Focaccia - Klassinen italialainen lisukeleipä
FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017
Tee näin
Kauli taikina ja levitä sille oliiviöljyä. Pistele taikinaan reikiä haarukalla. Laita niihin kuivattuja yrttejä, esimerkiksi oreganoa, rosmariinia ja timjamia. Paista 10–15 minuuttia 300 asteessa. Koristele tuoreilla yrteillä ennen tarjoilua.
Voit maustaa focacciaa sekoittamalla oliiviöljyn joukkoon valkosipulia, yrttejä tai chiliä.
Every detail matters
Oletko valmis kokemaan herkullisia hetkiä keittiössäsi?
Gorenjen HomeMade-liesillä voit valmistaa lempiruokiasi samalla tavoin kuin perinteisessä puulämmitteisessä uunissa. Lietemme sisältävät lukuisia uusia ominaisuuksia ja niiden muotoilua on parannettu. Kaikki on kiinni pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät elämästä helpompaa.
Lue myös
Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin