Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile taikina (n. 1 l) leivän muotoon. Reunusta leipä leivinpaperilla. Paista leipä 200 asteessa kiertoilmauunissa n. 30–35 minuuttia. Leipä säilyy jääkaapissa 2–3 päivää. Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi ja pakasta ne pieninä annoksina.
Kuvaaja & recepti: Ditte Ingemann
150 g rouhittuja pähkinöitä (esim. saksanpähkinöitä, manteleita, hasselpähkinöitä)150 siemeniä (esim. auringonkukan-, pellavan- tai kurpitsansiemeniä)3 munaa2 rkl chiasiemeniä150 g raastettuja vihanneksia (esim. kesäkurpitsaa, kaalia, porkkanaa, pinaattia)2 rkl oliiviöljyä½ tl merisuolaa
Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.
#parasleivanpaistaja
Seuraa Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista