Punaiset linssinugetit -resepti - Gorenje

Punaiset linssinugetit -resepti

FOOD SIMPLIFIED
3.5.2022
Punaiset linssinugetit

Ainesosat:

  • 300 g bataattia
  • 1 1/4 tl suolaa
  • 400 g keitettyjä halkaistuja punaisia linssejä
  • 1 1/2 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl garam masalaa
  • 1 rkl sipulijauhetta
  • 1/4 tl chilijauhetta
  • 40 g raastettua parmesaania
  • 90 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 kananmuna

Leivonnan ainesosat:

  • pankojauhoja
  • 2 munaa

Ohjeet:

Ripottele 1 tl suolaa hienoksi raastetun bataatin päälle (300 g).  Sekoita ja anna levätä 10 minuuttia. Lisää 400 g keitettyjä punaisia linssejä monitoimikoneeseen. Sekoita 2 minuuttia. Siirrä linssit suureen kulhoon. Lisää 1 1/2 tl valkosipulijauhetta, 2 tl garam masalaa ja 1 rkl sipulijauhetta, 1/4 tl chilijauhetta, 40 g raastettua parmesaania, 90 g hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia ja 1 muna. Valuta raastetut bataatit ja lisää ne kulhoon ja sekoita hyvin. Muotoile 30-35 g nugettia. Voitele jokainen nuggetti kananmunalla ja panko-murusilla. Aseta nugetit matalalle rei'itetylle leivinpannulle. Valitse AirFry-ohjelma ja kuumenna uuni 200 °C:seen.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme