Maukas kaalikeitto - Gorenje

Maukas kaalikeitto

FOOD SIMPLIFIED
30.11.2021
Keitto on aina erittäin hyvä valinta kylmiin päiviin sekä hetkiin, kun tarvitsemme jotain terveellistä ja lämmintä. Keitto on yksinkertainen ruokalaji, mutta ilahduttaa vaativimpiakin ruoan ystäviä. Se voidaan valmistaa muutamassa vaiheessa yksinkertaisista arkisista ainesosista.

Ainesosat:

  • 500 g kuivahtanutta leipää
  • 250 g kaalin lehtiä
  • 200 g raastettua cheddar-juustoa
  • 1,3 l kasvislientä
Leikkaa leipä 1 cm leveiksi viipaleiksi ja suikaloi kaali. Lisää leipäkerros uuninkestävään kattilaan. Peitä ⅓:lla raastetusta juustosta. Levitä päälle ½ kaalista. Toista kerrokset kerran. Viimeistele cheddar-juustolla. Kaada 1,3 litraa kasvislientä kattilaan. Paista 30 minuuttia 180 °C:ssa Tarjoile lämpimänä.
Kalusteuuniemme HomeMade-muotoilun avulla paistat aina hyviä muistoja
 
Keittiö on kodin sydän, ja kalusteuunimme ovat minkä tahansa modernin keittiön sydän. Niiden ikoninen HomeMade-muotoilu yhdessä 71 litran tilavuuden kanssa takaavat, että kaikki ateriasi paistetaan aina täydellisesti  – ja tilaa riittää. Uunimme ovat lisäksi varustettu monilla intuitiivisilla toiminnoilla, jotka yksinkertaistavat ruoanlaittoa. Ne inspiroivat sinua pitämään hauskaa keittiössä rakkaidesi kanssa ja leipomaan tuoreen erän täydellisiä muistoja milloin tahansa.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme