GP779B

Kalusteisiin asennettava uuni - Pyrolyysi
Kalusteisiin asennettava uuni - Pyrolyysi GP779B
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
ProCook Energialuokka: A+ Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm
GP779B
SysimustaNäytä Molemmat variaatiot
Klikkaa pienentääksesi
Erityisen tilava uuni BigSpace
Uuneissa, joiden käyttötilavuus on 75 litraa, ruokaa voidaan kypsentää jopa viidellä tasolla. Tällaisessa uunissa voit paistaa ongelmitta vaikkapa 9 kilon kalkkunan! Kompaktit uunimme, joiden tilavuus on 55 litraa, soveltuvat myös täydellisesti suurempien lihakimpaleiden paistamiseen sekä leivonnaisten tai pizzojen tasaiseen paistamiseen neljällä eri tasolla. Innovatiivisen, tasaisen ilmankierron ansiosta uunit soveltuvat täydellisesti myös esimerkiksi tomaattien tai omenoiden kuivaamiseen. Gorenjen laitteissa suorituskyky käy käsi käydessä energiatehokkuuden kanssa: myös kaikkein suurimmat uunimme ovat markkinoiden taloudellisimpia.
ProCook: erittäin ammattimainen, harvinaisen yksinkertainen
Olipa kyseessä pyrolyysi- tai monitoimiuuni, perinteinen kypsennys tai mikroaaltojen tai höyryn käyttö kypsennyksessä – selkeä pistematriisinäyttö ja suurikokoinen, keskitetysti sijoitettu käyttönuppi tekevät uunin käytöstä vaivatonta ja mahdollistavat sen säätämisen täydellisesti toiveidesi mukaan. Voit joko luottaa esiasetettuihin Auto- tai Simple-ohjelmiin tai tehdä itse omat asetuksesi käyttämällä erittäin monipuolisia, mutta silti helppokäyttöisiä Pro-toimintoja. Uutta STEPbake-järjestelmää käyttäen voit nyt jakaa ruoanlaiton useampiin vaiheisiin. Jos olet hitaasti kehittyvien, pitkiä kypsennysaikoja ja alhaisia lämpötiloja vaativien aromien ystävä, tulet varmasti arvostamaan hitaan kypsennyksen toimintoa. Taustalla toimivan monimutkaisen teknologian käyttö on harvinaisen yksinkertaista: nupilla ja koskettamalla. Muotoilun käyttömukavuus ja hillitty eleganssi ovat omaa luokkaansa.
HomeMade: täydellinen plussa!
Gorenje+ -uuneissa on erityiset, patentoituun HomeMade-järjestelmään perustuvat, pyöristetyt seinät ja katto. Myös järjestelmän harkitusti sijoitettu lämpöelementti parantaa kuuman ilman kiertoa uunissa. Tämä muotoilu yhdistettynä MultiFlow 360°-järjestelmään takaa, että ruoka ruskistuu tasaisesti juuri niin kuin haluat, riippumatta sillä millä tasolla ja millaisella pellillä sitä kypsennetään. Ruoasta tulee sekä mehukasta että rapeaa! Gorenje+ -uunien älykäs muotoilu yhdistettynä lukuisiin uutuustoimintoihin takaa täydelliset tulokset, joilla voit kilpailla jopa todellisten mestarikokkien kanssa.
Pyrolyysipuhdistus
Gorenje+ -uunien huippumallit on varustettu myös pyrolyysitoiminnolla, joka mahdollistaa uunin pitämisen tahrattoman puhtaana uskomattoman yksinkertaisella tavalla: kuumentamalla uuni jopa 500 °C:n lämpötilaan. Muita valmisteluja ei tarvita: uunin sisäosa, paistopellit ja lankaohjaimet on pinnoitettu uudella, äärimmäisen kestävällä -emalilla, mikä merkitsee sitä, että voit jättää ne uuniin pyrolyysipuhdistuksen ajaksi. Prosessi on täysin turvallinen: uunin ovi lukkiutuu automaattisesti puhdistuksen ajaksi ja luukun nelikerroksinen, lämpöä heijastava lasi sekä äärimmäisen hyvä eristys estävät uuni ulkopinnan kuumenemisen tai lämmön siirtymisen lähellä oleviin kalusteisiin. Valittavana on kolme puhdistuksen tehotasoa, riippuen siitä, kuinka voimakkaasti likaantunut uuni on. Kun olet valinnut haluamasi asetuksen, kuuma lämpötila, innovatiivinen lämpövastuksen toiminta ja älykäs puhaltimeen perustuva ilmankiertojärjestelmä polttavat lian pois. Uunin yläosassa oleva erityinen katalyytti hävittää automaattisesti puhdistuksen aikana mahdollisesti syntyvän savun ja hajun. Puhdistuksen jälkeen sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uuni kostealla liinalla. Siinä kaikki! Tuloksena on moitteettoman puhdas uuni - ja vieläpä ympäristöä kuormittamatta.
Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°
Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Tehokkaat tulokset usealla tasolla
Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen GentleClose
Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Täysin ulosvedettävät teleskooppiohjaimet
Täysin ulosvedettävien teleskooppiohjaimien ansiosta saat kypsennettävän ruoan tarvittaessa kokonaan näkyviin ja myös peltien paikalleen asettaminen ja poistaminen sujuu turvallisemmin kypsentäessäsi ruokaa useammalla tasolla. Ohjaimet ovat vakiovarusteena useimmissa malleissa ja ne vähentävät palovammojen vaaraa kypsennettävää ruokaa käsiteltäessä sekä helpottavat paistopeltien paikalleen asettamista ja poistamista. Muihin malleihin ohjaimet ovat saatavana lisävarusteena.
Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla
Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit PerfectGrill
Kypsyyden tarkastaminen lihalämpömittarilla
Uusi erityisen kestävä emali
Tasainen valaistus OpenView
Täysin sileän uuninluukun puhtaus
Huomattavasti suurempi paistotila SuperSize

Tekniset tiedot

Gorenje+

Energialuokka: A+

Väri: Matta musta

Kahvan väri: Teras

Ohjauspaneeli: Glas og lakeret metal

Uunin käyttötilavuus: 73 l

Monitoimiuuni - 73 l Erittäin suuri paistopinta-ala

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

PerfectGrill

Elektroninen toimintojen ohjaus

Toiminnot:
info
Ylä - ja alalämpöAlavastusYlävastusInfrapunalämmitys grilliTuuletuslämmitysGrilli ja puhallinAlalämpö ja kiertoilmaAlalämpö ja puhallinNormaali grillausDefrostFastPreheatAutoRoastStayWarmWarmPlatePyrolyysiEco function
Ylä - ja alalämpö
Alavastus
Ylävastus
Infrapunalämmitys grilli
Tuuletuslämmitys
Grilli ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Alalämpö ja puhallin
Normaali grillaus
Defrost
FastPreheat
AutoRoast
StayWarm
WarmPlate
Pyrolyysi
Eco function

Vaihe vaiheelta

Kuivaus

SlowBake

Jogurtti

Automaattiset ohjelmat

MultiFlow 360º

Kaksoisvalaistus

Paisto usealla korkeudella samaan aikaan

1 syvä emaloitu uunipannu

Matala ruostumaton teräspannu X2

Lasinen leivinpelti

Uuniritilä

Lihalämpömittari

Peltien kannattimet: _product/cooking/oven/data/guides/wire_type1/feature

Peltien kannattimet: Täysin ulosvedettävä teleskooppikannake 2 tasolla

Lämpösulake

DynamiCooling

UltraCoolDoorQuadro+

Lapsilukko

Pyrolyysipuhdistus

SilverMatte

Uuninluukun sisäosa on kokonaan lasia

Energiankulutus: 0.69 kWh (kiertoilmalla), 0.94 kWh (ylä- ja alalämmöllä)

Infrapunalämmitys grilli: 2,700 W

Uunin käyttötilavuus: 73 l

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56.4 × 59 × 55 cm

Nettopaino: 43.8 kg

Bruttopaino: 48.1 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,400 W

Tuotenumero: 462808

EAN-koodi: 3838942644498

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.