Gorenje 70 vuotta - Gorenje
OSA PERINNETTÄ. OSA PERHETTÄ.70 VUODEN AJAN.
1

Huolehdimme arjen sujuvuudesta joka päivä.

Mukana arjessa jo 70 vuoden ajan
 
Autamme arjen askareissa, jotta ehdite viettää aikaa yhdessä perheen kanssa.
Gorenjen DNA:han kuuluu, että perheen arjen on oltava helppoa ja hallittavissa. 70 vuoden ajan olemme keskittyneet valmistamaan kodin rutiineja helpottavia tuotteita. Olemme tehneet niin, jotta voisitte keskittyä perheeseen ja muihin onnellisiksi tekeviin asioihin. 
 
Gorenje on perustamisvuodesta 1950 saakka valmistanut kodinkoneita, jotka antavat enemmän aikaa perheelle.  Aluksi ne olivat perheenäideille lisäapu kodin askareisiin – ja antoivat myöhemmin mahdollisuuden yhdistää koti, työ- ja perhe-elämä ilman kompromissien tarvetta.
 
Gorenjen luomat tuotteet helpottavat ruoanlaittoa, pyykinpesua ja kodinhoitoa. Annamme teille aikaa tehdä tärkeitä asioita yhdessä.

Halaus tarinoille.

Tietyt hetket tuovat mieleen parhaat muistot. Ne muistuttavat meitä perheen tarinoista, joita sinäkin olet kokenut meidän kanssamme.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Nuoret ihmiset luovat omiin odotuksiinsa ja toiveisiinsa sopivan maailman. Samoin kuin sukupolvelta toiselle siirrettävät arvot.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Miksi valita Gorenje?

Laaja valikoima Laaja valikoima
Erinomainen hinta-laatusuhde Erinomainen hinta-laatusuhde
Hyödyllisiä etuja Hyödyllisiä etuja
Nautinnollista huolettomuutta. Nautinnollista huolettomuutta.
Kuluttajaneuvonta Kuluttajaneuvonta

Laaja valikoima

Tutustu innovatiivisiin kodinkoneisiin, jotka tekevät elämästäsi helpompaa. Inspiroidu erilaisiin elämäntyyleihin sopivista designmallistoista, kuten Gorenje Simplicity, Gorenje Classico Collection ja Gorenje Retro Collection

Erinomainen hinta-laatusuhde

Gorenjen tuotteet ovat kestäviä, tehokkaita ja taloudellisia. Ne tarjoavat erinomaisen laadun ja nykyaikaisen muotoilun kohtuuhintaan. Luota maailmanlaajuisesti tunnettuun ja palkittuun muotoiluun.

Hyödyllisiä etuja

Kun valitset Gorenje-tuotteen, valitset vaivattoman, luotettavan ja tehokkaan, sinun tarpeitasi varten suunnitellun teknologian. Valitset terveellisen elämän, voit aina odottaa erinomaisia tuloksia ja nautit joustavuudesta sekä opastuksesta. Valitset helpomman tavan hoitaa velvollisuutesi. Pienistä arjen hetkistä elämän suuriin tapahtumiin.

Nautinnollista huolettomuutta.

Tilaa uutiskirjeemme