Designpalkinnot - Gorenje

Designpalkinnot

Gorenjen upea muotoilu voitti Red Dot -palkinnon

Gorenjen designtiimi keskittyi uusimpien pesukoneiden ja kuivausrumpujen suunnittelussa käyttömukavuuteen, ja lopputulos teki suuren vaikutuksen Red Dot -tuomaristoon.

WaveActive -pesukoneiden ja kuivausrumpujen upea sisä- ja ulkopuolen muotoilu sekä korkealuokkainen intuitiivinen käyttökokemus ovat ylivoimainen yhdistelmä, joka on luotu Gorenjen Life simplified -periaatteen hengessä - “Life Simplified”.

Tämä näkyy useissa pesutoiminnoissa, kuten ionisaatioon perustuvien pesuohjelmien automaattisessa valintatoiminnossa (AutoWash), annostelutoiminnossa, joka auttaa annostelemaan pesuaineen oikein (DoseAid), sekä vaikuttavan tehokkaassa ja raikkaassa kuivauksessa, jossa ionit tunkeutuvat pestäviin kuituihin tuhoten allergiaa aiheuttavat ainesosat. Kuivausprosessin lopulla lisätty höyry tekee pyykistä jopa raikkaampaa ja puhtaampaa kuin ripustuskuivauksessa (SteamTech). Yksi kosketus pesukoneen tai kuivausrummun selkeään etupaneeliin riittää ohjelman valintaan.

Gorenjen uusien laitteiden ainutlaatuisin ominaisuus on kuitenkin niiden rumpujen innovatiivinen aaltokuviointi, joka pesee ja kuivaa kaikki materiaalit tehokkaasti, mutta samalla erittäin hellävaraisesti. Gorenjen WaveActive-pesukoneissa on energiatehokas invertterimoottori ja kuivausrummuissa lämpöpumppu, joka – yhdistettynä paranneltuun ja vakaampaan rakenteeseen – tarjoaa hiljaisemman ja tasaisemman kuivauksen.

Tilaa uutiskirjeemme