Kaurarisottoa kesäkurpitsalla
FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Annoksia: 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ainesosat:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
● 2
rkl oliiviöljyä |
|
|
● 2
salottisipulia |
|
|
● 3
valkosipulin kynttä |
|
● 500 g
kesäkurpitsaa |
|
● 150
g babypinaattia |
|
● 160 g
kaurahiutaleita |
|
● 100 ml
kuivaa valkoviiniä |
|
● 700 ml
kasvislientä |
|
|
● 40 g
raastettua parmesaania |
● 1
lusikallinen hapankermaa |
|
● suolaa ja
chilihiutaleita maun mukaan |
Valmistus:
|
|
|
|
1.
Hienonna 2 salottisipulia ja 3 valkosipulinkynttä |
2.
Viipaloi 500 g kesäkurpitsaa |
|
3.
Lämmitä 2 rkl oliiviöljyä |
|
|
4.
Ruskista salottisipulit kevyesti |
|
5.
Lisää kesäkurpitsa ja paista 5 minuutin ajan |
6.
Lisää hienonnettu valkosipuli, 160 g kaurahiutaleita ja paista 3 minuutin
ajan |
7.
Kaada joukkoon 100 ml kuivaa valkoviiniä ja anna hautua minuutin ajan |
8.
Kaada joukkoon 700 ml kasvislientä ja kuumenna kiehuvaksi |
9.
Lisää timjaminoksa, laske lämpötilaa ja anna kypsyä 12 minuutin ajan |
10.
Lisää 150 g babypinaattia ja sekoita |
|
11.
Sekoita lopuksi joukkoon 40 g raastettua parmesaania |
12.
Tarjoile lämpimänä lusikallisella hapankermaa |
Lue myös
Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin