Osta liesi tai uuni ja saat valitsemasi lahjan - Gorenje
Tietoa kampanjasta
Rekisteröi ostoksesi

Osta liesi tai uuni ajalla Gigantista 15.1.2018 - 15.4.2018 ja saat valitsemasi lahjan

Jokainen Gorenje-uuni tai liesi on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinä tapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan ja koordinoidaan saumattomasti lopputulokseen – herkulliseen ruokaan – saakka. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja, jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

Tarjouksen ehdot

  • Tarjouksen piiriin kuuluvat Gorenje uunit ja liedet.
  • Hankinta on tehtävä tarjouksen voimassaoloaikana 15.1.2018 - 15.4.2018.
  • Voimassa vain Gigantista ostettuihin tuotteisiin.
  • Rekisteröinnin voi tehdä vain kerran per. ostettu tuote.
  • Rekisteröinnin tulee tehdä viimeistään 7 päivän kuluttua ostosta.
  • Tuote on ostettu ja maksettu Suomessa.
  • Voimassa vain yksityishenkilöille yksityiskäyttöön. Ei koske yritysasiakkaita.
  • Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Valikoima lahjoja

Alla on täydellinen valikoima lahjoja. Voit valita lahjan rekisteröidessänne seuraavalle sivulle. Emme voi taata, että kaikki tuotteet ovat varastossa.

Tyhjiöpakkauslaite VS120E Tyhjiöpakkauslaite VS120E Suositushinta: 109 EUR Sopii joka keittiöön! Gorenjen tyylikkäästi muotoiltu tyhjiöpakkauslaite on täydellinen joka kodin keittiövaruste, jota on helppo käyttää. Monien erilaisten ruokien säilytykseen – esivalmistettujen aterioiden pakkaukseen, kalan ja lihan hajueristettyyn säilytykseen sekä non-food -tuotteille!
Paistokivi PBS02S Paistokivi PBS02S Suositushinta: 69 EUR Paista kuin perinteisessä leivinuunissa. Tee ystävillesi täydellisen rapeaa pizzaa sisällä tai ulkona! Sopii käytettäväksi kaikissa uuneissa ja grilleissä. Mukana tulevan leipälapion avulla saat nostettua ruoan helposti ja varmasti kuumalle paistokivelle ja siitä pois.
Johdoton lihalämpömittari WMT85B Johdoton lihalämpömittari WMT85B Suositushinta: 59 EUR Paista liha täydelliseksi keittiössä tai ulkona! Tarkka lämmönsäätely viidessä tasossa. Sinun ei tarvitse tietää muuta kuin se, millaista lihaa käytät ja kuinka kypsäksi haluat sen paistuvan. Voit valita esiasetuksista naudanlihan, vasikanlihan, lampaanlihan, sianlihan, kananlihan, kalkkunanlihan ja kalan.
Lasipelti AC022 Lasipelti AC022 Suositushinta: 70 EUR Esittele ruoanlaittotaitosi kaikille! Gorenjen huippuluokan lasista valmistettu pelti tuo upeasti esille taidonnäytteesi keittiössä. XXL-kokoinen paistoalue tarjoaa runsaasti tilaa leikitellä raaka-aineilla. Huom! Sopii vain 60cm leveisiin uuneihin (ei liesiin).
Punainen pata CWCI24R Punainen pata CWCI24R Suositushinta: 79 EUR Emalipinnoitettu valurautapata on uskomattoman kestävä, kaunis, vahva, tukeva ja pitkäkäyttöinen. Se säästää energiaa, sillä se paistaa ruoan tasaisesti ja pitää sen lämpimänä vielä tunnin lämmönlähteen sammuttamisen jälkeenkin. Sopii käytettäväksi kaikilla liesillä ja kaikissa uuneissa.
Sauvasekoitin HBQ883W Sauvasekoitin HBQ883W Suositushinta: 79 EUR Soseuta lastesi suosikkikasvikset tai surauta oma lempisoseesi! Sekoitin on muotoilultaan tyylikäs, se toimii kevyesti painamalla ja siinä on tehokas DC-moottori, joka kestää vuosia. Irrota sekoitinosa käytön jälkeen, ja huuhtele se vedellä.
Ulosvedettävät kiskot AC102 Ulosvedettävät kiskot AC102 Suositushinta: 59 EUR Vältä polttamasta sormiasi ottaessasi ruokia uunista Gorenjen ulosvedettävien kiskojen avulla. Kiskot ovat osittain pidennettävissä. Ne helpottavat elämääsi.
Grillilevy GPCI240R Grillilevy GPCI240R Suositushinta: 109 EUR Grillilevy flex-induktiolle. Emalipinnoitettu valurautapata on uskomattoman kestävä, kaunis, vahva, tukeva ja pitkäkäyttöinen. Sopii käytettäväksi kaikilla liesillä ja kaikissa uuneissa.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301, valitse 1