Keittotasot

PowerBoost

Loistava apuri nopeaan elämään
Kaikkiin Gorenjen induktiokeittotasoihin sisältyy ainutlaatuinen PowerBoost-toiminto. Se lisää keittotason toimintatehoa ja lyhentää siten merkittävästi valmistusaikaa. 2 litran vesimäärän kuumentaminen 15 ˚C:sta 90˚C:seen kestää vain 5,7 minuuttia eli se sujuu lähes 50 % nopeammin kuin tavanomaisilla HiLight-keittotasoilla.

XpandZone

XXL-pinta erityisen kookkaille aterioille
XpandZone mahdollistaa ruoanlaiton induktiotason koko pintaa käyttäen. Kun FlexInduction-toiminto on aktivoitu, tavanomainen induktiokeittotaso muuttuu FlexInduction-keittotasoksi. Alueiden yhdistäminen antaa lisää tilaa ruoanlaittoon. Voit käyttää isompaa keittoastiaa tai kahta tai useampaa pienempää keittoastiaa.

PowerBoost Supreme

Älä kanna huolta kiireestä
Parhaat Gorenjen induktiokeittotasot on varustettu innovatiivisella PowerBoostSupreme-toiminnolla. Se nopeuttaa keittotason toimintaa huomattavasti. 2 litraa vettä alkaa kiehua 4,2 minuutissa, mikä tarkoittaa todellista ajan säästöä.

StayWarm

Täydellistä ruokaa myöhästelijöillekin
StayWarm-toiminto pitää ruoan tasaisessa 70 ˚C:en lämpötilassa. Näin ruoan alkuperäinen maku ja lämpötila säilyvät tarjoiluun saakka.

SoftMelt

Sulatettua suklaata käden käänteessä!
SoftMelt-toiminto sulattaa suklaan tai voin tasaisessa 42 ˚C:en lämpötilassa. Täydelliset olosuhteet hitaalle sulatukselle ilman palamista.

PowerBoost

Loistava apuri nopeaan elämään
Kaikkiin Gorenjen induktiokeittotasoihin sisältyy ainutlaatuinen PowerBoost-toiminto. Se lisää keittotason toimintatehoa ja lyhentää siten merkittävästi valmistusaikaa. 2 litran vesimäärän kuumentaminen 15 ˚C:sta 90˚C:seen kestää vain 5,7 minuuttia eli se sujuu lähes 50 % nopeammin kuin tavanomaisilla HiLight-keittotasoilla.

BridgeZone

Taso erityisen isoille keittoastioille
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Täydellinen kalan, riisin ja kasvisten valmistukseen.

Korkeatehoiset polttimet

Enemmän tehoa kaasulle
Kaikki Gorenjen uudet kaasutasot on varustettu merkittävästi parannetuilla kaasupolttimilla, joiden teho on jopa 69 % korkeampi aiempaan verrattuna.

WokBurner

Aitoja aasialaisia makuja kotona
Wokkipolttimet saavuttavat korkean tehon erittäin nopeasti. Siten aasialaistyyppisten ruokien valmistaminen on helppoa jokaiselle.

ChildLock

Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.

BoilControl

Ylikiehuminen on mennyttä aikaa
Turvallisuuden parantamiseksi entisestään keskeytymättömän toiminnan aika on rajoitettu. Kun aika umpeutuu, keittotaso kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Ajastin

Joku valvoo
Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0–99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.

Stop&Go

Pidä tauko koska tahansa
Stop&Go-ominaisuus lopettaa kypsennyksen ja jatkaa samoilla asetuksilla, kun se aktivoidaan jälleen.

IQpro

Ruoanlaittomaraton, joka sujuu leikiten
IQpro tarjoaa helpon tavan valmistaa aterioita, jotka vaativat pidemmän kypsennysajan hitaalla kuumennuksella tai kypsennyksen matalammassa, tasaisessa lämpötilassa. Sopii ihanteellisesti esim. gulassin valmistukseen.

IQpoach

Täsmälleen oikea lämpötila
IQpoach estää liiallisen kypsennyksen pitämällä lämpötilan 71 ja 85 °C:en välillä. Ruoan luonnollinen väri, mehukkuus ja maku säilyvät. Vihdoinkin voit valmistaa täydellisiä Benedictin munia kotona.

IQgrill

Ihanteellinen suurille keittoastioille
IQcook tekee grillaamisesta kiehtovan helppoa, myös kun käytetään hyvin vähän tai ei lainkaan öljyä. Et ole koskaan maistanut näin maukasta ja terveellistä barbecueta.

IQsteam

Vitamiinit säilyvät
Kypsennys pienessä vesimäärässä säilyttää kasvisten vitamiinit, kivennäisaineet ja luonnollisen värin. Usko tai älä, 1 kg kasviksia voidaan kypsentää 0,5 desilitrassa vettä.