Astianpesukoneet - Gorenje
Inverter PowerDrive-moottori10 vuoden moottoritakuu
1
Tutustu teknologiaan
Rekisteröi ostoksesi
Ostaessasi Gorenje astianpesukoneen voit olla varma, siitä, että olet hankkinut laadukkaan, luotettavan ja kestävän laitteen. Tarjoamme nyt yhteensä 10 vuoden moottoritakuun Inverter-PowerDrive moottorille kaikissa Gorenje -astianpesukoneissa, jotka on ostettu 1. syyskuuta 2016 jälkeen. Tarjoamamme 10 vuoden moottoritakuu takaa sinulle täydellisen mielenrauhan osoittaen samalla, kuinka paljon luotamme teknologiaamme ja tuotteidemme erinomaiseen laatuun.
Uudet SmartFlex-astianpesukoneemme ovat modernin elämäntavan inspiroimia. Koska jokapäiväinen elämämme voi olla sangen vaativaa, olemme luoneet astianpesukoneiden sukupolven, jonka lukuisat kehittyneet toiminnot keventävät kuormaa harteillasi. Laitteen sisäosa on suunniteltu sillä tavoin, että jokaiselle astialle ja ruokailuvälineelle löytyy oma paikkansa, muodosta tai koosta riippumatta.

Inverter PowerDrive -moottorilla varustettujen astianpesukoneiden yleiset takuuehdot

Normaalin takuun lisäksi voit hyötyä inverter PowerDrive -moottorille tarjoamastamme ylimääräisestä 10 vuoden takuusta, jonka ehdot on kuvattu jäljempänä. Tämä parantaa uuden astianpesukoneesi käyttömukavuutta ja suojausta entisestään. Takuu ei vaikuta ostosopimuksen mukaisiin oikeuksiisi eikä jälleenmyyjän velvollisuuksiin.

 • Näitä takuuehtoja sovelletaan inverter PowerDrive -moottoriin astianpesukoneissa, jotka on ostettu ja joita käytetään seuraavalla alueella Suomi.

 • Tämä takuu kattaa ainoastaan inverter PowerDrive -moottorin. Takuu kattaa materiaalivirheistä ja/tai valmistusvirheistä aiheutuneet viat tai vauriot.

 • Takuu ei kata työkustannuksia, eikä valtuutetun huoltohenkilöstön matkakustannuksia. Nämä kustannukset veloitetaan takuupalveluiden käyttöajankohtana voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

 • Takuutodistuksen saamiseksi asiakkaan on rekisteröitävä ostettu laite gorenje.fi/10-vuoden-moottoritakuu. Rekisteröinti on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Jos asiakkaalla ei ole käytettävissään internetyhteyttä, rekisteröinti voidaan tehdä myös puhelimitse soittamalla numeroon 09-503301. Rekisteröidessään tuotteen asiakas hyväksyy, että häntä koskevat tiedot tallennetaan. Kun rekisteröinti on suoritettu, takuutodistus on tulostettava. Sitä vaaditaan yhdessä ostotositteen kanssa takuupalveluiden käyttämiseksi. Jos moottoriin tulee vika takuun voimassaoloaikana, asiakkaan on käytettävä takuutodistusta ja ostotositetta ottaessaan yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.

 • Takuu raukeaa, jos inverter PowerDrive -moottorin vika johtuu seuraavista syistä:
  - Käyttöohjeiden noudattamatta jättäminen.
  - Valtuuttamattomien henkilöiden tekemät korjaustyöt.
  - Muiden kuin alkuperäisten osien asentaminen tuotteeseen.
  - Tuotteen epäasianmukainen käsittely.
  - Mekaanisista iskuista aiheutuneet vauriot, joihin on syynä ostaja tai toinen osapuoli.
  - Force majeure (tulva, salamanisku, tulipalo jne.).
  - Laitteen käyttö liiketoiminnassa ja tuottotarkoituksessa.

 • Inverter PowerDrive -moottorin korjaamisen jälkeen vaihdetuista osista tulee meidän omaisuuttamme.

 • Tämän takuun puitteissa suoritetut palvelut ja huoltotoimenpiteet eivät pidennä tai uusi takuuta, eivätkä muuta yleistä koko laitetta koskevaa takuuaikaa millään tavalla. Nämä ehdot sulkevat pois kaikki mahdolliset lisävaatimukset.
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde

Uusi voimakas, harjaton Inverter PowerDrive -moottori on varustettu nopeudensäädöllä ja takaa erinomaisen tehon huomattavasti hiljaisemmalla käyntiäänellä, alhaisella
energiankulutuksella ja pidemmällä käyttöiällä.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

SmartFlex astianpesukoneet

Suunniteltu helpottamaan elämääsi

Jokainen yksittäinen tuotteemme ilmentää ”Life Simplified”. filosofiaamme. Eivätkä uuden sukupolven SmartFlexastianpesukoneet muodosta tähän poikkeusta. Ne edustavat laitetta, joka sopii täydellisesti elämäntapaasi. Joustavuus. Tarpeisiin vastaaminen. Toimivuus. Nämä olivat suuntaviivamme suunnitellessamme astianpesukoneita, jotka olisivat riittävän joustavia suoriutuakseen kaikista tehtävistä ja mukautuakseen kaikkiin tarpeisiisi. Niiden lukuisat ominaisuudet tekevät vaikutuksen ja antavat sinulle mahdollisuuden nauttia tärkeämmistä asioista elämässä.

Astianpesukoneet inverter powerdrive -moottorilla

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. On tärkeää kirjata kaikki tiedot oikein, että takuu astuu voimaan. Täytä alla oleva lomake ja lähetämme todistuksen 10 vuoden moottoritakuusta.
Todistus lähetetään yllä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Voit halutessasi lisätä  ostokuitista löytyvän  kuitin- /laskun- tai tilausnumeron. Tämä ei ole pakollista, mutta toimii lisävarmistuksena.

Rekisteröinti on suoritettava kahdeksan viikon kuluessa laskun päiväyksestä.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.

S-posti: Service.Finland@gorenje.com
Puhelin: 09-503301
Tilaa uutiskirjeemme