EURO 2020 - Gorenje
Nauti hyvin ansaitusta puoliajasta - nappaa vinkit hauskaan kisakatsomoon
1

GORENJE järjestää EURO2020-futisjuhlat ja SINUT on kutsuttu mukaan! Me kaikki tarvitsemme taukoa arjesta. Puoliaika täynnä hauskanpitoa, viihdettä ja yhteisöllisyyttä. Siksi tällä sivulla hemmottelemme sinua ja läheisiäsi inspiraatiolla, peleillä ja ruokaohjeilla, jotta voit järjestää kaikkien aikojen futisjuhlat kotona. Hyvä peli - ja todella hyvä puoliaika.

Gorenje on EURO2020-kisojen ylpeä sponsori

Olemme ylpeitä saadessamme sponsoroida Euroopan suurinta urheilutapahtumaa, joka kantaa nimeä UEFA EURO2020. Tuemme hauskanpitoa, urheilua sekä sinua ja perhettäsi päivittäisissä askareissa, sillä haluamme tehdä elämästä mukavampaa.

Ideoita jalkapallojuhliin

Valmistaudu kisakauteen haastamalla perheesi tai ystäväsi EURO2020-bingoon. Katso täydellisen jalkapallomenun, rangaistusvälipalan ja puoliaikajuomaan ohjeet. Tai pelaa perheen kanssa yhdessä hauskoja jalkapallopelejämme.

Kaipaatko sinä ja perheesi tai ystäväsi ideoita futisaktiviteetteihin?

Gorenje-futisbingo

Haluatko tehdä jalkapallojuhlistasi entistäkin hauskemmat ja jännittävät? Ja selvittää, kuka on sosiaalisen piirisi todellinen jalkapallofani (jos kliseisiin on uskominen)?

Miksi et kokeile leikkisää futisbingoamme, jota voit pelata joko koko EM-kisakauden tai yhden pelin ajan? Se on loistava tapa saada koko perhe tai ystäväporukka mukaan yhteiseen toimintaan. Teidän ei välttämättä tarvitse edes olla samassa tilassa – tämä peli toimii myös digitaalisesti!

Peliohjeet:

1.  Klikkaa tästä ladataksesi kuusi erilaista Bingo-ruudukkoa.

2.  Tulosta ruudukot ja jaa ne kaikille, jotka haluat haastaa hauskaan futistoimintaan.

3. Kuten tavallisessa Bingossa, voittaja on pelaaja, joka saa ensin viiden suoran – vaakaan, pystyyn tai vinottain.

Tässä neljä lisähaastetta sinulle ja lapsillesi.


  1. Jalkapallon ja tenniksen yhdistelmä? Mikä ettei! Jos sinulla on tennisverkko, käytä sitä tai kiinnitä naru kahden tuolin väliin ja pelatkaa jalkapallotennistä verkon yli. Se, joka ei saa palloa verkon yli, on hävinnyt.

  2. Tee pujottelurata! Asettele sukkia, pyyhkeitä tai keiloja, jos niitä löytyy, ja tee pujottelurata puutarhaan, pihalle tai parkkipaikalle. Pujotelkaa esteiden ympäri määrätyssä ajassa ja vahvistakaa pujottelutaitojanne.

  3. Haasta itsesi jalkapallon kanssa ja harjoittele pelaamaan jalkapalloa jalkaterän sisäreunalla, ulkoreunalla ja potki palloa sekä etuperin että takaperin.

  4. Jongleeraa jalkapallon kanssa – kuinka kauan saat pidettyä pallon pelissä?

Voittaja ansaitsee pokaalin, josta olemme tehneet printattavan version!


Tulosta ja leikkaa pokaali, väritä se tai koristele mielesi mukaan – vaikka glitterillä. 

Löydät sen täältä.

Koe mielikuvitukselliset ottelut ja jaa positiivista energiaa ympäri maailmaa #simplyfans

Tilaa uutiskirjeemme