Kolme yllättävää tapaa puhdistaa leluja - Gorenje

Kolme yllättävää tapaa puhdistaa leluja

FAMILY SIMPLIFIED
17.5.2018
Pienten lelujen peseminen käsin voi olla työlästä. Alla parhaat vinkkimme, miten saat lelut puhtaiksi helposti!

1. Pesukone.
Olemme tottuneet pesemään pehmolelut pesukoneessa, mutta tiesitkö, että voit pestä siinä myös Lego-palikoita? Laita palikat vetoketjullisen tyynyliinan tai tyynynpäällisen sisään, sulje pussi (tiukasti!) ja valitse ohjelma, jossa on matala linkousteho. Täytä kone muutamalla pyyhkeellä tai lakanalla vähentääksesi kolinaa.

2. Höyryuuni.
Voit käyttää höyryuunia tuttipullojen ja vauvan lelujen desinfiointiin

3. Astianpesukone.
Voit pestä muoviset leikkiastiat ja muovailuvahaleikeissä käytetyt välineet astianpesukoneessa. Sijoita lelut koneen yläkoriin ja valitse hellävarainen pesuohjelma. Avaa astianpesukoneen luukku ohjelman päätyttyä varmistaaksesi, että lelut kuivuvat täysin. Tai anna TotalDry-toiminnon hoitaa se puolestasi.

Voit pestä muoviset leikkiastiat astianpesukoneessa.

Elämä on monimutkaista, siksi teemme pyykihuollosta vaivatonta.

Tiedämme, että sinulla on parempaakin tekemistä kuin miettiä pyykkihuoltoa. Siksi suunnittelimme Gorenjen uudet WaveActive -pesukoneet ja -kuivausrummut niin, että ne takaavat ensiluokkaiset pesu- ja kuivaustulokset pienellä vaivalla.

Gorenjen uusissa WaveActive-pesukoneissa käytetään ainutlaatuista IonTech-tekniikkaa, joka poistaa pinttyneetkin tahrat hellävaraisesti.

Luonnollinen ionisaatioprosessi takaa parhaat pesutulokset myös alhaisissa lämpötiloissa ja ilman lisäkemikaaleja, huuhteluaineita tai muita allergisoivia aineita.

Lue myös

Tutustu muihin elämää helpottaviin aiheisiin

Tilaa uutiskirjeemme