Hirviö-leivokset - Gorenje

Hirviö-leivokset

FOOD SIMPLIFIED
30.11.2021
Karkki vai kepponen? Tee Halloweenista entistäkin jännittävämpi herkullisilla ja hurjilla Hirviö-leivoksilla. Täydelliset pelottaviin bileisiin tai jaettavaksi perheen kanssa.

Ainesosat:

●      150 g voita
●      300 g sokeria
●      3 kananmunaa
●      70 g kaakaojauhetta
●      1 tl vaniljauutetta
●      ½ suolaa
●      120 g jauhoja, joissa on nostatusainetta
●      200 g tummaa suklaata
●      Halloween hirviö-koristeita
 Sulata 150 g voita ja 150 g sokeria pienessä kattilassa ja laita sivuun.  Vatkaa 3 kananmunaa ja 150 g sokeria 3 minuutin ajan. Kaada joukkoon hitaasti sulatettua voita ja vatkaa, kunnes kaikki on sekoitettu. Lisää sekaan 70 g kaakaojauhetta, 120 g jauhoa, joissa on nostatusainetta ja ½ tl suolaa. Kaada joukkoon 1 tl vaniljauutetta ja sekoita. Kaada taikina 18x24 cm:n kokoiseen uunivuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla. Laita esilämmitettyyn uuniin ja paista 25 minuuttia 175 °C:ssa.  Anna leivonnaisten jäähtyä ja leikkaa neliöiksi. Kasta leivonnaisia sulatettuun tummaan suklaaseen. Koristele leivonnaiset Halloween hirviö-koristeilla.
Keittiö on kodin sydän ja kalusteisiin asennettavat uunimme ovat modernin keittiön sydän. Niiden tunnusomainen HomeMade-muotoilu ja suurempi 71 l tilavuus varmistavat, että kaikki ateriasi mahtuvat paistumaan täydellisiksi. Ne ovat varustettuja lukuisilla intuitiivisia toiminnoilla, jotka helpottavat ruoanlaittoa, inspiroivat sinua pitämään hauskaa keittiössä yhdessä rakkaittesi kanssa sekä leipomaan tuoreita muistoja aina tilaisuuden tullen.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme