Arancini-pallot - Gorenje

Arancini-pallot

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Annoksia: 8 arancinia

Ainesosat:

●     2 rkl voita
●     1 sipuli
●     3 valkosipulin kynttä
●     80 g aurinkokuivattuja tomaatteja oliiviöljyssä
●     2 rkl tomaattitiivistettä
●     500 g keitettyä riisiä
●     50 g raastettua parmesaania
●     80 g pieniä mozzarella-palloja
●     70 g jauhoa
●     2 kananmunaa 
●     100 g korppujauhoja
Valmistus:

1.  Hienonna 1 sipuli, 3 valkosipulinkyttä ja 80 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2. Lämmitä 2 rkl voita keskilämmöllä
3. Ruskista sipulit, valkosipuli ja aurinkokuivatut tomaatit
4. Lisää 2 rkl tomaattitiivistettä, sekoita ja poista lämmöltä
5. Lisää 500 g keitettyä riisiä ja 50 g raastettua parmesaania
6. Mausta suolalla, pippurilla ja sekoita
7. Muotoile arancini-pallot pienten mozzarella-pallojen ympärille
8. Pyörittele ja muotoile tiiviiksi palloiksi
9. Laita pallot jääkaappiin 10 minuutiksi odottamaan paistamista
10. Leivitä arancinit, ensin pyörittelemällä jauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa
11. Paista muutama arancini kerrallaan kuumassa öljyssä 5-6 minuutin ajan
12. Valuta öljy asettamalla ne talouspaperille ja tarjoile lämpimänä

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme