Osta liesi tai uuni ja saat valitsemasi lahjan - Gorenje
Tietoa kampanjasta
Rekisteröi ostoksesi

Osta liesi tai uuni ajalla Gigantista 15.10.2018 - 15.1.2019 ja saat valitsemasi lahjan

Jokainen Gorenje-uuni tai liesi on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinä tapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan ja koordinoidaan saumattomasti lopputulokseen – herkulliseen ruokaan – saakka. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja, jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

Tarjouksen ehdot

  • Tarjouksen piiriin kuuluvat Gorenje uunit ja liedet.
  • Hankinta on tehtävä tarjouksen voimassaoloaikana 15.10.2018 - 15.1.2019.
  • Voimassa vain Gigantista ostettuihin tuotteisiin.
  • Rekisteröinnin voi tehdä vain kerran per. ostettu tuote.
  • Rekisteröinnin tulee tehdä viimeistään 7 päivän kuluttua ostosta.
  • Tuote on ostettu ja maksettu Suomessa.
  • Voimassa vain yksityishenkilöille yksityiskäyttöön. Ei koske yritysasiakkaita.
  • Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Valikoima lahjoja

Alla on täydellinen valikoima lahjoja. Voit valita lahjan rekisteröidessänne seuraavalle sivulle. Emme voi taata, että kaikki tuotteet ovat varastossa.

Musta höyryrauta Musta höyryrauta Suositushinta: 79 EUR Musta höyryrauta, 2600W.
Paistokivi PBS02S Paistokivi PBS02S Suositushinta: 69 EUR Paista kuin perinteisessä leivinuunissa. Tee ystävillesi täydellisen rapeaa pizzaa sisällä tai ulkona! Sopii käytettäväksi kaikissa uuneissa ja grilleissä. Mukana tulevan leipälapion avulla saat nostettua ruoan helposti ja varmasti kuumalle paistokivelle ja siitä pois.
Ulosvedettävät kiskot AC102 Ulosvedettävät kiskot AC102 Suositushinta: 59 EUR Vältä polttamasta sormiasi ottaessasi ruokia uunista Gorenjen ulosvedettävien kiskojen avulla. Kiskot ovat osittain pidennettävissä. Ne helpottavat elämääsi.
Käsivatkain ME510W Käsivatkain ME510W Suositushinta: 69 EUR Väri: valkoinen. Liitäntäteho 435W
Vedenkeitin K17FEII Vedenkeitin K17FEII Suositushinta: 59 EUR Liitäntäteho 2200 W. Vesikannun tilavuus: 1,7 l. Käyttäjäystävällinen 360 astetta kääntyvä alusta, helppokäyttöinen yhdellä kädellä avattava kansi. Kuivaksi kiehumisen ja ylikuumenemisen esto tekee laitteen käytöstä turvallista ja pidentää sen käyttöikää.
Leivänpaahdin T1000E Leivänpaahdin T1000E Suositushinta: 59 EUR Liitäntäteho 1000 W. Lämmitys-toiminto, pikasulatustoiminto. Paahtoasteita: 6, paahtoasteen termostaatti, laitteiden sammutus. Säädä paahtoa makusi mukaan. Johdon pituus 0,75 m.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301, valitse 1