Maailman ensimmäinen hypoallergeeninen kuivausrumpu

Tekniikka joka toimii sinun ja pyykkisi puolesta

Gorenje kuivaajat on varustettu nykyaikaisella kuivaus- ja rypistymisenestotoiminnolla.

SensorIQ älykäs tunnistintekniikka optimoi kuivaustoiminnon ja suojaa täten pyykkiä samalla kun se pitää virrankulutuksen erittäin alhaisena. Voit valita tavallisen NormalCAREkuivauksen ja lämpötilasäädetyn GentleCARE-menetelmän välillä.

Ohjelmat on räätälöity moderniin elämäntyyliin ja lisäasetukset varmistavat, että toiminnot ovat turvallisia ja että pyykin pesu on hellävaraista.

IonTech

IonTech-teknologian ainutlaatuinen kuituja pehmentävä ja hypoallergeeninen järjestelmä tekee pyykistäsi entistäkin sileämpää ja pehmeämpää silottamalla rypyt kuivauksen aikana syntyvää staattista sähköisyyttä valvomalla. IonTech-teknologia yhdistettynä markkinoiden tehokkaimpaan FiltrationSupreme-suodatusjärjestelmään poistaa pyykistä bakteerit, virukset ja pölypunkit. Se myös raikastaa pyykin tehokkaasti poistaen epämiellyttävät hajut, kuten ruoan ja tupakan hajun.

Eikä sinun tarvitse ajatella IonTechjärjestelmän päällekytkemistä; sisäänrakennettu ilmaionisaattori kytkeytyy automaattisesti päälle kuivatessasi vaatteita Gorenjen kuivausrummussa.