Täsmällisin tapa selvittää, milloin leipä on valmis, on katsoa se lämpömittarilla, koska monet pienet asiat voivat vaikuttaa paistoaikaan. Käytä mielellään digitaalista lämpömittaria ja työnnä sen kärki leivän keskelle, kun ohjeessa kerrottu paistoaika alkaa olla lähellä. Kun lämpötila on 99–100°, vehnäleipäsi on valmis. Ruisleipä on valmis 97–98°:ssa.
Leivo leipää kuin oikea leipuri Gorenjen avulla
Jaa leipomuksesi Instagramissa #parasleivanpaistaja
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.
#parasleivanpaistaja
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista
#parasleivanpaistaja