Leivo tyttärellesi sydämenmuotoinen kakku - Gorenje

Leivo tyttärellesi sydämenmuotoinen kakku

FAMILY SIMPLIFIED
12.7.2017

Blogikirjoituksessamme kerrotaan, kuinka valmistat sydämenmuotoisen kakun helposti. Jos tyttäresi haluaa sydämenmuotoisen syntymäpäiväkakun mutta sinulla ei ole tarvittavaa vuokaa, voit improvisoida. Tarvitset vain vähän kekseliäisyyttä, niin saat aikaan kauniin sydämenmuotoisen kakun käyttämällä nelikulmaista ja pyöreää vuokaa. Näin valmistat sydämenmuotoisen kakun helposti ja nopeasti.

Vaihe 1
Aloita leipomalla pyöreä ja nelikulmainen kakkupohja. Niiden tulee olla saman paksuisia. Muutoin kakun muodosta ei tule täydellinen. Kun molemmat kakkupohjat ovat valmiita, anna niiden jäähtyä kokonaan ja irrota ne vuoistaan.

Vaihe 2
Leikkaa pyöreä kakkupohja varovaisesti keskeltä kahteen osaan veitsellä täysin tasaisesti.

Vaihe 3
Aseta kaksi pyöreän kakkupohjan puolikasta neliömäisen kakkupohjan viereen kuvassa näkyvällä tavalla.

Liitoskohdat jäävät kuorrutuksen alle, joten lopputulos on täydellinen sydämenmuoto. Voit kuorruttaa kakun haluamallasi kuorrutuksella. Suosittelemme valmistamaan tyttärellesi värikkään kakun.

Mukavia herkkuhetkiä!

Every detail matters

Oletko valmis kokemaan herkullisia hetkiä keittiössäsi?

Gorenjen HomeMade-liesillä voit valmistaa lempiruokiasi samalla tavoin kuin perinteisessä puulämmitteisessä uunissa. Lietemme sisältävät lukuisia uusia ominaisuuksia ja niiden muotoilua on parannettu. Kaikki on kiinni pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät elämästä helpompaa.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme