Tärkeä turvallisuustiedote koskien tiettyjä jääkaappi/pakastinmalleja - Gorenje

Tärkeä turvallisuustiedote koskien tiettyjä jääkaappi/pakastinmalleja

Varmistaaksemme Gorenje kodinkoneiden laitteiden täyden turvallisuuden, kehotamme Suomessa ostettujen ja tietyllä sarjanumerolla merkittyjen jääkaappi/pakastimien RKI-ORA-S, RKI-ORA-E, RKI-ORA-S-L, RKI-ORA-E-L, RK-ORA-S, RK-ORA-E, RK-ORA-S-L ja RK-ORA-E-L omistajia lähettämään sähköpostia osoitteeseen specialclaim@gorenje.dk tai soittamaan Mikael Perssonille numeroon +45 36362140 maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 17.00. Mikäli jääkaappipakastimessa on jokin alla mainituista sarjanumeroista, järjestämme teknikon tarkastamaan laitteen veloituksetta. Näiden mallien eräässä komponentissa saattaa tietyissä olosuhteissa ilmetä virhe, joka voi aiheuttaa vaarallisen laitevian.

Mahdollisen virheellisen komponentin sisältävien mallien sarjanumero on välillä 70000000 - 75200000.

Jääkaappipakastimen mallin ja sarjanumeron voi tarkistaa laitteen tyyppikyltistä, joka on jääkaapin sisällä (vasemmalla puolella) vihanneslaatikon edessä. Sarjanumero on merkittynä tyyppikyltin oikeassa yläkulmassa, kuten allaolevassa kuvassa. Sarjanumero ja malli ovat merkitty myös laitteen mukana tulleeseen takuutodistukseen.

Vaikka laitevian riski on minimaalinen, Gorenje ryhtyy varotoimenpiteisiin julkaisemalla tämän turvallisuustiedotteen. Haluamme ilmoittaa tiettyjen jääkaappipakastinkaappien omistajille mahdollisesta tulipalon riskistä, jotta voimme varmistaa laitteen täyden turvallisuuden.

Laitevian vaara on vain jääpakastinkaapeissa, joiden malli ja sarjanumero on mukana seuraavassa listassa. Vika on korjattu heti sen ilmitultua.

Tilaa uutiskirjeemme