Höyry paistamisen alussa saa aikaan sen, ettei leivän kuori kuivu ja että leipä kohoaa paremmin halkeilematta. Jos sinulla on höyryuuni, käytä höyrytoimintoa ensimmäiset viisi minuuttia. Jos uunissasi ei ole höyrytoimintoa, voit laittaa paistinpannun uunin pohjalle, kun lämmität uunia, ja kaataa pannuun desilitran vettä, kun laitat leivän uuniin. Lisää vettä kolmen minuutin kuluttua.
Leivo leipää kuin oikea leipuri Gorenjen avulla
Jaa leipomuksesi Instagramissa #parasleivanpaistaja
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.
#parasleivanpaistaja
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
Seuraa Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista
#parasleivanpaistaja