Pystyykö pakastimesi tähän? Lue Gorenjen pakastimien huikeista eduista! - Gorenje

Pystyykö pakastimesi tähän? Lue Gorenjen pakastimien huikeista eduista!

CHORES SIMPLIFIED
23.6.2021
Pakastimen päätyö on viilentää ja pakastaa tuotteita. Silti, osa pakastimista hoitaa homman paremmin kuin toiset, ja osa vieläkin paremmin.

Oikean jääkaapin valinta on suuri päätös. Saatat haluta sellaisen, joka pitää ruoan tuoreena pidempään ja joka mukautuu tarpeisiisi. Gorenje GardenFresh -jääkaapit ovat erinomainen valinta, sillä niissä on edistyneitä ominaisuuksia, jotka tarjoavat raikkautta lempituotteillesi.

Muunna FreshZone-laatikko

Maailmankaupan ja kaupankäynnin nousukausi on hemmotellut meidät jopa piloille. Jopa keskellä talvea kauppojen hyllyiltä löytyy mansikoita tai tomaatteja toiselta puolelta maailmaa. Maailmanlaajuisten pandemia- ja logistiikkarajoitusten myötä yhä useammat ihmiset ovat kuitenkin tulleet tietoisiksi paikallisesti kasvatettujen ja kausiluontoisten elintarvikkeiden merkityksestä. Hyvän terveyden ylläpitämiseksi on paljon suositeltavampaa syödä elintarvikkeita, jotka kasvavat lähellä kotia ja nauttia neljän vuodenajan erityisestä viehätyksestä, jotka tarjoavat aina jotakin uutta.

Mukautuvuutta parhaimmillaan

Gorenjen insinöörit ovat suunnitelleet älykkään järjestelmän nimeltä AdaptTech. Tämä tekniikka suunniteltiin ainoana tarkoituksenaan säilyttää jääkaapin vakiolämpötila, riippumatta oven avaamistiheydestä. Se valvoo alati jääkaapin käyttöä ja hallitsee lämpötilaa estääkseen mahdolliset lämpötilan nousut, mikä parantaa ruoan säilyvyyttä ja vähentää energiankulutusta. Hienoa, eikö vain?

Enemmän kuin vain nippu antureita

Moderni Gorenje-jääkaappi on varustettu erilaisilla antureilla, jotka syöttävät tietoa sen "aivoihin". Näet myös, mitä jääkaappi ajattelee ja tekee. Suurikokoinen ja selkeä LED-näyttö mahdollistaa asetusten nopean hallinnan. Painamalla °C-symbolia kahden sekunnin ajan voit vaihtaa osastojen välillä ja säätää jääkaapin tai pakastimen lämpötilaa erikseen. Tämä niin sanottu SensoTech-kytkin mahdollistaa jääkaapin ja pakastimen helpomman hallinnan.

Pakasta tai viilennä herkut nopeasti

Sitten on vielä pikapakastus. FastFreeze-toiminto jäädyttää ruoan -24°C:ssa säilyttäen suurimman osan ruoan mineraaleista. Toiminto kytkeytyy pois käytöstä noin kahden päivän kuluttua, ja jääkaapin lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen.

Lisäksi niissä myös SuperCool-toiminto (kirjaimellisesti!). Tämä intensiivinen jäähdytystoiminto laskee lämpötilaa merkittävästi jääkaappiosastossa ruoan jäähdyttämiseksi nopeasti suurostosten jälkeen. Toiminto kytkeytyy pois käytöstä automaattisesti kuuden tunnin kuluttua, ja jääkaapin lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen. Huikeaa, vai mitä?

Aivan kuin suoraan puutarhasta

GardenFresh-jääkaappimallisto on saanut nimensä toisen upean tekniikan ansiosta. Niissä on tilava CrispZone-laatikko, joka on suunniteltu säilyttämään ravintoaineet ja pidentämään ruokasi tuoreutta alhaisen lämpötilan ja kosteustason säätämisen ansiosta. Kuinka monen jääkaapin tiedät voivan hallita kosteutta sisältään?

Hyvästit kummallisille hajuille

Kaiken hupuksi uusimmissa Gorenje-jääkaapeissa on niin sanottu IonAir MultiFlow 360° -tekniikka. Ratkaisu käyttää ionisoitua ilmaa ja poistaa ei-toivotut hajut pitäen ruokasi maukkaina pidempään.

Kyllä vaan, tiedämme, että et enää koskaan katso jääkaappia samalla tavalla.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme