Induktio keittotaso ISE656CSC - Gorenje
ISE656CSC Induktio keittotaso

ISE656CSC

UUTUUS
Induktio keittotaso
Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 6.1 × 51.5 cm PowerBoost
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Induktiokeittotasot

Nopea ja taloudellinen
Induktiokeittotasot kuumenevat kaksi kertaa HiLight-keittotasoja nopeammin, mikä tekee niistä huomattavasti taloudellisempia ja turvallisempia. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Lämpötila muuttuu yhdellä kosketuksella välittömästi, mikä vähentää ylikiehumisen vaaraa. Tämän keittotason avulla suklaan sulattaminen ja monimutkaisten kastikkeiden tai muiden lämpötilaherkkien mestariteosten valmistaminen sujuu todella helposti.
Lisää
Lähellä

BridgeZone

Taso erityisen isoille keittoastioille
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Kaksi erillistä keittoaluetta yhdistetään yhdellä kosketuksella, niin että ne muodostavat yhden suuren keittoalueen. Täydellinen toiminto suurikokoisten ruokien kypsennykseen, sekä kypsennykseen eri puolilla samanaikaisesti.
Lisää
Lähellä

Ajastin

Joku valvoo
Ajastimen ajaksi voidaan asettaa korkeintaan 99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.

Stop&Go

Pidä tauko koska tahansa
Stop&Go-toiminto lopettaa kypsennyksen ja jatkaa samoilla asetuksilla, kun se aktivoidaan jälleen

ChildLock

Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.

Jäännöslämmön ilmaisimet (H)

Turvallisuuden parantamiseksi, jäännöslämmön ilmaisimet syttyvät näyttämään, mikä keittotason keittoalueista säteilee vielä lämpöä. Niin kauan kuin ilmaisin palaa, ei kyseiseen lämmitysalueeseen tule koskea. Sitä voidaan kuitenkin käyttää sulattamiseen tai ruoan pitämiseksi lämpimänä.

SliderTouch -ohjaus sormenpäillä

Keittotasot Gorenjen kehittyneellä SliderTouch-ohjausjärjestelmällä tekee keittolieden ohjaamisesta mahdollista sormenpäillä. Koskettamalla ohjauspaneelia ja liikuttamalla sormea siinä, voit asettaa ja ohjata merkityn alueen tehoa. Ohjauspaneelin ergonominen sijainti yhdessä paremman keittotason herkkyyden ja vasteen kanssa antaa täydellisen keittotoiminnon hallinnan. Integroitu lapsilukko on lisäturvallisuustoiminto, joka lukitsee keittotason ja estää lapsia käyttämästä ohjaimia käytön aikana.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Ruostumaton teräs

Viistohiottu tason reuna

SliderTouch

Ajastin

StopGo, säätöjen nopea palautus

BridgeZone

PowerBoost

SuperSilent

4 inductions zones
edessä vasemmalla: FlexZone 20×20 cm, 2.1/2.3 kW,
edessä oikealla: FlexZone 20×20 cm, 1.6/1.85 kW,
takana vasemmalla: FlexZone 20×20 cm, 1.6/1.85 kW,
takana oikealla: FlexZone 20×20 cm, 2.1/2.3 kW

Jälkilämmön merkkivalo

ChildLock

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 6.1 × 51.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 71.5 × 15 × 62 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 55.8-56 × 7.7 × 49 cm

Nettopaino: 10 kg

Bruttopaino: 10.5 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 7,400 W

Tuotenumero: 729196

EAN-koodi: 3838782065101

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.