Pesto kuudeli bento box - Gorenje

Pesto-kesäkurpitsanuudeli-Bentolaatikko

FOOD SIMPLIFIED
14.9.2020
Kesäkurpitsanuudelit = terveellinen, gluteeniton vaihtoehto nuudeleille! Lisää pestoa ja tee lisukkeeksi hedelmäkääryleitä, niin saat raikkaan ja herkullisen Bentolaatikon.

Ainesosat:

1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 rkl basilikapestoa
1 tl mustia seesamsiemeniä
Riisipaperikääreitä
Tuoreita mansikoita
Tuore mango
Tuore papaija
Tuoreita mintun lehtiä (makusi mukaan)
Granny Smith -omenoita
50 g mustikkarahkaa
30 g pähkinäsekoitusta (esim. Cashew)

Valmistusohjeet:

1. Tee kesäkurpitsasta ohuita nuudeleita. Jos sinulla ei ole vihannessorvia, voit käyttää apuna perunankuorijaa. Laita valmiit nuudelit pannulle. 
2. Lisää 1 rkl basilikapestoa ja paista minuutin ajan.
3. Koristele pestonuudelit 1 tl:lla mustia seesaminsiemeniä, sekoita ja aseta sivuun.
4. Leikkaa hedelmät ohuiksi tikuiksi ja viipaleiksi.
5. Liota riisipaperia kylmässä vedessä 10 sekunnin ajan.
6. Kokoa hedelmäkääryleet.
7. Aseta kesäkurpitsanuudelit ja hedelmäkääryleet Bentolaatikkoon.
8. Lisää mustikkarahkaa ja pähkinäsekoitusta. Valmista tuli!

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme