Kaurarisottoa kesäkurpitsalla - Gorenje

Kaurarisottoa kesäkurpitsalla

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Annoksia: 2

Ainesosat:

●     2 rkl oliiviöljyä
●     2 salottisipulia
●     3 valkosipulin kynttä
●     500 g kesäkurpitsaa
●     150 g babypinaattia
●     160 g kaurahiutaleita
●     100 ml kuivaa valkoviiniä
●     700 ml kasvislientä
●     40 g raastettua parmesaania 
●     1 lusikallinen hapankermaa
●     suolaa ja chilihiutaleita maun mukaan
Valmistus:

1. Hienonna 2 salottisipulia ja 3 valkosipulinkynttä
2. Viipaloi 500 g kesäkurpitsaa
3. Lämmitä 2 rkl oliiviöljyä
4. Ruskista salottisipulit kevyesti
5. Lisää kesäkurpitsa ja paista 5 minuutin ajan
6. Lisää hienonnettu valkosipuli, 160 g kaurahiutaleita ja paista 3 minuutin ajan
7. Kaada joukkoon 100 ml kuivaa valkoviiniä ja anna hautua minuutin ajan
8. Kaada joukkoon 700 ml kasvislientä ja kuumenna kiehuvaksi
9. Lisää timjaminoksa, laske lämpötilaa ja anna kypsyä 12 minuutin ajan
10. Lisää 150 g babypinaattia ja sekoita
11. Sekoita lopuksi joukkoon 40 g raastettua parmesaania
12. Tarjoile lämpimänä lusikallisella hapankermaa

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme