IT332CSC

Induktio keittotaso
Induktio keittotaso IT332CSC
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
Tuotteen mitat (LxKxS): 30 × 6.1 × 51 cm Lapsilukko
Induktiokeittotasot
Nopea ja taloudellinen
Induktiokeittotasot kuumenevat kaksi kertaa HiLight-keittotasoja nopeammin, mikä tekee niistä huomattavasti taloudellisempia ja turvallisempia. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Lämpötila muuttuu yhdellä kosketuksella välittömästi, mikä vähentää ylikiehumisen vaaraa. Tämän keittotason avulla suklaan sulattaminen ja monimutkaisten kastikkeiden tai muiden lämpötilaherkkien mestariteosten valmistaminen sujuu todella helposti.
Ajastin
Joku valvoo
Ajastimen ajaksi voidaan asettaa korkeintaan 99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.
ChildLock
Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.
Jäännöslämmön ilmaisimet (H)
Turvallisuuden parantamiseksi, jäännöslämmön ilmaisimet syttyvät näyttämään, mikä keittotason keittoalueista säteilee vielä lämpöä. Niin kauan kuin ilmaisin palaa, ei kyseiseen lämmitysalueeseen tule koskea. Sitä voidaan kuitenkin käyttää sulattamiseen tai ruoan pitämiseksi lämpimänä.
Kosketusohjattu keraaminen lasikeittotaso
Gorenjen nykyaikainen UseLogic® -anturitekniikka mahdollistaa keraamisen lasikeittotason ohjaamisen sormenpäillä. Eri anturit mahdollistavat jokaisen polttimen ohjaamisen erikseen. Ohjauspaneelin ergonominen sijoitus varmistaa, täydellisen lieden yleiskuvan ja ohjauksen. Lapsilukko on lisäturvallisuustoiminto, joka lukitsee keittotason ja estää lapsia käyttämästä ohjaimia käytön aikana.

Tekniset tiedot

Musta

Viistohiottu tason reuna

Kosketusvalitsimet

Ajastin

2 keittoalueet
edessä: Ø 16 cm, 1.4 kW,
Takana: Ø 20 cm, 2.3/3 kW

Jälkilämmön merkkivalo

Lapsilukko

ChildLock

Liitäntäteho: 3,650 W

Tuotteen mitat (LxKxS): 30 × 6.1 × 51 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 47 × 20 × 64 cm

Asennusmitat (L x K x S): 27.5 × 5.7 × 49 cm

Nettopaino: 5.4 kg

Bruttopaino: 6.8 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.4 W

Liitäntäteho: 3,650 W

Tuotenumero: 545543

EAN-koodi: 3838942114137

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.