Margherita-pizza - Klassikko
FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017
Tee näin
Kauli taikina ja levitä sille pizzakastiketta. Ripottele pinnalle mozzarellaa. Paista 300-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Ripottele pinnalle tuoreita basilikanlehtiä.
Mausta tulee paras, kun käytät puhvelinmaidosta tehtyä mozzarellaa. Voit käyttää myös tavallista mozzarellaraastetta tai tuoretta mozzarellaa suolavedessä.
Jotta reunasta tulee rapea, älä levitä pizzakastiketta tai ripottele täytteitä 1,5 cm lähemmäksi reunaa.
Every detail matters
Oletko valmis kokemaan herkullisia hetkiä keittiössäsi?
Gorenjen HomeMade-liesillä voit valmistaa lempiruokiasi samalla tavoin kuin perinteisessä puulämmitteisessä uunissa. Lietemme sisältävät lukuisia uusia ominaisuuksia ja niiden muotoilua on parannettu. Kaikki on kiinni pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät elämästä helpompaa.
Lue myös
Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin