Pinnalla nyt: 2-in-1- tai 3-in-1-kodinkoneet säästävät tilaa, aikaa ja rahaa - Gorenje

Pinnalla nyt: 2-in-1- tai 3-in-1-kodinkoneet säästävät tilaa, aikaa ja rahaa

HOME SIMPLIFIED
12.11.2020
Tyypillisessä kotitaloudessa käytetään lukuisia kodinkoneita, koska ne auttavat meitä ruoanlaitossa, siivouksessa ja ruoan säilyttämisessä. Mutta jos sinulla on vähemmän laitteita, jotka suorittavat samat tai jopa useampia toimintoja, säästät tilaa, aikaa ja rahaa.

Jos asut pienessä asunnossa, tila on arvokasta. Käyttämällä moniin eri tarkoituksiin sopivia kodinkoneita voit säästää huimasti – ei vain tilaa, vaan myös aikaa ja rahaa. Vaikka tilanpuute ei olisikaan ongelmasi, on 2-in-1- tai jopa 3-in-1-kodinkoneiden käyttö silti järkevää. Alla kerromme, miksi.


Jääkaappipakastin-yhdistelmä

Useimmissa kotitalouksissa on vapaasti seisovat jääkaapit, joissa on sisäänrakennettu pakastin. Tämä on erittäin kätevää, koska se auttaa säilyttämään ruokaa lyhyempiä ja pidempiä aikoja. Gorenje GardenFresh jääkaappi-pakastimet ovat erityisen hyviä, koska niissä on kätevät Convert FreshZone -laatikot. Ne muuttuvat yksinkertaisesti kala- ja lihalaatikosta hedelmä- ja vihanneslaatikoksi, joten voit helposti säiliöä niihin kaikki tuoreet tuotteet.

Innovatiivisesti suunnitellun ja kiiltävän sileän sisävuorauksen ansiosta Gorenje-jääkaappipakastimet ovat myös erittäin helppo puhdistaa. Tämä varmistaa, että ruokasi pysyy terveellisenä ja turvallisena. Koska jääkaappi ja pakastin ovat yhdessä laitteessa, myös energialasku pysyy alhaisempana. Jos olet kauan aikaa poissa, jääkaappi voidaan asettaa toimimaan virransäästötilassa, koska ovi pysyy kiinni. Näin säästät entistä enemmän energiaa.
Liesituuletin keittotasossa  


Keittotasoon integroitu liesituuletin toinen tyylikäs ja tilaa säästävä kodin ratkaisu. Gorenje OmniFlex –liesituuletin antaa sinulle kaiken tarvitsemasi vapauden luoda ainutlaatuisia ruokia tyylisi ja makusi innoittamana. Integroitu liesituuletin tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia yläpuolella olevasta vapaasta tilasta. Samalla lukemattomat ominaisuudet yksinkertaistavat vuorovaikutuksen ruoanlaittotason kanssa, joten voit todella nauttia suuremmasta vapaudesta ruoanlaiton aikana.

Koska liesituuletinta ei tarvitse asettaa keittotason päälle, saat paljon ylimääräistä tilaa välineille ja pannuille. Tai halutessasi saat maksimaalisen tilan lieden yläpuolelle. Eihän kukaan halua lyödä päätään keittiön liesituulettimeen, vai kuinka?


Lisäksi laitteen minimalistinen muotoilu tekee siitä todellisen katseenvangitsijan. Tyylikäs ja moderni ulkoilme ja täysin tasainen pinta yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin saavat sen erottumaan missä tahansa keittiössä.
Kuivaava pyykinpesukone


Eikö sinulla ole erillistä kodinhoitohuonetta, vai onko kotisi kenties liian pieni pesukoneelle ja kuivausrummulle? Silloin kuivaava pyykinpesukone on oiva ratkaisu, koska se tuo maksimaalisen pesutehokkuuden pieniin tiloihin. Koska kuivaavat pesukoneet käyttävät perinteisesti enemmän energiaa, muista valita malli, jossa on tehokas invertterimoottori, kuten Gorenjen Inverter PowerDrive. 
Invertterimoottorit ovat erittäin energiatehokkaita, kestäviä ja niiden melutaso on alhaisempi, joten ne ovat investoinnin arvoisia.

Nykyaikaiset kuivaavat pesukoneet sisältävät lukuisia käytännöllisiä, elämää yksinkertaistavia ja aikaa säästäviä ominaisuuksia. Gorenjen uuden sukupolven kuivaavat pesukoneet on suunniteltu ergonomisesti ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä suuren näytön ja JoggerDialin ansiosta, joka takaa pesuohjelmien nopean valikoiman.

Sinulla on valittavissasi 10 pesu-, 3 kuivaus- ja 5 combi-ohjelmaa, joita voit helposti mukauttaa kätevällä kosketusohjauspaneelilla. Gorenjen 60 minuutin Wash&Dry-ohjelman avulla voit pestä ja kuivata jopa 1 kg pyykkiä vain tunnissa. Ja innovatiivisesti suunnitellun pesuaineannostelijan ansiosta, jossa huuhteluainelokero on sijoitettu eteen, voit unohtaa nesteroiskeet.
3-in-1-uuni


Kyllä, 2-in-1 ja kahdelle polttoaineelle sopivia liesiratkaisuja löytyy yleisesti keittiöistä ympäri maailmaa. Uunin ja keittotason voimien yhdistäminen sekä kaasu- ja sähkövirtalähteen hyödyntäminen tuottaa (melkein) kaikki keittiösi tarvitsemat ruoanlaittomahdollisuudet. Mutta Gorenjen 3-in-1-uuneissa on monia muitakin etuja.

Uudessa MultiFlex-uunissa on kolme kypsennystilaa – kuumennus, mikroaaltouuni ja höyry. Yhdistettynä yhteen yksinkertaiseen uuniin ja mukautettuihin esiasetettuihin ruoanlaitto-ohjelmiin, uuni on kaikki mitä tarvitset loihtiaksesi ruokia, jotka vastaavat olotilaasi, makuasi ja toiveitasi.

Gorenje-uunit tarjoavat myös täysin automaattisen kypsennysohjelman, jossa on valittavana yli 80 reseptiä, mikä on ihanteellinen aloittelijoille. Automaattitilan salaisuus on melko yksinkertainen – kaikki parametrit, kuten aika, lämpötila, lämmittimet, ovat automaattisesti asetettuja. Käyttäjän tarvitsee vain valita ruoan tyyppi ja paino ja painaa start-painiketta. Mahtava uuni, joka ilmentää konvektio-, höyry- ja mikroaaltouunien toimivuutta, hoitaa loput.

Keittiörobotti


Säästimme parhaan keksinnön viimeiseksi. Robotit eivät ole menestys tehtaassa, vaan ne ovat myös melko käteviä keittiössä.

Tiesitkö, että kotiäiti viettää keskimäärin jopa 253 minuuttia viikossa keittiössä laittaen ruokaa? Kyllä, ruoanlaitto on yksi aikaa vievimmistä askareista. Kun aika on kovaa valuttaa, keittiörobotti korvaamaton apu, joka mahdollistaa tehtävistä suoriutumisen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Useilla vatkaimilla varusteltu Gorenje-robotti pystyy (lähes) mihin tahansa keittiötehtävään. Se voi sekoittaa, vatkata, vaahdottaa ja vaivata. Taikinakoukut, vispilä ja erilaiset terät soveltuvat moniin leivontatarpeisiin. Samalla kun vatkaimella vatkataan ja sekoitetaan, vispilällä vispataan kaikkea kevyttä ja kuohkeaa. Sekoituspää kiertää kulhon ympärillä, kun vatkain pyörii vastakkaiseen suuntaan sekoittaen ainekset perusteellisesti. Kaksisuuntainen pyörivä sekoitustoiminto takaa täysin tasaisen seoksen.


Keittiörobotti lisää johdonmukaisuutta – joka on usein yksi kodin ja ravintolan ruoanlaiton puutteellisimmista puolista – ja mahdollistaa hygieenisempien toimenpiteiden toteuttamisen. Ja älä huoli, keittiörobotti ei ole uhka, koska se tekee vain sen, mitä se on ohjelmoitu tekemään. Se ei myöskään hukkaa mitään, vaan on apuri, johon voit aina luottaa.
3-in-1 Gorenje MultiFlex -uuni

Kolme kypsennystilaa - kuumennus, mikroaaltouuni ja höyrytys - yhdistettynä yhteen yksinkertaiseen uuniin ja mukautettuihin esiasetettuihin ruoanlaitto-ohjelmiin, uusi 3-in-1-uuni on kaikki mitä tarvitset loihtiaksesi ruokia, jotka vastaavat mielialaasi, makuasi ja toiveitasi.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme