Yhdistelmä-/höyryuuni GCS773X - Gorenje
GCS773X Yhdistelmä-/höyryuuni

GCS773X

Yhdistelmä-/höyryuuni
ProCook Energialuokka: A+ Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm
GCS773X
Ruostumaton teräs Näytä Molemmat variaatiot
Klikkaa pienentääksesi
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

ProCook: Erittäin ammattimainen, harvinaisen yksinkertainen

Olipa kyseessä pyrolyysi- tai monitoimiuuni, perinteinen kypsennys tai mikroaaltojen tai höyryn käyttö kypsennyksessä – selkeä pistematriisinäyttö ja suurikokoinen, keskitetysti sijoitettu käyttönuppi tekevät uunin käytöstä vaivatonta ja mahdollistavat sen säätämisen täydellisesti toiveidesi mukaan. Voit joko luottaa esiasetettuihin Auto- tai Simple-ohjelmiin tai tehdä itse omat asetuksesi käyttämällä erittäin monipuolisia, mutta silti helppokäyttöisiä Pro-toimintoja. Uutta STEPbake-järjestelmää käyttäen voit nyt jakaa ruoanlaiton useampiin vaiheisiin. Jos olet hitaasti kehittyvien, pitkiä kypsennysaikoja ja alhaisia lämpötiloja vaativien aromien ystävä, tulet varmasti arvostamaan hitaan kypsennyksen toimintoa. Taustalla toimivan monimutkaisen teknologian käyttö on harvinaisen yksinkertaista: nupilla ja koskettamalla. Muotoilun käyttömukavuus ja hillitty eleganssi ovat omaa luokkaansa.
Lisää
Lähellä

Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Lisää
Lähellä

Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Lisää
Lähellä

AquaClean: Helppo puhdistus vedellä

Kaikki Gorenje+ -uunit, mikroaaltouunit mukaan lukien, on varustettu helppokäyttöisellä AquaClean-puhdistustoiminnolla. Kaada uunipannuun puoli litraa vettä ja aktivoi AquaClean-toiminto, joka lämmittää uunin tämän jälkeen 70 °C:seen puoleksi tunniksi. Syntyvä kosteus pehmentää uunin sisäseinämiin kertyneen lian. Lopuksi sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uunin sisäosa pehmeällä liinalla. Puhdistustulos on erinomainen! Ja koska puhdistusaineita ei tarvita, menetelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen.
Lisää
Lähellä

GentleClose: Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen

Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Lisää
Lähellä

Kuiva höyry: sykloniteknologian edut

Uudet Gorenje+ -höyryuunit mahdollistavat höyrykypsennyksen ilman että ruokaan muodostuu vesipisaroita, jotka voivat tehdä siitä märkää tai puuromaista. Sykloniteknologian avulla uuniin luodaan täysin kuiva höyrysumu, joka jakautuu tasaisesti koko uuniin ja ruokaan. Pohjan lämpövastus varmistaa, että jopa pienet pisarat, joita muodostuu kuivan höyryn joutuessa kosketuksiin kylmän ruoan kanssa, höyrystyvät välittömästi, niin että ylimääräistä nestettä ei pääse syntymään. Uuni on täysin kuiva kypsennyksen jälkeen, eikä sitä näin tarvitse pyyhkiä kuivaksi.
Lisää
Lähellä

AirSteam: plussaa ruoanlaittoon höyrytyksellä tavallisen kokoisessa uunissa

Gorenje+ combi-höyryuunissa on kaikki tavanomaisen 60cm kokoisen uunin edut, mukaan lukien suurikokoinen BigSpace -sisätila sekä kaikki höyryuunin edut. Tavanomaisten ohjelmien
ja Multiflow 360° lisäksi uunissa on höyrytysohjelma
yhdistettynä kiertoilmaan, ja Multi Steam 360° jakaa höyryn tasaisesti uuniin. Yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden valmistaa
herkullista ja terveellistä ruokaa nopeasti säilyttäen ruoan maun, vitamiinit ja ravintoaineet.
Lisää
Lähellä

Helppo puhdistus ja automaattiset varoitukset

Kypsennyksen jälkeen uuni pumppaa höyrykypsennyksessä käytetyn veden automaattisesti pois ja näyttöön ilmestyy varoitus, joka muistuttaa vesisäiliön tyhjentämisestä. Vesisäiliöön pääsee helposti käsiksi ja se on helppo irrottaa ja pestä vaikkapa astianpesukoneessa. Uuni ilmoittaa myös, milloin on aika suorittaa kalkinpoisto.
Lisää
Lähellä

Terveellinen sulatus ja uudelleenlämmitys

Höyryuunia voidaan käyttää erillisten ruokalajien tai kokonaisten aterioiden uudelleenlämmittämiseen samalla kertaa. Ruoan sulattaminen höyryuunissa tapahtuu tasaisesti ja hellävaraisesti, niin että sen rakenne ei kärsi. Kun ruoka lämmitetään höyryuunissa, sitä ei kypsennetä uudelleen, eikä se pääse milloinkaan kuivumaan. Näin höyryuuni tarjoaa terveellisen tavan ruoan sulattamiseksi ja uudelleenlämmittämiseksi.
Lisää
Lähellä

Höyrykypsennys: plussaa terveellisestä kypsennystavasta

Gorenje+ -höyryuuni on miellyttävä tapa noudattaa terveellistä ruokavaliota. Siitä on saatavana kaksi versiota ja näin myös kaksi eri korkeutta: 60 cm tai 45 cm. Höyryuuni on helppokäyttöinen ja sen tarjoamat toiminnot ja yhdistelmät mahdollistavat äärimmäisen terveellisten ja tasapainoisten aterioiden valmistamisen. Ruoka säilyttää makunsa, arominsa, värinsä ja ravinteensa.
Lisää
Lähellä

Täysin ulosvedettävät teleskooppiohjaimet

Täysin ulosvedettävien teleskooppiohjaimien ansiosta saat kypsennettävän ruoan tarvittaessa kokonaan näkyviin ja myös peltien paikalleen asettaminen ja poistaminen sujuu turvallisemmin kypsentäessäsi ruokaa useammalla tasolla. Ohjaimet ovat vakiovarusteena useimmissa malleissa ja ne vähentävät palovammojen vaaraa kypsennettävää ruokaa käsiteltäessä sekä helpottavat paistopeltien paikalleen asettamista ja poistamista. Muihin malleihin ohjaimet ovat saatavana lisävarusteena.
Lisää
Lähellä

Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Lämpöanturit ohjaavat uunin ulkoseinien automaattista jäähdytysjärjestelmää, joka toimii niin kauan, kunnes uunin lämpötila on laskenut alle 60 °C:n. DynamiCooling-järjestelmä takaa, että uunin ulkoseinien lämpötila pysyy aina sopivan alhaisena. Erityinen uunin koteloon sijoitettu puhallin sekoittaa uunissa olevaan kuumaan ilmaan ympäristön ilmaa ja varmistaa, että jäähdytetty ilma kiertää laitteen ulkoseinien kautta. Järjestelmä ehkäisee tehokkaasti kalusteiden ylikuumenemisvaaran myös sellaisten prosessien yhteydessä, joissa käytetään kaikkein korkeimpia lämpötiloja, kuten pyrolyysipuhdistus.
Lisää
Lähellä

Taloudellinen ja turvallinen luukku UltraCool-luukku

Uuninluukun monikerroksinen, lämpöä heijastava lasi ja erinomainen eristys parantavat uunin tehoa ja pienentävät huomattavasti sen virrankulutusta. Kaikissa uuneissa, mikroaaltouuni mukaan lukien, on kolminkertainen lasi, pyrolyysitoiminnolla varustettujen uunien luukuissa jopa nelikerroksinen, lämpöä heijastava lasi. Näin luukun ulkopinta pysyy aina turvallisen viileänä.
Lisää
Lähellä

PerfectGrill: Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit

Lämpöelementtien tarkoin harkittu sijoittelu auttaa omalta osaltaan saavuttamaan täydelliset paistotulokset. Suuri ja pieni infrapunavastus on piilotettu palovammojen ehkäisemiseksi uunin koveraan kattoon, missä niihin ei voi koskea vahingossa. Koska lämpövastukset on asennettu eri korkeuksille, uuni lämpenee tasaisesti ja aina optimaalisesti. Näin uuni on tehokkaampi ja turvallisempi käyttää. Useimmissa malleissa ylälämpövastusta voi laskea alaspäin puhdistamisen helpottamiseksi.
Lisää
Lähellä

Kypsyyden tarkastaminen lihalämpömittarilla

Valikoidut Gorenje+ -uunit on varustettu erityisellä lihalämpömittarilla. Mittari työnnetään lihapalan sisään ja lihan haluttu sisälämpötila asetetaan. Uunin ohjausyksikön merkkivalo ilmaisee, milloin liha on kypsää. Lihalämpömittarin avulla paistisi onnistuu aina täydellisesti.

Suurempi säiliö, johon pääsee helpommin käsiksi

Säiliön uusi muotoilu parantaa käyttömukavuutta. Koska vesisäiliö on integroitu ohjauspaneeliin, höyryuunin sisäosa on entistä suurempi. Säiliöön pääsee helposti käsiksi ja se
voidaan täyttää myös kypsennyksen ollessa käynnissä
, ilman että prosessi on keskeytettävä. Säiliön erityinen, ergonominen muotoilu sisäänrakennettuine läikkymisesteineen estää
veden roiskumisen. Kypsennyksen jälkeen säiliö voidaan irrottaa ja pestä astianpesukoneessa.
Lisää
Lähellä

Uusi erityisen kestävä emali

Uunin sisäosa on päällystetty uudenlaisella innovatiivisella -pinnoitteella, jonka ansiosta sekä uuni että sen sisältämät paistopellit kestävät huomattavan korkeita lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Emalipinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sen äärimmäisen sileä pinta on naarmunkestävä. Emalipinnoitus estää rasvaa tarttumasta tai palamasta kiinni pintoihin, parantaa bakteriologista puhtautta ja tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. Emalin kirkas väri parantaa näkyvyyttä ja -pinnoitteen ihanteelliset lämpötilaominaisuudet auttavat säästämään energiaa. Kaikkia -pinnoitteisia uunipannuja voidaan käyttää kaikissa uuneissa, Gorenje+ -pyrolyysi- ja höyryuunit mukaan lukien.
Lisää
Lähellä

SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

Tilavassa uunissa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – ei ainoastaan sen takia, että kuuma ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla, vaan myös 46 cm:n levyisten paistopeltien ansiosta. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella paistopellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka paistuu tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Gorenje+

Energialuokka: A+

Väri: Ruostumaton teräs

Kahvan väri: Teras

Ohjauspaneeli: Inox og glas

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Yhdistelmä-höyry-yhdistelmä - 50 l Erittäin suuri paistopinta-ala

Removable flat oven inner door glass surface

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

PerfectGrill

Elektroninen toimintojen ohjaus

Vääntimien muotoilu: Ergonomiset vääntimet

ProCook

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Alavastus
Ylävastus
Iso grilli
Kiertoilma
Iso grilli ja puhallin
Alalämpö ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Pieni grilli
Sulatus
FastPreheat - Nopea esilämmitys
AutoRoast
AquaClean
Lav damp
Medium damp
Stærk damp
StayWarm
WarmPlate
Eco function
Höyrykypsennys

Vaihe vaiheelta

Kuivaus

SlowBake

Jogurtti

Automaattiset ohjelmat

PureSteam

MultiSteam 360º

MultiFlow 360º

Kalkinpoisto

OpenView

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

Rei’itetty uunipelti höyryttämiseen

1 matala emaloitu leivinpelti

Uuniritilä

Lihalämpömittari

Vesisäiliön tilavuus: 1.3 l

Lämpösulake

DynamiCooling

UCD-uuninluukku

Lapsilukko

SilverMatte

Energiankulutus: 0.62 kWh (kiertoilmalla), 0.82 kWh (ylä- ja alalämmöllä)

Grilliteho: 2,200 W

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 54.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 45 × 55 cm

Nettopaino: 33.9 kg

Bruttopaino: 38.2 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 2,600 W

Tuotenumero: 462870

EAN-koodi: 3838942645259

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.