Paras leivänpaistaja - Gorenje
Hyvää, parempaa, paras leivänpaistaja
Ei ole mitään parempaa kuin vastaleivotun leivän tuoksu. Se johtuu kenties siitä, että monet yhdistävät leivän mukaviin hetkiin perheen kanssa tai muihin arkisiin tilanteisiin. Leivän historia ulottuu kivikaudelle, ja tällä sivulla haluamme auttaa hyvän pohjoismaisen leipäperinteen levittämisessä, jotta voimme yhdessä saada enemmän irti uuneistamme. Löydät siis kaikkea täydellisen ruisleivän reseptistä vaivaus- ja nostatusvinkkeihin. Toivottavasti maistuu!

Bake my day

Leivo työpaikalla
Useimmissa kulttuureissa leivän antaminen tai jakaminen ymmärretään erityiseksi rakkauden osoitukseksi riippumatta siitä, tapahtuuko se työtovereiden, ystävien vai perheenjäsenten kesken. Jotta Pohjoismaiden leipomiskulttuurista tulisi vieläkin vahvempi, kannustamme ihmisiä leipomaan ystävilleen ja työtovereilleen.

Paras leivänpaistaja

Leivo leipää kuin oikea leipuri
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.

Jaa leipomuksesi Instagramissa #parasleivanpaistaja

#parasleivanpaistaja

Vähemmän
Gorenje Social Medias
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

Seuraa Paras leivänpaistaja Facebookissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista.

#parasleivanpaistaja

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA
SEURAA MEITÄ INSTAGRAMMISSA

Seuraa  Paras leivänpaistaja Instagrammissa ja inspiroidu resepteistä, leivontavinkeistä ja maukkaista leipäkokemuksista

#parasleivanpaistaja

Tilaa uutiskirjeemme