Sous vide -menetelmällä valmistettu härkäpaisti Saat aina murean lopputuloksen - Gorenje

Kampasimpukoita parsan ja kastikkeen kera

FOOD SIMPLIFIED
20.8.2019

Innostu valmistamaan ruokaa sous vide -menetelmällä

Ainesosat

n 1 kg naudan takapaistia (myös paahtopaisti käy)
2–3 vartta rosmariinia tai timjamia
1–2 valkosipulin kynttä
1 salottisipuli
2 tl karkeaa suolaa hyppysellinen pippuria (mielellään myllystä)

Tee näin

Tee näin:
Valmistele paisti ja tee rasvapuolelle viillot. Hiero paistiin suolaa ja juuri rouhittua pippuria kaikille sivuille. Jos käytät sous vide -lämpömittaria, aseta se 57 asteeseen. Käytä suurta pataa, jonka tilavuus on vähintään 10 litraa. 57 asteessa saat paistin, jonka kypsyys on medium.
(60 asteessa saat kypsemmän paistin.) Kuori salottisipuli ja pilko se isohkoiksi paloiksi. Pilko myös valkosipuli. Irrota rosmariinin lehdet. Laita paisti, 1 rkl voita, salottisipuli, valkosipuli, pippuri ja rosmariini/timjami tyhjiöpussiin, ja sulje pussi ilmatiiviisti. Varmista, että pussi on täysin ilmatiivis. Kypsennä paistia vähintään 7 tuntia ja enintään 10 tuntia sous vide -altaassa. Ota paisti pois altaasta ja anna sen tekeytyä muutama minuutti. Voit säästää pussiin muodostuneen liemen ja valmistaa siitä herkullisen kastikkeen. Kuumenna paistinpannu kuumaksi lopun voin kanssa ja paista paistia 2–3 minuuttia rasvaiselta puolelta ja 1–2 minuuttia alapuolelta. Leikkaa ja tarjoile paisti välittömästi. Tarjoile paistin kanssa lempilisukkeitasi.

Hyvää ruokahalua!

Udforsk Gorenje dampovnene med sous vide her:

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme