GS778B

Kalusteisiin asennettava uuni - Höyry
Kalusteisiin asennettava uuni - Höyry GS778B
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
ProCook Energialuokka: A+ Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm
GS778B
SysimustaNäytä Molemmat variaatiot
Klikkaa pienentääksesi
Erityisen tilava uuni BigSpace
Uuneissa, joiden käyttötilavuus on 75 litraa, ruokaa voidaan kypsentää jopa viidellä tasolla. Tällaisessa uunissa voit paistaa ongelmitta vaikkapa 9 kilon kalkkunan! Kompaktit uunimme, joiden tilavuus on 55 litraa, soveltuvat myös täydellisesti suurempien lihakimpaleiden paistamiseen sekä leivonnaisten tai pizzojen tasaiseen paistamiseen neljällä eri tasolla. Innovatiivisen, tasaisen ilmankierron ansiosta uunit soveltuvat täydellisesti myös esimerkiksi tomaattien tai omenoiden kuivaamiseen. Gorenjen laitteissa suorituskyky käy käsi käydessä energiatehokkuuden kanssa: myös kaikkein suurimmat uunimme ovat markkinoiden taloudellisimpia.
ProCook: erittäin ammattimainen, harvinaisen yksinkertainen
Olipa kyseessä pyrolyysi- tai monitoimiuuni, perinteinen kypsennys tai mikroaaltojen tai höyryn käyttö kypsennyksessä – selkeä pistematriisinäyttö ja suurikokoinen, keskitetysti sijoitettu käyttönuppi tekevät uunin käytöstä vaivatonta ja mahdollistavat sen säätämisen täydellisesti toiveidesi mukaan. Voit joko luottaa esiasetettuihin Auto- tai Simple-ohjelmiin tai tehdä itse omat asetuksesi käyttämällä erittäin monipuolisia, mutta silti helppokäyttöisiä Pro-toimintoja. Uutta STEPbake-järjestelmää käyttäen voit nyt jakaa ruoanlaiton useampiin vaiheisiin. Jos olet hitaasti kehittyvien, pitkiä kypsennysaikoja ja alhaisia lämpötiloja vaativien aromien ystävä, tulet varmasti arvostamaan hitaan kypsennyksen toimintoa. Taustalla toimivan monimutkaisen teknologian käyttö on harvinaisen yksinkertaista: nupilla ja koskettamalla. Muotoilun käyttömukavuus ja hillitty eleganssi ovat omaa luokkaansa.
HomeMade: täydellinen plussa!
Gorenje+ -uuneissa on erityiset, patentoituun HomeMade-järjestelmään perustuvat, pyöristetyt seinät ja katto. Myös järjestelmän harkitusti sijoitettu lämpöelementti parantaa kuuman ilman kiertoa uunissa. Tämä muotoilu yhdistettynä MultiFlow 360°-järjestelmään takaa, että ruoka ruskistuu tasaisesti juuri niin kuin haluat, riippumatta sillä millä tasolla ja millaisella pellillä sitä kypsennetään. Ruoasta tulee sekä mehukasta että rapeaa! Gorenje+ -uunien älykäs muotoilu yhdistettynä lukuisiin uutuustoimintoihin takaa täydelliset tulokset, joilla voit kilpailla jopa todellisten mestarikokkien kanssa.
Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°
Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Tehokkaat tulokset usealla tasolla
Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Helppo puhdistus vedellä AquaClean
Kaikki Gorenje+ -uunit, mikroaaltouunit mukaan lukien, on varustettu helppokäyttöisellä AquaClean-puhdistustoiminnolla. Kaada uunipannuun puoli litraa vettä ja aktivoi AquaClean-toiminto, joka lämmittää uunin tämän jälkeen 70 °C:seen puoleksi tunniksi. Syntyvä kosteus pehmentää uunin sisäseinämiin kertyneen lian. Lopuksi sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uunin sisäosa pehmeällä liinalla. Puhdistustulos on erinomainen! Ja koska puhdistusaineita ei tarvita, menetelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen.
Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen GentleClose
Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Kuiva höyry: sykloniteknologian edut
Uudet Gorenje+ -höyryuunit mahdollistavat höyrykypsennyksen ilman että ruokaan muodostuu vesipisaroita, jotka voivat tehdä siitä märkää tai puuromaista. Sykloniteknologian avulla uuniin luodaan täysin kuiva höyrysumu, joka jakautuu tasaisesti koko uuniin ja ruokaan. Pohjan lämpövastus varmistaa, että jopa pienet pisarat, joita muodostuu kuivan höyryn joutuessa kosketuksiin kylmän ruoan kanssa, höyrystyvät välittömästi, niin että ylimääräistä nestettä ei pääse syntymään. Uuni on täysin kuiva kypsennyksen jälkeen, eikä sitä näin tarvitse pyyhkiä kuivaksi.
Helppo puhdistus ja automaattiset varoitukset
Kypsennyksen jälkeen uuni pumppaa höyrykypsennyksessä käytetyn veden automaattisesti pois ja näyttöön ilmestyy varoitus, joka muistuttaa vesisäiliön tyhjentämisestä. Vesisäiliöön pääsee helposti käsiksi ja se on helppo irrottaa ja pestä vaikkapa astianpesukoneessa. Uuni ilmoittaa myös, milloin on aika suorittaa kalkinpoisto.
Terveellinen sulatus ja uudelleenlämmitys
Sulatus- ja uudelleenlämmitystoiminnot takaavat, että valmiin ruoan ravintoaineet, herkullinen ulkonäkö ja rakenne säilyvät myös sulatettaessa. Höyryuunia voidaan käyttää erillisten ruokalajien tai kokonaisten aterioiden uudelleenlämmittämiseen samalla kertaa. Ruoan sulattaminen höyryuunissa tapahtuu tasaisesti ja hellävaraisesti, niin että sen rakenne ei kärsi. Kun ruoka lämmitetään höyryuunissa, sitä ei kypsennetä uudelleen, eikä se pääse milloinkaan kuivumaan. Näin höyryuuni tarjoaa terveellisen tavan ruoan sulattamiseksi ja uudelleenlämmittämiseksi.
Höyrykypsennys: plussaa terveellisestä kypsennystavasta
Gorenje+ -höyryuuni on miellyttävä tapa noudattaa terveellistä ruokavaliota. Siitä on saatavana kaksi versiota ja näin myös kaksi eri korkeutta: 60 cm tai 45 cm. Höyryuuni on helppokäyttöinen ja sen tarjoamat toiminnot ja yhdistelmät mahdollistavat äärimmäisen terveellisten ja tasapainoisten aterioiden valmistamisen. Ruoka säilyttää makunsa, arominsa, värinsä ja ravinteensa.
Täysin ulosvedettävät teleskooppiohjaimet
Täysin ulosvedettävien teleskooppiohjaimien ansiosta saat kypsennettävän ruoan tarvittaessa kokonaan näkyviin ja myös peltien paikalleen asettaminen ja poistaminen sujuu turvallisemmin kypsentäessäsi ruokaa useammalla tasolla. Ohjaimet ovat vakiovarusteena useimmissa malleissa ja ne vähentävät palovammojen vaaraa kypsennettävää ruokaa käsiteltäessä sekä helpottavat paistopeltien paikalleen asettamista ja poistamista. Muihin malleihin ohjaimet ovat saatavana lisävarusteena.
Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla
Taloudellinen ja turvallinen luukku UltraCool-luukku
Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit PerfectGrill
Kypsyyden tarkastaminen lihalämpömittarilla
Suurempi säiliö, johon pääsee helpommin käsiksi
Uusi erityisen kestävä emali
Tasainen valaistus OpenView
Täysin sileän uuninluukun puhtaus
Huomattavasti suurempi paistotila SuperSize

Tekniset tiedot

Gorenje+

Energialuokka: A+

Väri: Matta musta

Kahvan väri: Teras

Ohjauspaneeli: Glas og lakeret metal

Uunin käyttötilavuus: 75 l

Yhdistelmä-/höyryuuni - BigSpace - 75 l Erittäin suuri paistopinta-ala

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

PerfectGrill

Elektroninen toimintojen ohjaus

ProCook

Toiminnot:
info
Ylä - ja alalämpöAlavastusYlävastusInfrapunalämmitys grilliTuuletuslämmitysGrilli ja puhallinAlalämpö ja kiertoilmaAlalämpö ja puhallinNormaali grillausDefrostFastPreheatAutoRoastAquaCleanLav dampMedium dampStærk dampStayWarmWarmPlateEco function
Ylä - ja alalämpö
Alavastus
Ylävastus
Infrapunalämmitys grilli
Tuuletuslämmitys
Grilli ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Alalämpö ja puhallin
Normaali grillaus
Defrost
FastPreheat
AutoRoast
AquaClean
Lav damp
Medium damp
Stærk damp
StayWarm
WarmPlate
Eco function

Vaihe vaiheelta

Kuivaus

SlowBake

Jogurtti

Automaattiset ohjelmat

PureSteam

MultiSteam 360º

MultiFlow 360º

Kalkinpoisto

Kaksoisvalaistus

Paisto usealla korkeudella samaan aikaan

Rei’itetty uunipelti höyryttämiseen

1 syvä emaloitu uunipannu

Matala ruostumaton teräspannu X2

Uuniritilä

Lihalämpömittari

Peltien kannattimet: Täysin ulosvedettävä teleskooppikannake 2 tasolla

Vesisäiliön tilavuus: 1.3 l

Lämpösulake

DynamiCooling

UCD-uuninluukku

Lapsilukko

SilverMatte

Uuninluukun sisäosa on kokonaan lasia

Energiankulutus: 0.71 kWh (kiertoilmalla), 0.94 kWh (ylä- ja alalämmöllä)

Infrapunalämmitys grilli: 2,700 W

Uunin käyttötilavuus: 75 l

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 59 × 55 cm

Nettopaino: 43.4 kg

Bruttopaino: 47.7 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,400 W

Tuotenumero: 462810

EAN-koodi: 3838942644474

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.