Suolainen couscous-kakku - Gorenje

Suolainen couscous-kakku

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Annoksia: 4

Ainesosat:

●       200 g couscousia
●       2 sipulia
●       3 valkosipulinkynttä
●       3 punaista paprikaa
●       2 rkl oliiviöljyä
●       80 g aurinkokuivattuja tomaatteja
●       200 g pesto rosso -kastiketta
●       150 g mozzarella-raastetta
●       3 kananmunaa
●       Viimeistelyyn feta-juustoa ja sinappikaalia



Valmistus:


1. Kaada 400 ml kiehuvaa vettä 200 g couscousia, peitä ja anna turvota 5 minuuttia
2. Hienonna 2 sipulia ja 3 valkosipulinkynttä
3. Kuutioi 3 paprikaa ja lämmitä 2 rkl oliiviöljyä suuressa paistinpannussa
4. Kuullota valkosipulia ja sipulia 5 minuutin ajan
5. Lisää joukkoon kuutioitu paprika ja 80 g pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
6. Paista noin 7 minuuttia
7. Lisää 200 g pesto rosso -kastiketta, 150 g mozzarellaraastetta ja sekoita
8. Lisää kypsä couscous, 3 kevyesti vatkattua kananmunaa ja sekoita hyvin
9. Siirrä 20x20 cm -kokoiseen voideltuun paistovuokaan ja levitä tasaiseksi
10. Paista uunissa 25 minuuttia 200 °C:ssa
11. Poista uunista ja anna jäähtyä 15 minuuttia ennen tarjoilua
12.  Viimeistele feta-juustolla ja tarjoile sinappikaalin kera

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme