Rosmariiniperunalastut - Taivaallisen rapeita
FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017
Tarvitset
perunoita
suolaa
pippuria
oliiviöljyä
tuoretta rosmariinia.
Tee näin
Kuori, pese ja kuivaa perunat. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle oliiviöljyä. Levitä pinnalle tuoretta rosmariinia. Peitä alumiinifoliolla ja paista 180 asteessa 20 minuuttia. Poista alumiinifolio, jotta perunalastut ruskistuvat.
Voit valmistaa tämän rapean välipalan helpommin uusista perunoista, koska niitä ei tarvitse kuoria.
Every detail matters
Oletko valmis kokemaan herkullisia hetkiä keittiössäsi?
Gorenjen HomeMade-liesillä voit valmistaa lempiruokiasi samalla tavoin kuin perinteisessä puulämmitteisessä uunissa. Lietemme sisältävät lukuisia uusia ominaisuuksia ja niiden muotoilua on parannettu. Kaikki on kiinni pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät elämästä helpompaa.
Lue myös
Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin