GP527X

Kalusteisiin asennettava uuni - Pyrolyysi
Kalusteisiin asennettava uuni - Pyrolyysi GP527X
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
IconTouch Energialuokka: A+ Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm
Erityisen tilava uuni BigSpace
Uuneissa, joiden käyttötilavuus on 75 litraa, ruokaa voidaan kypsentää jopa viidellä tasolla. Tällaisessa uunissa voit paistaa ongelmitta vaikkapa 9 kilon kalkkunan! Kompaktit uunimme, joiden tilavuus on 55 litraa, soveltuvat myös täydellisesti suurempien lihakimpaleiden paistamiseen sekä leivonnaisten tai pizzojen tasaiseen paistamiseen neljällä eri tasolla. Innovatiivisen, tasaisen ilmankierron ansiosta uunit soveltuvat täydellisesti myös esimerkiksi tomaattien tai omenoiden kuivaamiseen. Gorenjen laitteissa suorituskyky käy käsi käydessä energiatehokkuuden kanssa: myös kaikkein suurimmat uunimme ovat markkinoiden taloudellisimpia.
IconTouch: käyttö koskettamalla ja nupeilla
Uutta elektronista IconTouch-ajastinta käytetään koskettamalla sekä kahdella ergonomisesti muotoillulla nupilla. Uuni voidaan kytkeä toimimaan esiasetetuilla toiminnoilla yksinkertaisesti nuppia kääntämällä. Voit säätää kaikki asetukset, kuten kypsennystilan, ajan ja lämpötilan, haluamallasi tavalla ainoastaan nuppeja kääntämällä ja näyttöä koskettamalla. Kaikki asetukset näytetään selkeästi kontrastinäytöllä, joka ilmaisee valitun kypsennystilan, ajan ja lämpötilan tai mikroaaltotehon, jos käytössä on mikroaaltotoiminnolla varustettu yhdistelmäuuni. Myös kaikki ylimääräiset asetukset näytetään. Tavallisia kypsennystiloja voidaan laajentaa henkilökohtaisilla valinnoilla, kuten nopea esilämmitys, lautasten lämmitys ja sulatus. Kun ruoka on valmista, sinun ei tarvitse kuin aktivoida AquaClean- tai pyrolyysitoiminto uunin puhdistamiseksi. Uudella elektronisella ajastimella voit myös säätää näytön kirkkautta ja uunin ääniä.
HomeMade: täydellinen plussa!
Gorenje+ -uuneissa on erityiset, patentoituun HomeMade-järjestelmään perustuvat, pyöristetyt seinät ja katto. Myös järjestelmän harkitusti sijoitettu lämpöelementti parantaa kuuman ilman kiertoa uunissa. Tämä muotoilu yhdistettynä MultiFlow 360°-järjestelmään takaa, että ruoka ruskistuu tasaisesti juuri niin kuin haluat, riippumatta sillä millä tasolla ja millaisella pellillä sitä kypsennetään. Ruoasta tulee sekä mehukasta että rapeaa! Gorenje+ -uunien älykäs muotoilu yhdistettynä lukuisiin uutuustoimintoihin takaa täydelliset tulokset, joilla voit kilpailla jopa todellisten mestarikokkien kanssa.
Pyrolyysipuhdistus
Gorenje+ -uunien huippumallit on varustettu myös pyrolyysitoiminnolla, joka mahdollistaa uunin pitämisen tahrattoman puhtaana uskomattoman yksinkertaisella tavalla: kuumentamalla uuni jopa 500 °C:n lämpötilaan. Muita valmisteluja ei tarvita: uunin sisäosa, paistopellit ja lankaohjaimet on pinnoitettu uudella, äärimmäisen kestävällä -emalilla, mikä merkitsee sitä, että voit jättää ne uuniin pyrolyysipuhdistuksen ajaksi. Prosessi on täysin turvallinen: uunin ovi lukkiutuu automaattisesti puhdistuksen ajaksi ja luukun nelikerroksinen, lämpöä heijastava lasi sekä äärimmäisen hyvä eristys estävät uuni ulkopinnan kuumenemisen tai lämmön siirtymisen lähellä oleviin kalusteisiin. Valittavana on kolme puhdistuksen tehotasoa, riippuen siitä, kuinka voimakkaasti likaantunut uuni on. Kun olet valinnut haluamasi asetuksen, kuuma lämpötila, innovatiivinen lämpövastuksen toiminta ja älykäs puhaltimeen perustuva ilmankiertojärjestelmä polttavat lian pois. Uunin yläosassa oleva erityinen katalyytti hävittää automaattisesti puhdistuksen aikana mahdollisesti syntyvän savun ja hajun. Puhdistuksen jälkeen sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uuni kostealla liinalla. Siinä kaikki! Tuloksena on moitteettoman puhdas uuni - ja vieläpä ympäristöä kuormittamatta.
Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°
Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Tehokkaat tulokset usealla tasolla
Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen GentleClose
Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla
Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit PerfectGrill
Uusi erityisen kestävä emali
Täysin sileän uuninluukun puhtaus
Huomattavasti suurempi paistotila SuperSize

Tekniset tiedot

Gorenje+

Energialuokka: A+

Väri: Ruostumaton teräs

Kahvan väri: Teras

Ohjauspaneeli: Inox og glas

Uunin käyttötilavuus: 73 l

Monitoimiuuni - 73 l Erittäin suuri paistopinta-ala

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

PerfectGrill

Elektroninen toimintojen ohjaus

Toiminnot:
info
Ylä - ja alalämpöInfrapunalämmitys grilliTuuletuslämmitysGrilli ja puhallinAlalämpö ja kiertoilmaAlalämpö ja puhallinNormaali grillausDefrostFastPreheatWarmPlatePyrolyysi
Ylä - ja alalämpö
Infrapunalämmitys grilli
Tuuletuslämmitys
Grilli ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Alalämpö ja puhallin
Normaali grillaus
Defrost
FastPreheat
WarmPlate
Pyrolyysi

MultiFlow 360º

Valaistus

Paisto usealla korkeudella samaan aikaan

1 syvä emaloitu uunipannu

Matala ruostumaton teräspannu X2

Uuniritilä

Peltien kannattimet: _product/cooking/oven/data/guides/wire_type1/feature

Lämpösulake

DynamiCooling

UltraCoolDoorQuadro+

Lapsilukko

Pyrolyysipuhdistus

SilverMatte

Uuninluukun sisäosa on kokonaan lasia

Energiankulutus: 0.69 kWh (kiertoilmalla), 0.94 kWh (ylä- ja alalämmöllä)

Infrapunalämmitys grilli: 2,700 W

Uunin käyttötilavuus: 73 l

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56.4 × 59 × 55 cm

Nettopaino: 40 kg

Bruttopaino: 44.3 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,400 W

Tuotenumero: 462779

EAN-koodi: 3838942645181

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.