Bataattinuudeli-salaatti
FOOD SIMPLIFIED
30.11.2021
Annoksia: 2
|
Ainesosat:
|
● 1 suuri bataatti |
● 200 g maissia |
● 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja |
● 100 g sinappikaalia |
● 50 g pekaanipähkinöitä |
● brie-juustoa
|
Inkiväärisalaattikastike:
|
● 50 ml oliiviöljyä |
● puolikkaan sitruunan mehu |
● 1 ½ tl dijon-sinappia |
● 1 rkl hunajaa |
● 1 rkl raastettua inkivääriä |
● ½ tl suolaa |
Valmistus:
| |
1. Leikkaa 1 iso bataatti spiraalileikkurilla ja siirrä paistinpannulle. | |
2. Kaada joukkoon 100 ml vettä, peitä kannella ja kypsennä 15 minuuttia välillä sekoittaen. | |
3. Sekoita 50 ml oliiviöljyä, 1 ½ tl dijon-sinappia ja 1 rkl hunajaa sekaisin. | |
4. Lisää 1 rkl raastettua inkivääriä, puolikkaan sitruunan mehu ja sekoita hyvin. | |
5. Lisää bataattinuudelit 100 grammaan sinappikaalia. | |
6. Lisää joukkoon 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja, 200 g maissia ja kaada päälle salaattikastike. | |
7. Sekoita salaatti. 8. Koristele pekaanipähkinöillä, brie-juustolla ja tarjoile. | |
Lue myös
Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin