G611E17WKA

Kaasuliesi kaasu-uunilla
Kaasuliesi kaasu-uunilla G611E17WKA
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Energialuokka: A Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 90 × 60 cm
HomeMade-muoto
Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla.
Paras leivänpaistaja
Leivo leipää kuin oikea leipuri
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille, ja samalla erityinen MultiFlow 360° -järjestelmä mahdollistaa paistamisen viidellä eri tasolla samanaikaisesti. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.
SilverMatte
Äärimmäisen kestävä, äärimmäisen sileä pinta
Emalin laatu ja tyyppi ovat poikkeuksellisen tärkeitä uunin ja sen toiminnan kannalta. SilverMatte on erittäin kestävä ja vahva materiaali, joka sietää äärimmäistä kuumuutta ja 500 asteen pyrolyyttisen puhdistuksen. Pinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sillä käsitellyt uunin pinnat ja uunipellit kestävät korkeimpia lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Sisäosan kolminkertainen pinnoite parantaa lämmön jakautumista sekä toimii lisäeristeenä. Aktiivinen pinta mahdollistaa likajäämien palamisen korkeammassa lämpötilassa, mikä myös hävittää mahdolliset mikro-organismit ja pitää näin uunin sisätilan steriilinä ja turvallisena.

Tekniset tiedot

Energialuokka: A

Ohjauspaneeli: Mattamusta metalli

Väri: Valkoinen

Kahvan väri: Valkoinen

Oven materiaali: lasi

Classic luukun sulkumekanismi

Uunin käyttötilavuus: 57 l

Erittäin suuri paistopinta-ala

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

Turvasytytin keittotasolle ja uunille

Kaasutaso

Keittoritilöiden määrä: 2

1 lisäpoltin + 1 iso poltin + 2 standardipoltinta edessä vasemmalla: Ø 6.9 cm, 1.9 kW, edessä oikealla: Ø 9.4 cm, 3 kW, takana vasemmalla: Ø 6.9 cm, 1.9 kW, takana oikealla: Ø 4.6 cm, 1 kW

Kattilatuet: Emaloitu

Kaasu-uuni - 57 l

Toiminnot:
info
Termostaattinen uunipoltinAquaClean
Termostaattinen uunipoltin
AquaClean

Valo

Uuniritilä

Peltien kannattimet: _product/cooking/oven/data/guides/wire_type1/feature

Tiivis 2-lasinen luukku

AquaClean

SilverMatte

Energiankulutus kaasu-uuni: 6.08 MJ

Kaasutyyppi: G110/8 Kaupunki kaasulle

Mukana suuttimet: G30/30 nestekaasulle

Mukana suuttimet: G20/20 kaasulle

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 90 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 67.6 × 100 × 71.5 cm

Nettopaino: 45 kg

Bruttopaino: 49.5 kg

Tuotenumero: 494872

EAN-koodi: 3838942043888

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.

LisätarvikkeetYhteenkuuluvat tuotteet
Lisätarvikkeet
Yhteenkuuluvat tuotteet