Suklaakakku ylijäämäriisistä - Gorenje

Suklaakakku ylijäämäriisistä

FOOD SIMPLIFIED
5.11.2020
Käytä jäljellä oleva riisi tähän herkulliseen suklaakakkuun. Se säilyy jääkaapissa 3 päivää, mutta olemme varmoja, että kakku on syöty jo kauan ennen sitä. 

Ainesosat:

200 g ylijäänyttä keitettyä riisiä
200 g sokeria
5 kananmunaa
40 g kaakaojauhetta
2 tl vanilja-aromia
160 g mantelijauhoa
1 tl leivinjauhetta

Kuorrutus:

200 g suklaaganachea
50 g tuoreita mansikoita
Soseuta kypsennetty riisi ja sokeri monitoimikoneessa. Siirrä kulhoon, riko joukkoon 5 munaa ja sekoita hyvin. Lisää 40 g kaakaota ja 1 tl leivinjauhetta, jonka jälkeen 2 tl vanilja-aromia ja 160 g mantelijauhoa. Sekoita hyvin ja kaada kakkuvuokaan. Paista 40-50 minuuttia 180 °C:ssa ja viimeistele vatkatulla suklaaganachella ja mansikoilla.

Tee muistoja: kiinteät uunit

Kotitekoinen muoto Gorenjen uunien tunnusomainen pyöreä muoto on yksi niiden hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Perinteisen leivinuunin tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään uunissa esteittä. Koska ruokaa lämmitetään tasaisesti kaikilta puolilta, se on aina täydellisesti paistettu: rapea ulkopuolelta ja mehukas sisältä.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme