Ohje – Näin peset vauvanvaatteet kaikkein hellävaraisimmin - Gorenje

Ohje – Näin peset vauvanvaatteet kaikkein hellävaraisimmin

FAMILY SIMPLIFIED
13.8.2019
Ensimmäisen lapsen saadessaan vanhemmat miettivät yleensä paljon sitä, miten he parhaiten huolehtisivat lapsestaan, mukaan lukien lapsen vaatteet. Mutta sen ei tarvitse nykyään olla vaikeaa. Tässä on muutamia vinkkejä, miten saat vauvanvaatteet vaivattomasti puhtaiksi ja pehmeiksi.

Puhdista pesukone
Aja puhdistusohjelma (kuten esim. SterilTub) tai tyhjä pesukone korkealla lämpötilalla ja lisää etikkaa rumpuun poistamaan mahdolliset hajut. Se tappaa samalla bakteerit ja muodostaa hygieenisemmän ympäristön vauvasi vaatteille.

Lue pesuohjeet
Kuten pesulämpötila ja käsin-/konepesu, auttavat sinua pitämään vauvasi vaatteet kauniina pesun jälkeen.

Valitse oikea pesuaine
Jos vauvallasi ei ole allergiaa tai yliherkkä iho, ei ole mitään syitä ostaa erityisiä pesuaineita pelkästään hänen vaatteilleen. Valitse normaali pesuaine ilman voimakasta tuoksua tai kemikaaleja. Voit valita mahdollisesti nestemäisen pesuaianeen, koska se yleensä huuhtoutuu perusteellisemmin vaatteista kuin jauhe.

Huuhteluaine – kyllä vai ei?
Kun lapsen iho on erityisen herkkä, vältä mahdollisuuksien mukaan huuhteluaineen käyttöä. Ne sisältävät usein kemikaaleja tai tuoksuja, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä. Voit sen sijaan käyttää etikkaa tekemään vauvasi vaatteista pehmeät luonnollisella tavalla.

Kuivausrumpu vai ilmakuivaus? Ellei pesuohjeessa mainita, ei ole mitään syytä välttää kuivausrummun käyttöä vauvasi vaatteisiin. On olemassa hyvä mahdollisuus siihen, että tulet käyttämään loputtoman paljon aikaa vaatteiden pesuun lapsen kasvaessa, joten miksi et säästäisi vähän aikaa? Jos haluat ripustaa pyykit ulos, tee se aurinkoisena päivänä jolloin auringonvalo desinfioi pyykit ja vaalentaa valkoisten vaatteiden tahroja.

Elämä on monimutkaista, siksi teemme pyykkihuollosta vaivatonta.

Tiedämme, että sinulla on parempaakin tekemistä kuin miettiä pyykkihuoltoa. Siksi suunnittelimme Gorenjen uudet WaveActive -pesukoneet ja -kuivausrummut niin, että ne takaavat ensiluokkaiset pesu- ja kuivaustulokset pienellä vaivalla.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme