Käytä hyväksi ruoantähteet - Gorenje

Käytä hyväksi ruoantähteet

FOOD SIMPLIFIED
9.5.2018
Tiesitkö, että noin kolmasosa ihmisten käyttöön tuotetusta ruoasta menee hukkaan? Voit vähentää hävikkiä seuraavasti:

1. Kaikki lähtee esivalmisteluista.  Tärkeintä on varmistaa, että ruoka jäähdytetään nopeasti (viimeistään kahden tunnin sisällä) ja että se säilytetään ilmatiiviissä astiassa. Älä säilytä ruoantähteitä metallipurkeissa, sillä niistä voi tarttua ruokaan epämiellyttävää alumiinin makua.

2. Pidä raa'at ja kypsät ruoat erillään. Väärin säilytetyt elintarvikkeet ovat erinomaisia kasvualustoja bakteereille. Tästä syystä kypsennetyt ja kypsentämättömät elintarvikkeet tulisi aina säilyttää erillään. Syömäkelpoiset, mutta helposti pilaantuvat ruoat tulisi säilyttää niille sopivassa lämpötilassa.

3. Hyödynnä pakastinta. Jos sinulla on hedelmiä ja kasviksia, joita et ehdi käyttää saman tien, ne kannattaa yksinkertaisesti pakastaa. Voit pakastaa myös sekä raakaa että kypsennettyä lihaa.

No more "frostration"!

Unohda ärsyttävä jään poistaminen jää-/pakastinkaapin sisältä. Jäätä ei tarvitse enää poistaa, ja kun jäätä ei ole, myös sähkönkulutus on alhaisempi.

Innovatiivinen "jäätymätön" järjestelmä säilyttää elintarvikkeet raikkaina ja terveellisinä pitkään. IonAir, Multiflow 360° ja DynamiCooling estävät pakastettujen elintarvikkeiden ennenaikaisen pilaantumisen, joten voit nauttia elintarvikkeistasi pidempään.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme