D98F65F

Kondensoiva kuivausrumpu
Kondensoiva kuivausrumpu D98F65F
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Kuivausrumputyyppi: Kondensoiva Lämpöpumppu Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg Energialuokka: A++ Anti-allerginen kuivausrumpu jossa on IonTech teknologia
Lämpöpumppu
Kumouksellinen kuivausteho
Kaikki lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat äärimmäisen energiatehokkaita. Sarjan huippumallien energialuokka on A+++ ja laitteiden energiansäästö on 63 % energialuokkaan A verrattuna. Gorenjen energialuokan A+++ kuivausrumpu, jonka tilavuus on 9 kg, on ainoa laatuaan markkinoilla. Optimoitu lämpöpumppu yhdessä maailman suurimmista rummuista, tilavuus 120 litraa, tässä on yhdistelmä, joka selviytyy helposti
suuristakin pyykkimääristä. Tämän mahdollistavat myös leveämmät ilmakanavat. Kuivausrumpu kuivaa pyykin myös perinteisiä kuivausjärjestelmiä hellävaraisemmin. Kuivausrummun ihanteellinen lämpötila on 50 °C pyykin ylikuivumisen estämiseksi.
IonTech
Allergioita vastaan ionien voimin
SensoCare-kuivausrumpujen negatiivisesti varautuneet ionit kuivaavat pyykin tavalla, joka vähentää huomattavasti sen rypistymistä. Ionisoija tuottaa negatiivisia ioneita, jotka poistavat tehokkaasti useimmat allergeenit, savun ja siitepölyn jäämät sekä kuivauksen aikana syntyneen sähköstaattisen varauksen. Tämän seurauksena vaatteet tuoksuvat paremmalta ja ne on helpompi silittää.
SteamTech
Vähemmän ryppyjä, vähemmän silitystä
Ainutlaatuinen höyrykuivausohjelma takaa sileämmän lopputuloksen. Jokaiseen kuituun tunkeutuva höyry pehmentää pyykkisi niin, että se tuskin enää silitystä kaipaa.
SensorIQ
Älykäs anturitekniikka säätelee kuivausprosessia automaattisesti valitun ohjelman, pyykin tyypin ja halutun kuivaustason mukaisesti. Antureiden tehokas viestintä estää mahdolliset virheet ja pitää pyykin kuivausympäristön parhaana mahdollisena. Anturit valvovat myös kaikkia
muita parametreja virrankulutuksen alentamiseksi.
AutoDrain
Ei enää vesisäiliön tyhjennystä käsin
AutoDrain-poistoletkulla varustettu kondensoiva kuivausrumpu voidaan liittää viemärijärjestelmään, niin että lauhdesäiliötä ei enää tarvitse tyhjentää manuaalisesti.
Iso rumpu, johon mahtuu jopa 9 kg pyykkiä
Enemmän pyykkiä kerralla
Gorenjen kuivausrumpuihin mahtuu pyykkiä jopa 9 kg. Tilavuudeltaan (120 litraa) ne ovat suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat vastaavat tuotteet. Niinpä suuremmankin pyykkimäärän kuivaus onnistuu täydellisesti. Luukku aukeaa 180 astetta ja täyttöaukon halkaisija on muhkeat 35 cm, joten isojen tekstiilien, kuten peittojen, verhojen, päiväpeitteiden tai tyynyjen käsittely on helppoa. Joissain malleissa on myös rummunsisäinen LED-valo, jonka ansiosta rumpuun näkee paremmin ja pyykin sisälle laittaminen ja pois ottaminen sujuu helpommin.
FiltrationSupreme
Markkinoiden suurin ja tehokkain suodatin
Gorenjen suodatusjärjestelmä on maailman tehokkaimpia. Sen suodatusteho on 40 % parempi kuin perinteisten järjestelmien. Järjestelmään kuuluu erityinen, ennen lauhdutinyksikköä asennettu 3D-suodatin, kuivausrummun luukun suodatin sekä rummun sisällä oleva suodatin. Nämä suodattimet sieppaavat pienimmätkin pölyhiukkaset ja vaatteista irtoavan nukan. Kaksi viimeisintä suodatinta pyyhitään yksinkertaisesti puhtaiksi kuivauksen päätyttyä.
SmallLoad
Yksittäisten vaatteiden tehokas kuivaus
Gorenjen kuivausrummuissa on mahdollista kuivata vain yksi vaate kerrallaan. SmallLoad-toiminnon avulla voit kuivata tarvitsemasi vaatteet nopeasti, eikä sinun tarvitse odottaa, että muut vaatteet kuivuvat viikattaviksi.
UltraSOFT
Sensaatiomaista pehmeyttä
Pyykinkuivaajat hyödyntävät viimeisimpiä kuivaus- ja rypistymisenesto-teknologioita. Älykäs SensorIQ-anturiteknologia optimoi kuivausprosessin ja hoitaa näin pyykkiä parhaalla mahdollisella tavalla energiankulutuksen pysyessä erittäin alhaisena. Voit valita tavallisen NormalCARE-kuivauksen ja lämpötilasäädetyn GentleCARE-menetelmän väliltä. Nykyaikaisen elämäntavan tarpeisiin räätälöidyt ohjelmat ja ylimääräiset asetusmahdollisuudet takaavat, että koneen käyttäminen on turvallista ja että pyykkisi saa parhaan mahdollisen hoidon.
• SteamTech-höyrykuivausteknologia
• IonTech suoristaa tekstiilit ilmaionisaattorilla
• TwinAir - kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä
• SensoCARE - mukautettu kuivausohjelma
• Kondensoiva kuivausrumpu, jossa lämpöpumppu A-40%
• Erittäin suuri, 120 litran rumpu
SoftSound
Käyttäjäystävälliset äänimerkit
Lapsilukko
Ovea ei voi avata kuivauksen aikana
TwinAir
Tasaisesti kuivattu pyykki - helppo silitys
Helppo käyttö
Halutut tulokset vain kolmessa vaiheessa
GentleCare
Herkkien tekstiilien hellävarainen kuivaus
Aloitusviiveasetus

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Väri: Valkoinen

Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg

Yksivaihemoottori

Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg

Anti-allerginen kuivausrumpu jossa on IonTech teknologia

TwinAir

Lämpöpumppu

Rummun tilavuus: 120 l

Suuri oviaukko: 35 cm

Oven avauskulma: 180 °

Vaihtuva pyörimissuunta

AutoDrain - Kondenssiveden poisto viemäriin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

Näyttö: LCD-näytöllä

Pesuajan esivalinta

27 ohjelmaa

Ohjelmat: Puuvilla, Synteettiset kuidut, Herkät kuidut, Mix, Villa, XL-isot tekstiilit

Lämpötilan valinta

Äänimerkki

FiltrationSupreme

Näyttö

Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä

Jäljellä olevan pesuajan näyttö

Imukuppijalat

Huoltotarpeen osoitus

Ylilämpösuoja

Automaattinen poiskytkentä luukun ollessa auki

Lapsilukko

Teräs rumpu

Ääni: 66 dB(A)re1pW

Energiankulutus kWh/v: 259 kWh

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91.5 × 68.5 cm

Nettopaino: 53 kg

Bruttopaino: 55 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.53 W

Liitäntäteho: 1,800 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 527244

EAN-koodi: 3838942091995

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.