RED DOT -voittaja 2013

Gorenje SensoCare 12

Pesukoneen esteettisyys on puhdaslinjaista, ja se alleviivaa tärkeitä kohtia, kuten käyttöliittymää ja oven kädensijaa. Nopea, kaksivaiheinen ohjelman valinta, tai ohjelman säätäminen yksityiskohtien tarkkuudella ovat kumpikin mahdollisia.

RED DOT -voittaja 2014

Gorenje TFT 60

Puhdaslinjainen etuosan muotoilu sulautuu saumattomasti moninaisiin keittiöympäristöihin. Suuret lasipinnat, sormenjälkiä kestävät rosterielementit ja itsepuhdistava pyrolyyttinen toiminto tekevät puhdistamisesta helpompaa ja pitkäkestoisempaa. Huolellisesti laadittu graafinen käyttöliittymä tekee tämän integroidun uunin toiminnoista itsestään selviä.

RED DOT -voittaja 2015

Gorenje+ -liesikupu

Älykkään anturiohjatun pystysuuntaisen liesikuvun automaatti-tila säätää tehoa ruoanlaiton aikana. Tunnusomainen mutta ajaton estetiikka mahdollistaa yhdistämisen monenlaisiin ympäristöihin, osana Gorenje+ -laiteperhettä. Innovatiivinen kehämäinen imujärjestelmä vähentää virrankulutusta ja melua sekä parantaa ilmanpoistotehoa.

RED DOT -voittaja 2016

Gorenje TFT Compact -uuni

Monitoiminen höyry- ja mikroaalto-ominaisuuksilla varustettu kompakti uuni, yhteensopivalla visuaalisella kielellä muotoiltuna. Sopii sekä pysty- että vaakasuuntaisiin asennuksiin. Integroitu lämmityslaatikko tarjoaa uusia vaihtoehtoja ruoanvalmistukseen. Ensiluokkaiset materiaalit, kuten lasipinnat ja sormenjälkiä kestävät rosterielementit ovat ominaisia etuosassa käytetyille pitkäikäiselle esteettisille valinnoille. Intuitiivinen värillinen TFT-näyttö mahdollistaa reseptien nopean valinnan valokuvien avulla.

RED DOT -voittaja 2017

Gorenje -monikäyttöuuni

Vuorovaikutus on helppoa kenelle tahansa käyttäjälle. Tarkkuustyönä tehdyn, monikäyttöisen pyörivän nupin ja värikuvien kautta tapahtuvan käytön avulla halutun ohjelman/reseptin valinta on yksinkertaista. Se sisältää vain muutaman vaiheen, jotka voivat koostua myös höyrykypsennysohjelmista. Helposti käsitettävä käyttöliittymä, joka yhdistyy etuosan korkealuokkaiseen muotoiluun, mahdollistaa intuitiivisen käytön.

RED DOT -voittaja 2017

Gorenjen kaasuliesi-sukupolvi

Suuressa ja miellyttävässä keittotasossa on helposti puhdistettava, tasainen emaloitu pinta. Valurautapannujen tuet on muotoiltu epäsymmetrisesti, ja ne muodostavat yhden laajan keittoalueen, joka ulottuu koko keittotason alueelle. Kattiloita voidaan helposti siirtää. Tehokas wokkipoltin sijaitsee edessä, raskaiden kattiloiden käytön helpottamiseksi.

RED DOT -voittaja 2019/18

Simplicity -induktioliesi

Levy on osa kolmannen sukupolven menestyksekkäiden Simplicity -ruoanvalmistuslaitteiden mallistoa, joka ruumiillistaa brändimme tarinan – Elämän helpottamisen. Tämä mallisto sisältää tuotteita, jotka kohtaavat käyttäjiemme keskeiset tarpeet, samalla kun ne keventävät liiallisista toiminnoista ja asetuksista valitsemisen taakkaa. Toteutimme induktioliedessä huolellisesti harkittuja ratkaisuja, mukaan lukien anturien käytön. Teimme tämän helpottaaksemme käyttäjiä heidän päivittäisessä laadukkaan ja maukkaan ruoan valmistamisessa kohtaamissaan pääasiallisissa haasteissa.
Tilaa uutiskirjeemme